ovako kao što vidim ono što ja tražim je čini mi se jedini post na forumu... kupio sam brandiran mobitel sony ericsson c510 u vip dućanu i naravno nije debrandiran, bio je brandiran na vodafone menu i ikone. volio sam mijenjat teme na njemu... kada sam malo bolje pogledao za razliku od drugog c510, kod mene se nije mijenjala tema na pozadini poruke pisanja sms-a.... kada samo svog s drugim c510 bolje razlikovao, vidio sam razliku da su kod mene pisanje sms-a i mms-a spojene 2u1 a kod drugog c510 su razdvojena pisanja poruke sms i mms.... ovako izgleda: u mom c510 kad kliknem na lijevi joystick pojavljuje mi se ovo napisati novu > poruka a u drugom c510 pojavljuje ovo napisati novi > sms i napisati novi > mms... kao što vidite kod mene je jedna opcija a u drugom mobitelu dvije opcije.... onda sam se malo raspitao i rekli su mi da svog moram debrandirat preko a2 uploadera i učinio sam to.... kao za firmware postali su mi u forumu da uzmem fileove C510 R1DAO35 MAIN GENERIC KT RED52 i C510 R1DAO35 FS ADRIATIC KT RED52 a za custom su mi predložili C905 1209-4776 R6A GENERIC ADRIATIC.... evo, onda sam fino pratio upute o flashanju preko a2 uploadera objavljen u red gsm forumu.... debrandirao sam ga uspješno ali opet neuspješno.... nemam više vodafone menu i ikone, sada mi je kao originalni sony ericsson ikone ali opet pisanje poruka ostala ista, nisu se razdvojili.... što me malo smetalo.... a ja se nadao da će nešto uradit..... onda sam se opet raspitao i rekli su mi da probam sa drugim customima... onda sam probao custome generic od c905 pa od vipa c510 pa od tele2 c510 pa vip w595 pa generic c510 i sve je prošlo bezuspješno i na kraju uzeo custom od t-mobile c510 i on mi je uspio razdvojit poruke na svaki posebno sms i mms..... ali opet nije ok jer su ostale ikone od t-mobile i ne rade flash teme na njemu kao ne prima.... a kad sam imao prijašnje custome onda je primalo flash teme..... vratio sam se ponovno na custom od c905 i sada na njemu sve rade flash teme i ikone su ok kako sam želio.... samo je poruka jedini problem koji moram riješit jer želim imat teme i na poruci i posebnu poruku pisanja sms-a a ne 2u1 kao sada... da si riješim totalne muke
nadam se da sam vam detaljnije objasnio i molim vas za veliku pomoć recite mi što trebam uradit da sve ostaje kako je a da riješim poruku na način posebno sms i mms
jesu li u pitanju krivi fileovi ili customi ili što već?
hvala puno unaprijed
p.s. očekujem pozitivan odgovor hvala
EDIT:
može usluga imam debrandiran c510 mobitel sa customom od t-mobilea i smeta mi ikona od web n walk jel postoji nego rješenje preko file systema u a2 uploaderu maknut tu ikonu i stavit originalni sony ericsson ikone a da i rade flash ikone na njemu jer na t-mobileu ne rade flash ikone kao ne primaju....???
a sigurno se pitate zašto stojim na customu od t-mobile, zato jer želim da tema mijenja pozadinu poruke a drugi customi to ne čine...

Odgovori uz citat
Skinuo nekih 5-6 komada i isprobavao... Ak hoces mogu ti ih dignuti na rapid, pa probaj koji ti pase 

Bookmarks