Ovaj mob kosta 198kn u paketu,no pošto imam glupi w302,nebih ga sada uzeo jer je jadan kao i w302,a s302 isto ima cini se tih zvucnik ko w302,nema teme...tak da bezveze,sve nesto od sagem.jbt
Radio sam i na g502 i g502 je puno bolji
Ovaj mob kosta 198kn u paketu,no pošto imam glupi w302,nebih ga sada uzeo jer je jadan kao i w302,a s302 isto ima cini se tih zvucnik ko w302,nema teme...tak da bezveze,sve nesto od sagem.jbt
Barem su konačno dali mobu cijenu koja mu i pripada.
Samo kažem da je konačno jeftiniji od G502. Memorijska od 1GB vrijedi oko 80 kn, SIM oko 100 kn, a mobitel onda oko 10-20 kn.![]()
neznam kako je u drugim krajevima lijepe nase ali kod nas u puli nema ni jednog!!!
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
teško će ga se igdje naći! To već brzo "izvjetri" takva sniženja!!!
Zarucnica mi ima navedeni mob i onako novi joj je pao na pod i napukao je kod dijela gdje ide punjac.
Sta sada....da ga nosim na servis ili da ga probam sam slozit? Sta bi uopce to moglo biti u pitanju? Po mome vjerojatno neki kontakt ne radi ili nesto slicno sto bih mogao i sam popraviti i izbjeci placanje servisa.
Gara ne vrijedi jer je mehanicko ostecenje.
Dali ima neki vidoviti Milan koji bi znao otprilike reci kolika bi bila cijena popravka te najvaznije gdje da ga odnesem popraviti?
Ako ima netko sa foruma tko popravlja mobove u Zg neka mi se javi bar na PM da mi kaze cijenu te da se sve dogovorimo. Ako treba mogu sibnim i sliku da se vidi gdje je puklo.
Drugo pitanje koje ide malo u OT je u vezi maske sa SE s500. Maska se shebala totalka i raspala pa me zanima koliko kosta neka ok maska za njega i gdje ih ima za kupiti u ZG te dali se to uopce isplati mjenjat sa obzirom koliko mob kosta.
TNX unaprijed
Ovo je strogo tematski forum, pa please nemoj u temu o S302 uletavati sa pitanjima o S500. Zahvaljujem.
imam jedan S302 zaključan na T-Mobile.. jel se što promijenilo što se tiće otključavanja?
dal se može kod kuće ili ne?
Imam Sony Ericsson S302 koji je bio na popravku baš radi nepunjenja, nakon 2 dana opet se nije htio punit.
Danas sam probao staviti od prijatelja bateriju i radi, samo što se doma neželi puniti.
Dali netko zna kako se to može rješiti, ili da se nekaj napravi da se nepuni preko mobitela nego da se nekako baterija spoji žicama sa punjačem, ako netko zna neka napiše.
Hvala!
pa ako se javlja isti kvar zbog kojeg je bio na popravku, vrati ga natrag i nek poprave kak spada.
i da, punjenje "preko zica" NIKAKO se ne preporucuje, zbog elektronike u mobitelu ali i u bateriji koja ima vaznu ulogu u punjenju baterije.
Dobro ljudi, je li toliko tesko procitati par jednostavnih pravila prije bespotrebnog otvaranja novih tema?
@svrzic,
Vidim da si novi ovdje, ali cisto da znas, teme sa ovako katastrofalnim naslovom se inace odmah brisu...
Bookmarks