Da skroz su promijenili stranicu. Mozda su se naljutili na sabor radi novog zakona.... Da li ce biti moguce kupiti 3GS kao poslovni korisnik sa postojećim tarifama(npr. flex 1000)
iPhone 3G
iPhone 3GS
Da skroz su promijenili stranicu. Mozda su se naljutili na sabor radi novog zakona.... Da li ce biti moguce kupiti 3GS kao poslovni korisnik sa postojećim tarifama(npr. flex 1000)
a mozda od 01.08 izlazi novi pdv pa zato?dakle bit ce jos "mrvicu" skuplji
sta je,je...osjetno brzi,bolja kamera i sve to...
ali meni nedovoljno da pređem sa 3g,radije pricekam SE rejčel ili tak nes..![]()
oni na oglasima drze istu cijenu kao i simpa, cak i skuplje....
Imam priliku kupiti 3GS za 1600 kuna ili novi 3G za 600 kuna.
Dali se isplati dati 1000 kuna više za 3GS ?
Zadnji uredio qvezbra_81 : 01-08-2009 u 14:31
Isplati se za tu cifru.
ne to ti je ako ias vezu u t-mobileu pa ga dobijes za jednu kunu ili besplatno bez ikakvog ugovora .....
a 1600kn ??? da to nije neki iPhone 3GSSS mozda su kinezi napravili neki heheee
Haha koje gluposti valjas, to jedino ako ti je Rainer Rathgeber veza.
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...IPHONE3GS16GBB
12.000 bodova produženje na 24 mjeseca - flex 150
Sto bubate ?
ha gle,3g je odlican uredaj,brz,fuidan i sve to..ali 3gs je jos koplje bolji,nevjerovatno brz,bolja kamera,solidan vga video itd..ja mislim da vrijedi soma kn vise..tj. svakako 1600kn vrijedi..
znaci onda se isplti meni dati 700kn vise u tarifi i300 i uzet 3gs.. 2 god ugovor..ufff
gidi jap!
a kakvo je stanje s tim tarifama?!
uzmem iPhone u tarifi i300 koja je pola godine 150kn i moze li se onda napraviti prebacivanje na tarifu i150 ili moram biti 2 god na tarifi 300?!
RoBee
mozes se prebaciti,ali nisam ziher dal nakon 4 racuna po 300kn ili odmah..
nakon 4 racuna..kak je i prije bilo,na ostalim tarifama..
gidi jap!
Da,ali tu je akcija od 6mj po 150kn,pa 4x po 300,to je 10 racuna![]()
Eo provjerio.....mozes se prebaciti nakon 9mj...znaci 6x150 + 3x300 + 15x150 (manja tarifa) + iPhone 900kn = 4950kn nakon dvije godine, s tim da imas dobar podatkovni paket + minute razgovora + prebacivanje nepotrosenog u sljedeci mjesec ako predjes tarifini paket....
RoBee
meni su jos prosli tjedan potvrdili da mozes mijenjat tarifu nakon 4 mjeseca. ali bez prenošenja nepotrošenog prometa i minuta.
nije vrag da su to promijenili u zadnjih par dana!!
uf....svaki prodavac u T-centru ima svoju pricu
u Vk mi kazu da se mozes prebaciti i nakon 4mj..ali nema prenosa ne potrosenog...iiii cijena razgovora je 1.19kn/min....puuunoooo
mislim da treba malo pricekati i uzeti ga na crno i ubiti mu apn i spajati se samo na wireless i to je to![]()
RoBee
Zanima me jel ima netko da je imao 3g i koristio ga barem 3-4 mj pa presao na 3gs? Dali se isplati kupovina 3gs ako vec imas 3g?
JABUKA jaTelefon
Ja imam nekoliko mjeseci 3G, i ne prelazi mi se. Tih nekoliko stvari koje 3GS ima više (bolje) u odnosu na 3G meni osobno ne znače dovoljno a da bih se bacao u taj trošak. Brzina mi je zadovoljavajuća, kompas mi ne nedostaje nešto previše - sve u svemu, ostajem na 3G do daljnjega.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da se razumijemo 3gs je bolji uredaj,ali dok cijena ne padne malo,nije mi u interesu nadodat dva soma kn za ta poboljsanja...
+izlaze zanimljive stvarcice od konkurencije(se x3,htc hero),tako da je vise nije tako lako odluciti)
nema 3GS 16GB u ist.slav.....kazu da bi trebao doci za mjesec dana....sto znaci da ce biti vrlo tesko doci do njega u ovom promo periodu![]()
RoBee
Bookmarks