da evo sad sam napravio hard reset moba, sad cu jos formirati memorijsku pa cemo viditi
necu stavljat nikakve aplikacije ni nista nego samo pjesme, slike i video pa cemo viditi kolko ce trajati
i samo se nadam da je ovo garancija i da vrijedi (on je rekao da je to garancija za software)
EDIT: kako formatirati memorijsku?
EDIT 2: skuzio
EDIT 3: a mozda je do memorijske? cim sam stavio 1-2 gb glazbe odmah steka. vidim da ova koju sam dobio sa mobom nije original od nokie? da uzmem novu u mobisu i mozda to rijesi probleme?
EDIT 4: zadnji majke mimislim da je problem sa memorijskom. imam neku od 4 gb koja nije original od nokie. kad ju napunim sa 1-2 g odmah steka i ekran bude crn. izvadim memorijsku i sve je u redu. formatirao sam ju i sad je sve u redu. tako da je 99% do memorijske. vidio sam na internet stranici od mobisa da memorijska od 4 gb dode 150 kn. to mi se cini malo za original od nokie. jel zna netko jesu li one u mobisu original od nokie?

pitat cu ga kad dode sa posla kakva je to garancija.
Odgovori uz citat
I nisam dirala nista u postavkama, a zvuk je predobar (ukljucujuci bass). Uvijek se normalno moze podesiti donekle ali ako slusalice nisu nesto dobijes opet jadan rezultat...

Bookmarks