tek sam sad pročitala...dakle umnjak je napokon vani! čestitam!
i nadam se da će brzo proći bolovi.![]()
tek sam sad pročitala...dakle umnjak je napokon vani! čestitam!
i nadam se da će brzo proći bolovi.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
a fala, fala
ma danas ne boli jako, boli izvana na dodir...., sam kaj zgledam ko tuđman
sutra mi kontrola, ne znam kak cu otvorit usta sirom, jos nisam probala do kud ide![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
jel bio veliki?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
veliki, ogroman mamicu mu njegovu.
@wb - ionako mi svi govore da se moram udebljat, ali danas vec grickam ko mis sve sta je dovoljno malo i mekano da mogu prozvakat![]()
nisam htjela načinjati bolnu temu, ali kad vadiš onog s druge strane?
@wildbabe
nije baš svim ženama cilj biti stalno na dijeti.![]()
.
@Symbeq
Meni je zubar vadio živac u jednom zubu (zapravo nije vadio već zabio neki štapić u zub, pa preko toga lijek i ostavio tako dva mjeseca, pa je to valjda ubilo živac). Poslje mi ga je obrusio (bez anestezije, a ne osjetiš ništa :-) i plombirao. Jedino nekad imam laganu fantomsku bol (više kao neki čudan osječaj nego bol), ali prođe za minut.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
kak misliš suprotno??
u uho??
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
k vragu, pa nemam kljove!
mislim da ciljaju na obraz, ali još se nisu ni pokazali, tako da ne znam sigurno...
.
evo nakon cijele drame od par mjeseci i mojeg odgadanja zato jer su me svi zivi isprepadali, moram rec da --- nije uopce toliko strasno! osim kad sjednete tamo na stolac pa vam se svasta vrzma po glavimislim da je taj osjecaj najgori od svega skupa.
danas sam izvadila savove, malo jos presjece ostra bol ali fuuul malo i moram rec da sam stvarno ocekivala bolno mesarenje, ultra uzasne bolove nakon i katastrofu opcenito, a od sveg toga bolilo je samo 2 dana da je bas bolilo ali i s tim se moglo zivit (blazeni volatareni).
nit je operacija strasna, nit sve ono iza sto slijedi zato ljudi ak imate kaj za zvadit nemojte odgadat, rjesite se tog cim prije![]()
dizem staru temu....
jeli ima ko iskustva s vadenjem gornjeg umnjaka?
prosla sam jedno vadenje al opet me ufatila frka))) misla sam da nece al sta je tu je... cula sam da su gornji zajebaniji za zvadit?
pozdrav svima!
imam samo jedno malo pitanjce, a s obzorom da mi se nije dalo čitat svih 10 strana (postoji mogućnost da je već negdje odgovoreno) moram bit malo dosadna i pitat ponovo...pliz pomagajte- znanjem, iskustvom, pretpostavkama, nebitno
ugl, vadila sam umnjak prije tri dana.... ništa ne boli, sve je mrak! E, ali vec idući dan mi je nateklo ispod brade, valjda meso, na djelu gdje je šivano. Moja mi zubarka kaže da je to normalno, al ja stavljam hladne obloge i to nikako da se povuče!!!!
prognoze? hoćel' proc?? kaj da radim? vec sam se prehladila od svih tih silnih ledenih oblogaaaaaaa,
tekiju!
Hladni oblog svakako. Držiš 15 minuta, makneš, pauza pola sata pa opet hladni oblog i tako ponavljati. Nikako ne držati ruku, grijati ili spavati na toj strani.
Otok može biti normalna pojava nakon vađenja zuba, pogotovo umnjaka i uz hladne obloge trebao bi splasnuti za dan, dva, max tri. Bitno je da nije ostalo ništa od zuba unutra jer ako je to treba što prije izvaditi i to može biti uzrok otekline. Ako se oteklina ne povuće bilo bi dobro uzeti jednu kuru antibiotika, augmentin ili dalacin c npr.
PREDATOR
Jupiii! Svi zubaru na čupanje!
Čestitke!
Nikada se nisam bojao inekcije ni vađenja nego onoga kada anestezija popusti
a pitanje je dali ima pomoći od tablete!
Najbolje je ako se možeš zapit onda te baš brige![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Vadio sam dva donja umnjaka,jos me ceka ju dva gornja...ne zelim se uopce podsjecati,kad anestezija popusti pocinje pakao,hrpa krvi,slina,ne mozes nista ispljunut,usta nemos ovorit,da ne govorim kak mi se grlo upalilo,nis nemos jest,boli u pm,fakat je najbolje se zapit....al ono bas zgazit tak da te drzi jedno dva tri dana dok ono najgore prode...![]()
Ne previse vezano uz temu, imam akutni parodontitis i pri dubinskom ciscenju anestezija je obavezna jer jako boli. Parodontologinja mi je dala 4 injekcije, svaka nakon 10 minuta i niti jedna nije dijelovala.
Kada me izmrcvarila krenuo sam doma i tek onda je pocelo djelovati kako spada, od 14h do 22h nisam osjecao lijevi dio lica![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Zahvaljujem !!
poZz
Bookmarks