WTF??! Jesam li ja štogod propustio?
Zna li se koga su zapravo uhvatili (nadimci) i što će policija dalje poduzimati?
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
WTF??! Jesam li ja štogod propustio?
E moj frish-KI izgleda da smo postali
tajno on-line sastajalište rasparčivača i švercera
mobilne tehnologije!!!
Zato bi morali bar članovima foruma davati popuste pri kupnji od njih!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
što je bilo??
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
može netko dati neki link, šta se dogodilo?
- Red-Gsm.net -
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=76132
...Sudjelovalo je 60 policajaca koji su, osim piratskih CD-a, DVD-a, 166 PlayStation konzola te 15 Xbox konzola, zaplijenili i 17 računala, 21 mobitel, te raznu drugu elektroničku opremu....
- Red-Gsm.net -
koliko sam nacuo kod nas su u sisku dvojica i jedan u dvoru uhvaceni i sve im je doma zaplijenjeno,nekih desetak tisuca cd-a i kompovi.Ova dvojica su jedan valjda 26god a drugi 34god za treceg neznam.Al to su sve suskanja zasada,no dosta ljudi prica istu pricu.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sve su nam pohvatalia ionako skidam sneta sve sta mi treba..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ok, razumijem piratske CD-e i to sve, no moddanje konzola nije protuzakonito!
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
a u jednu ruku je jel ti ceprkas po necemu sta ima granciju i to smiju otvarat samo servisi predvidjeni za to.Ustvari moddanje konzola ti je osposobljavanje za upotrebu ilegalnih igrica znaci nesto u smislu lojtre i lopova.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izvorno postao sirius
znači ako otvorim mobitel, to je ilegalno... cool!
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
ne bi se baš složio s tobom da je ilegalno. kao ni dekodiranje mobitela. mob je tvoje vlasništvo(ili konzola, nema veze) i ti s njim možeš radit što ti je volja. e sad dolazi ona činjenica o jamstvu u kojem se naglašavaju činjenice koje poništavaju jamstvo, te se tu navodi i nestručno otvaranje uređaja. dakle, ti gubiš garanciju, ali ne kršiš nikakav pravni zakon.Izvorno postao sirius
Ne bas, chipovi takoder omogucavaju reprodukciju divx-a i glazbe tako da moze i ne mora biti ilegalno.Izvorno postao sirius
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izvorno postao sirius
Moddanje konzola, kao i dekodiranje mobitela, nije protuzakonito.
Testis unnus, testis nullus!
pročitam naslov i pitam se kakva sad rasprodaja!![]()
jel se baš negdje spominje forum?![]()
Zadnji uredio nijala : 16-12-2006 u 21:47
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Ne, mi smo Good fellowsIzvorno postao nijala
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
joj, pa to je gore nego što sam mislila!Izvorno postao Sljaka
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks