http://forums.se-nse.net/index.php?a...&showfile=1346
ako može tutorijal gdje ući u XS++ da bih stavio ove datoteke da se promjeni izgled media playera...
http://forums.se-nse.net/index.php?a...&showfile=1346
ako može tutorijal gdje ući u XS++ da bih stavio ove datoteke da se promjeni izgled media playera...
Ne moze tutorial, jer mjesto gdje treba staviti ovisi o tvom GFX.ini.
(Ako ne znas o cemu pricam, probaj malo pogledati u taj patch koji si stavio...)
jel netko zna zašto mi nakon flashanja main-a mobitel kad ga upalim izbaciva konfiguracijsku grešku odnosno ovu poruku "Configuration error. Please contact your network operator or service centre"...
na njemu je bio firmware R8BF003, atavio sam mu ovaj K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
Po stvarno vise ne znam koji put... Treba ubaciti (ispravan) custpack.
KORISTI PRETRAZIVANJE!Ne moze biti toliko tesko...
Pozdrav svima
Koristim k800i cid53 i zanima me kako promjeniti onu ružnu t-zones ikonu.
uspjeo sam promjeniti sve ikone osim ove gore spomenute sa JDFlasherom.
Gdje se na mobu nalazi ta ikona i postoji li neki precac koji mogu stavit u mob da mi i tu ikonu ucita sa memorijske kartice?
Isto tako... ako netko zna gdje bi mogao skinuti nove animirane ikonice za 800i bio bi vam zahvalan![]()
Infarkt. Ma kakav god da je od srca je :)
1. način: klasično debrendiranje.
2.način: u tpa/preset/custom/desktop_hook_2 ubaciti nove ikone s istim nazivom kao i stare.
a gde mogu naci walkman playere za tel. i kako da ih instaliram.imamk770i
a za mnoooooge od ovih ikonica napred nema .thm fajla
Zadnji uredio imaticx : 19-05-2009 u 10:47
Walkman player se dobije odgovarajucim firmwareom, nikako drugacije.
Ne kuzim ovo za ikonice...
Ove ikone nisu flash teme, nego menu s ikonama. K770 podržava flash menu, K800 ne.
moj brat ia k800i CID 53.Da li se moze flesovati ili je jos nemoguce????
ja odem u xs++ i izaberem opciju patch i tamo izaberem patch i nista se ne desava...u cemu je problem?????????????
Jao ljudi, DAJTE KORISTITE PRETRAZIVANJE!!!
Ali stvarno vec BEZBROJ puta je ovo objasnjeno...
I prati upute... U kojem si to tocno tutorialu procitao da se patcha sa XS++?![]()
![]()
Imam K810i i juce sam primjetio da se doticni ugasio sam od sebe.
Prije toga je bio punjen i ovo sam video nakon 5 sati (prije toga je bio okay)
Ali sta je cudno. Telefon nije hteo da se pali na gumbu za paljenje niti je reagirao na "podrazaje" ostalih tipki.
Jos cudnije je da (ne znam zasto sam ovo napravio) kada sam zazvonio sa drugog mobitela bio sam dostupan,odnosno zvonilo je ali je ovaj naravno,bio mrtav.
Izvadio bateriju i stavio sam je opet i telefon je proradio kao da nije bilo nista.
Napravio sam update preko SE suitea odnosno preko Update Servicea i kazano mi je bilo da vec imam zadnji software i da ga po zelji jos jednom "reinstaliram"...sto sam i ucinio. Koliko vidim za sada telefon se ponasa normalno.
Sta mi je ciniti? Mob. ima jos 2 mjeseca garancije (kupljen Aug. 2008) . Jeli moguce da je softverska greska posto definitivno i apsolutno sam siguran da telefon nije nikada pao ili na bilo koji nacin ostecivan. Do sada nije flashan.
Skriven meni kaze da je software:
R8BA024
prgCXC1251250811_GENERIC_SM R8BA024
EROM: R3A022
prgCXC1250616_EROM_DB2020
Camera v 2.5
Customization
CDA 1025568/3 R9A
cxc1250813 R8BA024 S_E_EUROPE
Mislim da sam dovoljno naveo. Ako treba jos recite
Meni se cini da je cisto nesto softverski, malo se eto zblesirao, ne bi rekao da je potrebna garancija.
Cudno ponasanje, ali ne nih rekao da je nesto ozbiljno.
Ako ce opet radit problema, napravi full flash.
Ovo ti IMHO bas i nije bilo pametno, sad si vjerojatno dobio CID53 (osim ako je slucajno vec bio CID53, onda ti je svejedno).
@nitkox,
Glupo pitanje - to je XS++ 3.1 (Darwin)?
Zadnji uredio ravilov : 08-06-2009 u 14:23
Okay,u CID-ove se ne razumijem i koliko sam video to se moze proveriti samo sa XS++ programom.
Sta mi savjetujes? Da cekam da ponovi kvar ili da ga nosim u servis. Dali ce ovlastini servis ponistiti garanciju posto sam (ajomo reci) flashao sa originalnim softwareom koji je oficijalno podrzan na SE strani
Koliko sam primetio nista se nije promenilo nakon toga. Jedino sto se telefon resetirao na fabricke postavke. Do sada telefon se ponasao odlicno,baterija i sve to. Nikakve bugove. Jedino (vec sam pisao o ovome ovde) je to sto je mobitel regitrirao kao total i ono vreme kada ti netko zvoni ali sve ovo u skrivenom meniju
Dao sam ga da flashaju (u ovlasteni) ali problem je ostao. Nista strasno. Ovo zadnje me najvise brine.
Prilicno krivo, ali ako ga ne mislis moddati, nije ni bitno.
Iako, moze postati bitno ako ces trebati napraviti full flash...
Ako je trenutno sve u redu, ja bi na tvom mjestu pricekao.
Update SEUS-om nema veze sa garancijom, to je vec odavno poznato.
Ovaj dio mi nije uopce jasan...
Dao si ga flashati u ovlasteni servis?
Nisu nista napravili?
Jesu i to te brine?
Daj malo objasni...
[QUOTE
Daj malo objasni...[/QUOTE]
Ma jos kada sam ga kupio primetio sam da u onom servisnom meniju telefon pod Total Call time registrira nereazlizirane pozive. Znas,neko ti zvoni 10 sec. ti ne odgovaras a ovaj nabije sve to kao total. Sto je cudnije i samo jedno jedanput da zazvoni ova registria kao +5 sec. Pa vec nakon nekoliko dana ovaj je nabio 5 sati kao total. Ovo me je jako zacudilo posto do sada nijedan SE koji sam imao nije radio ovo. Nista strasno,kontaktirao sam ovlasteni servis oni su potvrdili da je greska u softwareu,poslao sam i u garanciji je pisalo da su uradili "nadogradnju"
Problem se privremeno izgubio pa se opet vratio. Mada nije problem
U meniju telefona vreme se registrira sasvim normlno.
Ono sto me brine je ova pojava sa gasenjem telefona sto je po meni najstrasnije nesto sto se moze dogoditi kod gresaka nekog telefona. Ipak primarni cilj mobitela je javlanje
Nije mi jasan onaj dio gde si napisao "da je poznata stvar" to sa updateom preko SE suitea? Oni ce traziti izgovor zbog ovoga ili ne? (u smislu da nece priznati garanciju?)
Inace ne mislim flashati telefon u dogledno vreme. Bar meni ne trebaju nove funkcije ..i dosad nisam primetio bugovito ponasanje telefona osim ono sa registracijom vremena.
pozdrav
@nitkox,
Glupo pitanje - to je XS++ 3.1 (Darwin)?[/QUOTE]
ne kontam što hoces rec???? sa tim xs-om ulazim u k810 bez problema pa mi nije jasno do čega je pa mi neće otvoriti k800????
ako si ga kupio u 8/2008 imas garanciju do 8/2010 (ako je kupljen u trgovini). noviji SE telefoni imaju 2 godine garancije. imas jedan mali dodatni listic ili na onom glavnom pise da ima jos godinu dana produzenog jamstva
iPhone 5s 16 GB
Pa pitam samo koju verziju XS++ koristis...
Dobro, valjda jest Darwin. Onda nemam ideja.
Jao, ajme...
Pa koliko jos puta treba svuda napisati da NE KORISTITE verziju 3.2!!!
Mislim, samo ti daj, ali onda se nemoj zaliti kad trajno onesposobis telefon...
Stvarno bi prije nego ides moddati mogao malo prelistati teme, ne bi ti skodilo.
Ili barem pazljivije slijedi tutoriale (jesi li gdje vidio da pise da treba koristiti verziju 3.2?).
stvarno nisam nigdje vidio da se nesmje koristiti verzija 3.2...
e ravilov jedno pitanjce.....jel potreban neki posebni kabel ko i za flashanje k750i ili moze bilo koji?????jer sam se 2 dana j...bo sa k750 i dok nisam skuzio da mi treba poseban kabel!!!tnx
Bookmarks