Šta nije S-serija slajder?
----------Sony Ericsson----------
Šta nije S-serija slajder?
pa ocito nije....a koje mobitele imas od s serije? s500 je slider, s700 je okretni i s600 je okretni....
cudim se sto su u tako mali broj stavili 2mp i blic...
ovakvi se mobiteli traze.. 11mm, napokon je pocela eklplozija tankih mobitela..pa mozes i birat, ove cigle od 14mm ce polako u zaboravhah, samo nek bude sve manje i tanje da lako stane u đep, sta uopce rade vise mobitele od 2cm debljine..
bio nekad oglas...
jako zgodan mobitel i lijepo dizajniran.prava konkurencija anoreksicnim Nokijama 6300 i 6500 i Samsunzima U100,E590....
demo video...
http://www.youtube.com/watch?v=QNlrc...mo-videos.html
@Sniper, koliko ja znam S je swivel (S700, 600), slider (S500) a sada piše i snapshot (K - kamera, C - cybershot, pa šta im nije dovoljno foto klasa?) A evo koliko je stvar zeznuta:
Zato mislim da klasifikacija SE mobitela je postala ultrakomplicirana.S = Snapshot (not swivel like in the S700 or style like in the S500)![]()
Sony Ericsson S302 video preview
http://www.youtube.com/watch?v=QIfML...?max-results=3
U cemu je razlika izmedju ovog modela i W302?
dolaze u drugacijim bojama,W302 ima walkman player,bolje slusalice i karticu 512MB u prodajnom pakiranju.
Znaci nesto kao S500 i W580?
baš tako.u svakom je slucaju W302 bolja kupnja iako vjerujem i malo skuplja.
da ali w302 nema blic a s302 ima....
hej ljudi pomagajte...ne znam kako sa kompa prebacit igre na mobitel
imam se s302,i kad prebacim .jar file (a navodno igra koja bi trebala raditi za ta mob),pita me da li instalirati i kad kliknem ok,javlja ne moze instalirati...ako znate u cemu je problem pliza javite... a mozda i radim sve krivo,pa ako ima netko da pojasni cijeli postupak bit cu mu jako zahvalan
Možda jednostavno ta igra nije za taj mob! Meni se isto to zna desiti. Imam 3 SE sa 1.9",2" i 2.4" ekran i na nekom mi javi grešku na nekom instalira bez frke! Ako ti to sa svim igricama nešto ne štima...onda,hmmm! Provaj skidati one za k800...te bi trebale tu raditi!
Ne bi, zbog razlike u displayu. Treba probati sa sagem igrama, one će 100% raditi.
slike s mobilnog sveta......
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-s...sson/S302i/1/1
Mislim kupit Sony Ericsson S302,pa me zanima...,kakav mu je ekran ...,tj. dal se dobro vidi na danjem svjetlu...,kad sam vani na suncu ???! P.S. Imam Sony Ericsson T280i,al ništa se nevidi na njevovom ekranu kad sam vani,pogotovo na suncu !!!
Zadnji uredio ravilov : 30-03-2009 u 15:15 Razlog: maknut UPPERCASE
a da iskljucis caps lock za pocetak?
iPhone 5s 16 GB
Onda ti preporucam da prvo citas (sto i kako drugi rade), pa onda pises.
Takodjer, ako si pitao ovdje, otvaranje nove teme za istu stvar se smatra spammanjem i generalno se ne tolerira...
BTW nije bilo dobro, opet je bilo previse velikih slova.
Dakle, za pocetak procitaj pravila i obavijesti (nismo ih bezveze pisali).
Sto se tice tvog pitanja, pricekaj da ti se netko javi, nemam taj mob niti sam ga vidio pa ne znam odgovoriti.
Zadnji uredio ravilov : 30-03-2009 u 15:17
Neznam za s302 po suncu al rađe nadodaj još 200 kn više i kupi k800 čiji ekran definitivno se odlično na suncu vidi a i duplo bolji mob je...
Evo da nesto napisem o ovom mobitelu kojeg imam malo vise od pola godine.
Kada sam ga kupovao, morao sam odabrati izmedju K530 i njega. Odabrao sam S302 zato jer je tanji, ima bljeskalicu, dolazio je sa 1GB m2 stickom i zato jer je bio jedan od novijih modela. Sada mislim da bi bilo bolje da sam kupio K530.
Softvare: dosta spor. Pogotovo u popisu za sviranje kada brzo idem po listi gore ili dolje. Pocne stekati i onda kada prestanem tipkati on nastavlja ici gore/dole po listi, dakle kasni. Ima samo 5 tema, a druge teme ne mozes stavljati, sto nije neki veliki nedostatak ali bilo bi lijepo da ima opciju stavljanja svojih tema. Vecina java igra i programa mi radi, ali cesto znaju zastekati pa se mobitel ili sam resetira ili moras rucno (baterija nutra-van).
Ekran: na njega zbilja nemam zamjerki. Sve se vidi čisto i jasno, a po svijetlu i suncu se vidi malo slabije ali opet je vidljivo.
Tipke: lako se ogule i nisu mi bas nesto. Takodjer mi smeta tipka play/pause sa strane, koju kada stisnes ukljuci player i pocne svirati muzika. To bi bilo ok da se moze stisnuti kad je tipkovnica otkljucana, ali tipka funkcionira i kad je zakljucana.
Materijal: jeftina plastika, malo mi se olabavio ovaj dio kod baterije pa skripi. Dosta se lako ogrebe.
Zvuk: tih, zvucnici slabi.
Sve u svemu, mobitel je ok za nekog prosjecnog korisnika, ali mislim da se za te pare moze dobiti nesto bolje...
od ovog je i g502 bolji!
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Bookmarks