owako zanima me kako da FLASHAM mob..neznam kako se to radi..prvi mi je puta..pa ako moze detaljna pomoc..zahvaljujem svima..molim vas...i dal mog moi k800i da mi bude neki W..??
Za drugi put obavezno procitaj pravila foruma. Ovo je strogo tematski forum, ne mozes u temu o unlockanju upadati sa pitanjima o kameri.
Takodjer, za drugi put prvo koristi search, jer se o ovome vec pricalo vise puta.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=793564
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=813200
I jedna slicna: https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61843
owako zanima me kako da FLASHAM mob..neznam kako se to radi..prvi mi je puta..pa ako moze detaljna pomoc..zahvaljujem svima..molim vas...i dal mog moi k800i da mi bude neki W..??
nisam..jbg..ugl..sredio mi nesto mi nece kamera.a nece ni kad ubacim samo driver od camere..pa ono..mislio da ono nekak to rijesim..a cam mi je jako vazna..(berem meni^^) i sad.neznam..kako da to napravim preko XS++ nemogu pise mi nes NOT SUPPORTED i nemog..:S tak da nzm
A gle, tutoriali i uputstva za flashanje postoje, i to barem nekoliko njih (ova tema je jedno od njih). Linkovi za potrebne alate su takodjer nabrojani. Postoji i superthread radi lakseg snalazenja. Drugim rijecima, sumnjam da ce ti itko sad objasnjavati ono za sto opsirna objasnjenja vec postoje, inace ispada da su se ljudi bezveze trudili pisati ih.
Za XS++ sam ti vec rekao da ocigledno imas CID53 i da zato nece, te da mozes raditi jedino sa Far+jdflasher.
aha.. a jbg..ja sam bio stavio prie neki CID52 od k810 i nie mi se htio mob upalit :S nekuzim zas..i onda sam oso na ono od SE update Se i sad imam neki KAO novi.,
Ne kuzis zasto?!
Pa kako ti mislis da stavis CID52 firmware na CID53 mobitel i da ti radi?
Osim toga, preporucujem ti da prije flashanja i moddanja dobro proucis teme o tome, da ne bi bilo nismo znali...
Recimo da si potrazio prije, skuzio bi da K810 firmware ne moze ici na novije K800 bez promjene displaya.
pa zar ja nemogu nikako da sada stavim il da skinem s net-a CID52 !! jer nzm ni koi je bolji..??
EDIT:
el se tu sta moze sredit to me zanima ..xD ako nemoze recitte da se ne zezam vamo..^^Code:05:30:36| Baseband ID: 9900 05:30:36| Protocol Version: 3.1 05:30:36| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:K800) 05:30:36| ...using GDFS name 05:30:36| 05:30:36| Profiling SEMC phone... 05:30:36| Platform: DB2020 05:30:36| OTP CID: 51 05:30:36| EROM CID: 53 05:30:36| EROM Color: Red 05:30:36| IMEI: 35427102xxxxxx 05:30:36| Phone ID: K800 05:30:36| Region: EUROPE_2 05:30:36| CDA: CDA102511/2 R12A 05:30:36| Firmware Version: R8BF003 05:30:36| EROM: R3A022 05:30:36| Ready for operation!
Zadnji uredio ravilov : 13-09-2009 u 06:02 Razlog: koristi gumb EDIT!
Pobogu, pa zasto opet taj XS++?!
Po (barem) treci put: ostavi se toga, to ne radi za tvoj telefon!
Jedino i iskljucivo Far+jdflasher!
Dobro sto se ocigledno jos ne kuzis u to, nitko se nije rodio da sve zna, ali barem citaj sto ti ljudi pisu...
Ne kuzim ovo "koji je bolji"... Pa jednostavno stavi zadnji firmware i gotovo. Zasto komplicirati...
I koristi gumb EDIT umjesto vise postanja zaredom, to se inace smatra spammanjem ovdje.
ok ok necu vise preko XS++ xD...evo radio sam malo prije preko far-a i promenio meni i sve super..samo jos neznam mjenjati MAIN I FS to moram nauciti..xD i ocu da mi mob opet bude na HRV.sad stavljanjem zadnjeg softa.mob mi zakljucan prima smo TELE2 a nema hrv. jezik..
el to moze na K800 ?
jel se moze prebaciti zvuk s zadnje strane k800 na prednju tam di se prica jer mi je izgleda oso zvucnik s zadnje str..
tu ja verziju imam..jel to ok ?
Zadnji uredio ravilov : 13-09-2009 u 08:10 Razlog: KORISTI GUMB EDIT!
Cek, jesi ti dobro?
Sad te maloprije upozorim da ne pises vise postova zaredom jer se to smatra spammanjem, nego da koristis gumb EDIT/Uredi, a ti onda postas CETIRI posta zaredom!
Jel ti bas zelis zaradit ban ili?
Sto se tice ostalog... Opet izgleda ne zelis potraziti i procitati vec gotove upute i tutoriale. Vjeruj mi, NITKO ti nece opet ponavljati ono sto je vec vise puta detaljno prodiskutirano i objasnjeno. Ili stvarno mislis da smo se uzalud trudili to sve pisati i slagati? To i nije bas lijepo, znas?
a znam sry nisam mogao naci EDIT sad znam koje je..HVALA TI..necu vise majke mi...a ako napravim smetaj to da sam zurio i citao sam postove dosao sam od 1. do 10 str. i pokusao sam mjenjati ikonice i uspio sam hvala vas svima i tebi...al kad neznam nmogu ja sd ici sta ja znam na kojoj str je to sto meni trea.srry jos jednom..
A dobro, pa nitko ni ne ocekuje da listas sve stranice ovako velike teme.
Tome zato sluzi search i superthreadovi... Pa ni ja ne znam uvijek gdje je sta.
Pomocu toga, ako bar otprilike znas sto trebas, trebao bi moci pronaci sve sto te zanima.
Najprije Pozdrav svima clanovim Foruma.
Pretrazivao sam dosta po forumu ali nista da nadem za T650i probam u njega
ubacit:Main,FS i custom VFE 3. Mobitel je vec jednom Falsan kad je ubacivan ovaj S_E_Europe samo nisam ja to radio.
Volio bih ubacit ovu verziju VFE 3 zbog Njemackog jezika,jer ovaj sto je sad u njemu nema Njemacki.
Probao sam sa ova oba XS++3.2 i jdflasher v1.11.
Sa Farom nemogu probat,jer nemam sve potrebno za njega.
Treba mi ovo troje ako ima ko da mi da ili stavi linkove da skinem.
-Falsch driver za T650,
-anycid da ima i T650
-CXC za R8BC004 1200-2562_GENERIC_SN
Ovaku poruku dobijem kada probam sa oba programa,
i zamolio bi nekoga da mi pomogne u cemu je problem neznam Engleski vidim da nadnu pise nesto za Loader.
----------------------------------------------------
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:53
Speed:921600
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35796601410436 CERT:RED
FLASH CID:53 COLOR:RED
Model:T650i
MAPP CXC article: R8BC004 prg1200-2562_GENERIC_SN
MAPP CXC version: R8BC004
Language Package:S_E_EUROPE
CDA article: CDA102568/3
CDA version: R9A
Default article: 1200-4848
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
Elapsed:6 secs.
Will backup GDFS now.
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:53
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35796601410436 CERT:RED
FLASH CID:53 COLOR:RED
Can't build loaders chain ;(
Elapsed:9 secs.
----------------------------------------------------
@lagan,
Ono je tema ISKLJUCIVO za zahtjeve, a ne za diskusije i pitanja.
Pazi kud postas, da ne bi bilo brisanja.
Prva stvar: vec je odavno receno da XS++ 3.2 ne koristis osim ako zelis sprziti telefon.
Druga stvar: jdflasher 1.11? Jesi siguran da nisi nesto pobrkao? Htio si reci SETool2Lite 1.11 (jer ovo je ocigledno log iz njega)?
Treca stvar: jasno ti pise da imas CID53, a takodjer je vec bezbroj puta receno da nijedan alat osim jdflashera ne podrzava taj CID.
Linkove na sve potrebne alate i drivere imas u superthreadu, mogao si odmah tamo pogledati.
Link za T650 firmware takodjer vec postoji u temi za zahtjeve, ali je CID52 pa ces morati zatraziti drugi.
Ja bi sam htio ubacit jace aucstic drvivere no skine a 2 uploader i pise mi kako program mozda je zarazen i ima virus ,3puta sam na 3razlicita mjesta skinio i opet neradi.pa kak da onda instaliram
Ma bravo. Pomoglo bi da si jos rekao i koji to tocno program...
Ako je SETool2Lite, jdflasher ili A2uploader, to je normalno. Ubi kompletno sve antiviruse.
Vec se prilicno puta pisalo o tome, mogao si bas prvo i potraziti.
Kazem,skinem program a2 uploader i kad hocu instalirat nece,pise da ima virus.nekuzim zakaj me pitas ZAST NISAM REKO KOJI PROGRAM.!a vec mi kom zeza,tak da onda nista,ako sam dobro skuzio trebam pobrisat sve antivirusne programe ili nesto drugo!
Pardon, nisam vidio da si napisao (btw to se zove A2uploader, bez ikakvih razmaka, nije ni "a 2 uploader" ni "a2 uploader").
Da, kao sto rekoh, ubij (zaustavi) sve antiviruse (ali KOMPLETNO! I background procese!), ne moras nista brisati.
Kao sto isto rekoh, o tome se vec dosta pisalo, pa za detalje potrazi malo.
Prekopo sam cijeli jeb*** net ali nemogu vise naci koji acoustic je za sta pa ak mi netko moze nac ? znaci farfield za to , phf za to itd.
For the hoven lands...
ovdje imaš tutCode:Files starting with "farfield" refer to the speaker: farfield_call - driver loudspeaker during a call farfield_fm - driver speaker in FM receiver farfield_play - driver loudspeaker mode proigryvatelya/mp3 farfield_ring - driver loudspeaker mode calling signal farfield_rec - driver and microphone for video recording on a dictaphone. Files starting with "PHF_" refer to the headset (headphones): PHF_play, PHF_2_play, PHF_3_play, PHF_4_play - when listening to music / sounds PHF_call, PHF_2_call, PHF_3_call, PHF_4_call - when you talk PHF_ring, PHF_2_ring, PHF_3_ring, PHF_4_ring - when an incoming call (if enabled "Silent" BTL_play - while listening to the player through BT headset handset_0_call - the sound of conversational dynamics Sysconn_fm - radio in the headphones
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=184802
Mi6 Black
pozz! ja sam ajmo rec nov u ovome, htio bi samo namjestit flash menu na svoj k800i, nazalost on je cid53 pa zato nemogu nista radit ni u xs++ ni u a2uploaderu, probao sam i setool lite a jdflasher je prekompliciran za mene :$, i jos sam negdje cito da k800i ne podrzava flash o.O (!?!?!?) ne usudim se mjenjat firmware da nebi nes pokvario... omg pomoc??? nisam znao da je ovo ovako komplicirano
K800 ne podrzava flash menije, teme, wallpapere... nista. I NEMA nikakvog nacina da se omoguci
iPhone 5s 16 GB
ok nista od flash menua, a one menu ikone? ne mogu otvorit mobitel u nijednom programu jer imam cid53 sto da radim??
Bookmarks