probao svasta.... vadjenje baterije je bilo odmah kad je pao jer onaj jadni poklopac odmah izleti..... ona kao pali i tipkovnica svijetli a na displeju mrkli mrak....odnio sam je na zitnjak bb. agramservis i cekam rezultate... :-(
probao svasta.... vadjenje baterije je bilo odmah kad je pao jer onaj jadni poklopac odmah izleti..... ona kao pali i tipkovnica svijetli a na displeju mrkli mrak....odnio sam je na zitnjak bb. agramservis i cekam rezultate... :-(
Ja sam se nakon samo 20 dana riješio xperie. Razočaran sam kao prvo poklopcem baterije... Počeo se guliti. Vidljivost ekrana na ovim sunčanim danima nemoguća. Baterija je bila ok. Jednostavno mi je falila kompletnost wm 6.1. Za neke stvari moraš ga modati (npr veličina teksta u Start meni-u itd) Zar je sonyericsonu problem bio doraditi veličinu fonta ili jednostavno izbaciti samo srebrene modele x1 kad su ove crne osjetljive. Kamera je ok ali nema opciju automatske bljeskalice. Radio panel je bez funkcije Meni kako bi mogli promjeniti stereo u mono i još poneke sitnice. Naravno, sve se to modanjem da riješiti ali nekako ne želim za danu toliku količinu novaca prčkati po telefonu. Nije vrijedno niti živaca niti vremena. Interesantno je da kad već po svim forumima ljudi pišu o problemima sonyericsson ne želi iste ispraviti. Nije to loš telefon ali s obzirom na najavu istog nekako mi je kao poluproizvod! Znam da se mnogi neće složiti ali tako mislim o xperiji. Sa sjetom se prisječam svoje M600-ice i P1-ice i Zadnjeg G900. Sve su to bili UIQ platforme ali mi se čini dorečenije i potpunije. Žao mi je što je UIQ platforma death i nema naznake razvoja iste. Pozdrav od razočaranog SE ljubitelja. Sve ovo oko sonyericssona nekako ide u kur.c!
Zadnji uredio mario30 : 02-09-2009 u 17:35
Ja sam mislio uzimati x1 ali sam se zadržao na g700 i uiq s kojim sam zadovoljan! Šteta za uiq velika!!!
Posto mi se poklopac baterije podosta izlizao, a kod reklamacije u servisu to nisu priznali, dali mi je vise sigurnije/isplativije kupiti direkt od m-san servisa ili da idem preko ebay? M-san kaze cca 100kn, ebay oko 12$
iz osijeka sam...al kontaktiracu ih preko neta..
hvala
ot: i frendu trebam komplet kuciste za W910i, pretpostavljam da bi i to moglo biti jeftinije tamo. Msan kaze oko 380kn.
Meni neće prodati poklopac baterije. Kažu da moram doći sa uređajem na servis. Cijena "servisiranja", tj. zamjene tog poklopca je 97 kn.
Ima koja dobra duša koja bi mi kupila taj poklopac i poslala? A pliz...
Agram servis.
To je da ti se mozak okrene.
Zar ne mogu napisati da je uređaj zaprimljen na servis iako nije i meni poslati poklopac poštom nakon što sam im avansno uplatio?
nedavno sam za jedan Lenovo notebook narucio tipokovnicu preko Zel cos, na racunu stoji i 1h servisa, ali pored toga, popust 99%, tako da je u biti samo naplacena tipkovnica..
Uglavnom, onda vidi sa msan servisom...
http://www.msan.hr/Default.aspx?tabid=72
jako brzo odgovore
Jesam još jučer i dobio sam ovaj odgovor jutros u 8:00 h
Poštovani,
Cijena poklopca s dostavom bi bila cca 140 kn s pdv i troškovima dostave.Slobodno kontaktirajte 6401-159 te ostavite svoje podatke pa ćemo vam poslati ponudu.
LP,Darko
Ej ljudi pozdrav,evo prije neki dan sam kupio xperiu,naravno stavio sam odmah spb 3.0 na njega ,ali mi je počeo jako sporo šljakati nakon toga,dali ima neki program koji to ubrza ili nešzo da se napravi,kad izvučem tipkovnicu treba mu 7 sekundi da okrene ekran...ili je to normalno...sorry ako sam na krivom mjestu pisao,tražio sam po netu pa sam skonto da je najbolje da tu pitam....pozz
Ah da, ima načina raznim modovima. Sve to uzima danak, skraćuje bateriju na minimum... Meni je na spb-u 3.0 isto okretao ekran par sekundi...
To, izgleda, ima veze s rezolucijom. Probao sam jos na nekim uredjajima s WVGA ekranom i radilo je prilicno sporije od, recimo, brzine kojom se "vrti" na mojem i780 ili ranije iPAQ-u 914c, oba sa znacajno manjom rezolucijom.
Probaj SPB Panel, besplatno ga mozes skinuti, to je verzija 2, ali radi dobro i meni osobno je ljepsi i jednostavniji od trojke (koja ima previse "cool" i nepotrebnih stvari).
OK thx,pokušat ću sa spb 2,nadam se da će raditi brže,
jel se mogu na x1 pisat poruke a da se ne koristi qwerity tipkovnica nego samo TS kao recimo na samsung mobitelima
imam još jedno jedno pitanje,kako se može isključit ono s***e kad stalno traži 3g mrežu,pa mi stalno ekranu da se nemože povezat,ide mi jako na živce,,,,
itko?...........
Misliš, da ne koristiš hardware-sku tipkovnicu? Pa imaš TS tipkovnicu, zar ne?
jel to ovako izgleda
![]()
Probaj malo bolje objasniti sto zelis.
Pogledaj prvi link, mozda to trazis?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=881153#post881153
Bookmarks