Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 7 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7
Prikazujem rezultate 151 do 155 od 155
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hej ljudi umnjak zarasto nego ak smijem jos malo davit!!! predatore help!!! a i sostali ako ste imali slicnih iskustva...
    jutros mi plombirala na zivo zub i tako podnosljivo zabolickalo nis posebno i sve pet i odem ja od zubara kad pocelo bolit NON-STOP ono ko da zivac pulsira...pijeh voltaren ne pomaze popih nalgesin nista!!! zovem zubaricu kaze da je normalno da je osjetljiv da drmnem jos koju tableticu i ak do ponedjeljka ne prestane da dodjem!!! ali ko ce cekat do ponedeljka ljudi HELP!!!
    zasto zub boli nakon plmbirana ne na dodir nego non stop?
    sta da pijem za bolove?
    hvala svima ovo je nepodnosljivo

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao missymop Pregledaj post
    hej ljudi umnjak zarasto nego ak smijem jos malo davit!!! predatore help!!! a i sostali ako ste imali slicnih iskustva...
    jutros mi plombirala na zivo zub i tako podnosljivo zabolickalo nis posebno i sve pet i odem ja od zubara kad pocelo bolit NON-STOP ono ko da zivac pulsira...pijeh voltaren ne pomaze popih nalgesin nista!!! zovem zubaricu kaze da je normalno da je osjetljiv da drmnem jos koju tableticu i ak do ponedjeljka ne prestane da dodjem!!! ali ko ce cekat do ponedeljka ljudi HELP!!!
    zasto zub boli nakon plmbirana ne na dodir nego non stop?
    sta da pijem za bolove?
    hvala svima ovo je nepodnosljivo
    Ukratko, zub nakon plombiranja može biti osjetljiv odnosno lagano bolan neko vrijeme, do 5,6 7 dana. Pogotovo kod bijelih plombi. Nakon toga bi se trebao smiriti. Ako se ne smiri najvjerojatnije je živac podražen ili je došlo do upale živca i onda će trebati napraviti lječenje zuba. Strpi se još malo pa češ vidjeti da li će bol prestati.Ako ne prestane pravac kod svog stomatologa.
    PREDATOR

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Ukratko, zub nakon plombiranja može biti osjetljiv odnosno lagano bolan neko vrijeme, do 5,6 7 dana. Pogotovo kod bijelih plombi. Nakon toga bi se trebao smiriti. Ako se ne smiri najvjerojatnije je živac podražen ili je došlo do upale živca i onda će trebati napraviti lječenje zuba. Strpi se još malo pa češ vidjeti da li će bol prestati.Ako ne prestane pravac kod svog stomatologa.
    sorry tek se sad javljam,zahvaljujem na uvijek spremnom odgovoru svaka cast nego sam jedno pitanje da svi znamo kad zaskripi...
    ok smatram da zavisi od osobe do osobe al daj pls reci st amislis sta jace umiri zubobolju nakon plombiranja? ketonal ili votaren? hvala

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao missymop Pregledaj post
    sorry tek se sad javljam,zahvaljujem na uvijek spremnom odgovoru svaka cast nego sam jedno pitanje da svi znamo kad zaskripi...
    ok smatram da zavisi od osobe do osobe al daj pls reci st amislis sta jace umiri zubobolju nakon plombiranja? ketonal ili votaren? hvala
    Voltaren rapid je jako dobar ali malo težak za želudac. Ketonal forte je isto tako dobar ali lakše pada na želudac. Teško je reći koji je bolji. Osim njih može se uzeti i Ibuprofen i Neofen forte koji su također dobri. Po meni su te četiri tablete najučinkovitije za zubobolju.
    PREDATOR

5. 'Hvala' kaže:

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pooooooooooooomoccc

= Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Voltaren rapid je jako dobar ali malo težak za želudac. Ketonal forte je isto tako dobar ali lakše pada na želudac. Teško je reći koji je bolji. Osim njih može se uzeti i Ibuprofen i Neofen forte koji su također dobri. Po meni su te četiri tablete najučinkovitije za zubobolju.
    hvala predator!!!!!!!

evo da se pohvalim sve su mi stare plombe promjenjene koje sam imala sigurno 15-20god.. (njih 7)
    upravo dodjeh od zubarice, mada sa zadnjom plombom bas za "oprostaj" problemi... otiso karijes blizu zivca uz anesteziju sve lijepo podosta bolilo...krvarilo zubno meso...
    skuzila da i zub do njega je lagano pod karijesom pa htjela popravit i njega... sat i pol na zubarskoj stolici znoj od glave do pete od muke... i nis sad sam doma s dva ketonala u zelucicu, ali kljuca jako jako sve skupa...ajde trpit cu sta mogu ali lagano te spali na zivce ta bol doslovno se ne mozes smirit lagano ludis i najradje bi glavom u zid a proslo je tek sat vremena!!!...nego pravi bed je sto kaze meni moja zubarica da ak ne prestane bol do sutra da dodjem da vadi zivac!!!
    ali zasto????????
    kolike su mi sanse da prezivi moj zubic?
    a ako ne kakav je postupak? unaprijed po x-ti put vrlo zahvalna!!
    hvala predatore i svim ostalima¨!!!
    pOZZ od BAKSUZZZZZZZZZZZA

+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 7 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7

Slične teme

1. Operacija "Rasprodaja"
    By MrBlc in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 16-12-2006, 22:06

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme