Eto, moram prizanti da sam od jednog od vecih zagovornika tele2 mreze postao jedan od vecih razocaranih korisnika.
Ovaj mjeseci mi naplate GPSR prijenos podataka 176kn, navedu da sam potrosio 12,8mb. Posto sam kupio onaj paket od 10mb, na racunu mi oduzmu onda 137kn. Dakle, razlika je 40kn, ispada da mene 2,8mb dodu 40kn? mislim, WTF?
Zvao sam sluzbu za korisnike naravno, odgovor je "vas upit je poslijeden". vidjet cemo.
Isto tako mi nisu dali popust od 50kn koji trebam dobiti, i za to sam se zalio (ovo je vec treci put), i za to mi je upit proslijeden. Jebes ti to sve kad ja moram svaki put kad dobijem racun zivkati njih i zaliti se i trositi po 10 min da dobijem operatera i onda s njim jos 20 min razglabati i objasnjavati.
Isto tako mi ne daju da aktiviram slike i slova tarifu, ako cu to htjeti aktivirati cu morati produzivati ugovor. Mamicu im njihovu, ne mogu vjerovati da se tako ophode s korisnicima
i to sam godinu i pol tele2 korisnik na bonove i sad ce biti 2 godine na pretplatu. sramota.

Odgovori uz citat

pa nek se misle

Bookmarks