Da, zaboravio sam napisati- probao i s drugim kablom.
Sada ću setoolom/far- om probati.
Setool- ista stvar.
Može neki link za far?![]()
Da, zaboravio sam napisati- probao i s drugim kablom.
Sada ću setoolom/far- om probati.
Setool- ista stvar.
Može neki link za far?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Superthread.![]()
uza sve napisano, cini mi se da imas problema sa losim fast portom na mobu..
slicnu stvar sam imao sa svojim k610.
probaj ga ocistiti alkoholom, one kontakte, pa probaj..
Pod "očistiti alkoholom" misliš da prođem štapićem za uši namočenim u alkohol po portu ili da otvaram mobitel pa tamo nešto?
Oprosti ako je glupost, ali do sada nisam sam rješavao problem s njim (nosio sam na servis)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A probaj navlažiti nešto malo i obrisati. Meni je nekad znalo pomoći ali sumnjam . Najlakše ti je naći neki stari mobitel s istim kontaktima (ima puno tih jeftinih se-a) i promijeniti samo te kontakte. Nije ih problem van izvaditi...
Evo, uspio sam
Jučer sam ga (izvana) očistio alkoholom (namoćio štapić za uši u alkohol i namočio kontakte) i ostavio preko noći na punjaču (iako nema nikakvog znaka da se puni, jedino je ono zasvijetlilo crveno sa strane).
Uspješno ga je odmah prepoznao XS++ danas ujutro, flashao ga do kraja, i onda je u pola patchanja sa FAR- om crknuo.
Pa sam opet očistio, spojio na punjač (i tako par puta), i na kraju ipak uspio.
Stavio patch, par tema, sve radi kako treba.
Sad ga prepoznaje bez problema.
Baterija je bila prazna (ali sam ipak s tom flashao), pa pretpostavljam da je ipak do kontakata...
Usput, flashanje (XS++ v3.1) i patchanje (FAR + jdflasher) radi najnormalnije na Windows 7- isprobano sa S500 i K610.
Hvala svima na pomoći![]()
moguce da je baterija jako slaba pa da nemre izdrzati flasanje pachanje i sve to skupa odjednom?
ja kad sam ga prvi put flesnuo, nestalo pola baterije, i tako se to skupi.. nek negdje zapne, ode cijela baterija.. onda sam malo pazio na bateriju, punio/praznio do kraja, i sad radi ko velikaflasahnje je sad za nju dobar dan LOL
jos jedan savjet, na tak starijim mobitelima ti vec oslabe oni plasticne "usice" na kabelu/punjacu/slusalicama.. pa si uzmi cackalicu u gurni ju kroz te "usice" i ostavi tako par dana.. zbog oslabljenih usica mi se i sj*** baterija jer se prekidao kontakt dok se punio..
Ma, nemam pojma...
Sad ga svaki put iz prve prepozna, onda je valjda ipak do baterije bilo...
Kabel je nov, probao sam s dva.
Ali, kada sam imao K800- mogao sam raditi što hoću sa slušalicama i punjačem, ali jednostavno se veza prekidala, jako loše su to napravili, svako malo sam nosio na servis (prvih par puta su čistili, a onda su mi zamijenili konektor) i onda opet ista stvar, pa sam ga prodao
To je jedan od razloga zbog kojih izbjegavam SE.
molio bih sve ako mi netko moze dati link il napisati gdje da nadjem acustic driver za k800 da se jace cuje zvuk. hvala.
Help !!!
Isao sam flashati k800 u k810, sve je radeno prema
tutorijalu sa 1 stranice!
Skinuo sam ovo :
Evo i najnovija verzija za k810 R8BA024 CID52 ukljucen srpski, madjarski, engleski...
MAIN: http://rapidshare.com/files/65018803...C_SM_RED52.rar
FS: http://rapidshare.com/files/65019413...ROPE_RED52.rar
CUSTOM: http://rapidshare.com/files/65128674...UROPE.zip.html
Nakon flashanja pokrenem xs++ i normalno mi ucita mob i gdje se lijepo
vidi da je flashan u k810!
... e sad nakon sto ga upalim lijepo sve ocita i trazi me da umetnem
sim karticu...probao sam vip i simpu i nece nijednu da prihvati!!!
Prije flashanja mob je podrzavao sve mreze!
I ne preostaje mi nista drugo negoli vratiti backup, sve to lijepo uradim
i opet ista stvar!!!
Jel tko zna o cemu je rijec???
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=689539 (pri kraju posta)
Post je inace sa pocetka ove teme...
Najociglednije je bio otkljucan patchem. Morat ces ponoviti taj postupak. Pogledaj druge teme.
Mislim da je bio vec patchan,nisam siguran, nije moj mob!!
Jesam ponovio sam postupak i opet ista stvar,vratio backup od
k800 i svejedno trazi sim!
Da,zaboravio : dok sam ga flashao nisam izvadio sim karticu van
jer ju nisam skuzio u utoru! Jel moguce da sam zbog toga nesto
skurio, trajno sjeb.mob!!
Plizz help?
u principu nema veze sta si ju ostavio unutra, al bolje je da prilikom flasanja povadis i sim i mem karticu..
pogledaj ovdje pa stavi sim unlock patch
edit: vidim da je rav bio brzi za koju sekundu..
Zadnji uredio Madfish : 29-01-2010 u 18:40
Obicno je dobra ideja izvaditi SIM dok se radi full flash, ali otkad postoje unlock patchevi, to vise nije toliko bitno.
Ajde napisi TOCNO sto ti javi. I sto ti to tocno znaci "vratio backup od K800"?
Sorr na sporijem postu,nisam bio duze vrijeme doma
Karticu nisam skuzio,izvadio bih ju.
Znaci kad upalim mob piše mi umetnite odgovarajucu SIM karticu
, probana simpa i vip!
Znaci prije flashanja napravio sam backup GDFS-a i preko njega sam
vratio sve sto je sacuvao, evo SS
http://slike.hr/slike/pppppp_703c6.png.html
Ma, napravi unlock.
Mobitel je 99% kodiran na neku mrežu (možda i tele2, možda neka strana).
Ja sam par puta flashao i patchao sa SIM karticom unutra, ali je sve normalno bilo.
Tako da je 99,9% kodiran i nema nikakav drugi problem![]()
Zadnji uredio ravilov : 01-02-2010 u 01:34 Razlog: koristi gumb EDIT!
Makii- probaj Peter's- ove (imaš i verziju koja uklanja "krčanje" na visokim razinama glasnoće).
Situacija:
K800 CID53 R8BF003
Ne može se upaliti.
Pri pokušaju paljenja- ekran se pali/ gasi (svijetli bijelom svjetlošću)- LED kod infracrvenog- ništa.
Kada spojim na punjač- svijetli crvena ledica.
XS++ (ili bilo koji drugi program) ga prepoznaje normalno sa držanjem tipke c (ne trebam 2+5).
Dosadašnji napredak:
Flashao pomoću Far+ jdflasher kombinacije.
St(r)anje je isto.
Sada se puni (iako bi trebao biti napunjen), pa ću ga sutra opet flashati na isti način...
Postoji li nešo drugo što bih mogao napraviti (besplatno) da riješim taj WSOD (tako barem izgleda)- ako sutra ne uspijem?
EDIT:
Evo, napravio i update SEUS- om (najnormalnije ga je prepoznao i napravio update).
Ništa se nije promijenilo.
Može li mi netko preporučiti kako da riješim to?
Ili mi posuditi Wotan login podatke- vidio sam da za popravak EROM- a samo treba imati kredit (ali se ne potroši).
Vidio sam da se može i Wotanom i kulankendijem, ali ne mogu naći stariju verziju koja ne traži login podatke (a mislim i da nađem stariju, program bi automatski napravio update).
Zadnji uredio ravilov : 14-02-2010 u 18:30
Ja sam EROM bio jednom popravio UltimateUnlockerom... Mozda da i to probas?
Nemam drugih ideja...
Može se bez ikakvih login podataka (i s DCU-60)?
Nemam trenutno mobitel ovdje, pa da znam![]()
Zadnji uredio georgy : 14-02-2010 u 19:01
EROM ne, UU se isto placa...
Teoretski postoje neke "rucne" metode (skines prazan EROM pa kombiniras nesto), ali to nisam isprobavao.
Bookmarks