nov sam na forumu pa 1. pozdrav svima
imam g502 i bas pokušavam ubacit neke modove
znaći prvo odem u usb flash pokrenem .exe - sve super nema šta -
zatim pokrenem a2 i stisnem filesystool - već maštam o novom mobitelu iznutra -
držim tipke 2+5 iako piše da držim C svjestan sam da ak taknem C da ću iskljućit mobitel, dakle držim tipke 2+5 i "laganim" pokretom ubacujem USB, prošlo je pol sata od kad sam držo tipke 2+5 a na a2 je pisalo i dalje "hold C and insert usb"
kako dalje ???
1. Držiš samo tipku "5".
2. Ugasi mob kad spajaš.
pozdrav, imam problem sa w910... u zadnje vrijeme je postao nestabilan...zna mi se desit da kad zatvorim slide i zakljuca se tipkovnica...dode do screensavera i tamo ostane konstantno svjetlit, nekad kad zelim nekog nazvat uzmem mob u ruke otvorim slide i ono ekran ostane crn, ekran svjetli i sve ali ostane crna boja na njemu...onda moram bateriju vadit ili ga ugasit pa upalit ponovo...
any ideas why that happens?
I kad iskljuci se antivirus opet je file koruptan. Probavo na 100 nacina.
probaj ovaj a2
http://rapidshare.com/files/270620036/a2uploader.rar
Mi6 Black
Sorry MASVA, nisam ti napomenuo ali mislio sam da mislis na FS od G502 koji je u prvom postu. Taj file mi je korumpiran.
A inace imam ESET-ov NOD32.3
tak onda reci,evo
G502_R1FA035_RED52
Zadnji uredio MASVA : 25-08-2009 u 21:21
Mi6 Black
kako da promijenim ikone baterije i signala?
Pa pogledaj malo ovu temu, koliko znam vec je objasnjeno sve.![]()
Kao sto sm naziv kaze, zanima me kako mogu da dekodiram c902 i da ga prevedem... nigdje nisam nasao firmware na ovome forumu, siguran sam da je neko vec o ovome pricao, ali nisam mogao naci... nemojte mi samo reci zasto nisi koristio pretragu, jer ja sam je koristio ali nisam nasao. Hvala na razumjevanju
EDIT:
Telefon sam otkljucao, ali me zanima gdje mogu naci originalni firmware za njega...
Hvala
Zadnji uredio ravilov : 25-08-2009 u 18:25 Razlog: koristi gumb EDIT!
http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=856
Evo tu si nadji, samo pazi na platformu.
I Nemoj pisat duple posotve nego koristi EDIT.
@AlexBadBoy,
Postoji vec ova tema za DB3150 modding, nije bilo potrebe otvarati novu.
Zadnji uredio MASVA : 25-08-2009 u 21:19
Mi6 Black
Molim najnoviji firmware za C905
koji uključuje hrvatski menu. cid red 52
ovako skinuo sam :
C905_R1BA042_MAIN_GENERIC_SI_RED52.rar
i
C905_R1BA042_FS_ADRIATIC_RED52.rar
dali oba stavljam u a2 uploada ili samo jedan ?
te nemogu nigdje naći custom files za c905 ???
molim vas
hvala
EDIT:
rješio sam....![]()
Zadnji uredio ravilov : 26-08-2009 u 23:13 Razlog: KORISTI GUMB EDIT!
Evo, kupio na kraju SE G502.
Zgodan mobitelčić, ali me plaši njegov SAR od 1.35. Prilično visoko.
Dobro, osim toga, ne mogu pronaći nadogradnju softvera koja je u nekim SE (npr. C702) bila u prvom izborniku u mapi Settings. Sada te opcije nema.
Drugo pitanje je vezano za otključavanje samoga uređaja. Jel moguće otključati? Ako i jest, je li moguće ukloniti odvratni logo VIP-neta koji se pojavljuje pri svakom startu/isključivanju?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ipak cu spojiti ovo u DB3150 modding.
Da napomenem samo da svi ubuduce znate.Prvo AVG je sranje. Drugo skinite A2 i ako vec imate AVG pogasite sve procese od njega i tek onda raspakirajte iz rar-a i pokrenite.Ako ga raspakirate i pokrenete i izbaci da je corrupted,ugasite AVG i probate , svejedno ce vam izbaciti corrupted. Znaci ili ctrl +alt+del i gasenje svih AVG procesa prije posla s A2 ili potpuna uninstalacija ( sto je puno bolje rijesenje).
[QUOTE=Moby;883640]Evo, kupio na kraju SE G502.
Zgodan mobitelčić, ali me plaši njegov SAR od 1.35. Prilično visoko.
Neka te ne brine , ja sam ga imao skoro god dana. Ne krcim na Geigerovom brojacu i za sad na meni sve radi.
For the hoven lands...
Bookmarks