Kakav sidebar u meniju?
Ako mislis na scrollbar, to nema veze sa patchanjem, to se rjesava layoutom.
@guba,
Probaj promijeniti USB port (ustekati u neki drugi), nekad i to pomogne.
Jel postoji patch za k800 da makne sidebar u meni-ju?
Kakav sidebar u meniju?
Ako mislis na scrollbar, to nema veze sa patchanjem, to se rjesava layoutom.
@guba,
Probaj promijeniti USB port (ustekati u neki drugi), nekad i to pomogne.
Zadnji uredio ravilov : 02-07-2009 u 00:28
Pokushao sam i to i nece! Vishe ne znam shta da radim! Jel bi mogao ti da mi dash neke drivere za w800i da probam ponovo,mada nisam siguran da ce hteti jer sam 100000 puta reintalirao iste! Ako imash,daj mi neke molim te da probam,jer pochinjem da ludim! Ceo dan sam pored kompa, osedecu vishe...
Dao sam ti vec drivere.
Ne postoje driveri za W800, USB Flash driveri su univerzalni.
BTW ako radis sa W800, ovo je kriva tema. Ima posebna za K750/W800, potrazi malo.
Video sam,nego sam gledao ovu temu,jer je ovde najbolje objasnjeno kako da se instaliraju driveri! Pogledacu josh malo,pa ako ne uspem batalicu to! Ne bih ja ovo ni radio da mi ne radi kamera na telefonu,ali shta je tu je...
btw. gledam i svuda se pominje DCU - 60, a ja imam DCU - 65,nemojte mi reci da to ima veze?!
![]()
Zadnji uredio quba : 02-07-2009 u 13:04
Vec je prije napisano (vise puta) da su DCU-60 i DCU-65 prakticki identicni.
dal mogu ikone sa 1. stranice na se w580i???????
Imam pitanje u vezi ikonica u menu-u, kad crossflasham k800>k810 jel mogu koristit ikone za menu od k800 i k790 ?
|\/|0T0r0La
Mozes.
(10 znakova)
Od bilo kojeg SE sa 240x320 rezolucijom ekrana.
Makar, neki imaju drugačije ikone (neki imaju video poziv u glavnom meniju, radio...).
Ali, raditi će ti.
A, uz malo zdravog razuma, metodom pokušaja, lako ćeš i sam promijeniti mjesto ikona koje ti trebaju na glavnom meniju.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
probo sam stavit al piše da je greška s menijem i da se neke ikone možda meće vidit al ja ne vidim ni jednu, sve mi je bijelo.........
Onda si krivo nešto napravio...
Nisi sve kopirao, dirao si menu.ml (skinuti) pa si nešto "pokvariO" (makar je to manje vjerojatno), greška u samim ikonama i menu.ml koje si skinuo (isto malo vjerojatno, pošto bi se netko već požalio)...
Pa, probaj onda ponovno (ako si siguran da si prebacio sve iz skinutog foldeta) sa drugim ikonama- čisto da vidiš u čemu je problem.
Pa kasnije staviš koje želiš.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
da li se moze povecati kapacitet memorije k800 kao u k750 u njega sam uspio povecati memoriju na 29000????i ako moze da mi netko objasni kakojel isti postupak kao na k750?
Nisi nesto jako precizno ovo objasnio...
Mislis na kapacitet spremnika za poruke? Ne, ne moze se povecati.
;K800 SW-R8BF003
;Possibility to store more SMS (was 1000)
;(c) demion
;(p) Adow
;(p) Korvmannen A.K.A Sausagie
+44140000
;110617E: FA229200 7d221201; 2000 SMS
;110617E: FA229200 FA221201; 4000 SMS
110617E: FA229200 9D229201; 10000 SMS
moze sa patchem
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
e ovako... imam FAR i JD, mob je k800i (zapravo je k810i, glupi čovjek koji ga je dekodiro ubacio k800i firmware, jbg) CID53 db2020
imam sve stvari za jd flasher i otvara mi mob, no problem je što kad otvorim OFS folder pa SYSTEM i onda CAMERA, u CAMERA folderu nema ništa o.O (kamera radi normalno na mobu) i kad ubacim svoje drivere i izađem iz FARa oni nestanu i opet ništa nema u CAMERA folderu... kamera na mobu je opet ko stara, s normalnim driverom
nezz zašt je to tako... hvala ko pomogne![]()
![]()
Ovaj put sam spojio u prikladnu temu, no drugi put obavezno procitaj pravila o naslovima tema, te ne otvaraj novu temu ako vec postoji prikladna, vec koristi search da je pronadjes.
Može li se ikako srediti da se kod prelistavanja imenika pojavljuje samo po jedan kontakt i broj u većem fontu kao kod Nokie?Isto me zanima i za SMS
Koliko znam, velicina fonta se moze mijenjati, ali sam layout - tesko. Mislim da mozda ima negdje da se promijeni da prikazuje ime i broj ili samo ime, ali to je to. Definitivno ne moze onako kao na Nokiji, bar ja to jos nikad nigdje nisam vidio.
Takodjer, za drugi put ne otvaraj novu temu ako prikladna vec postoji, nego koristi search da je pronadjes.
Novi sam u ovome,pokušavam naći ovo sa fontom radi slabog vida.Pretražio sam ovaj a i druge forume i mislim da nisam našao to što mi treba
Ovo sto ti trebas se inace radi mijenjanjem layouta. E sad, mislim da nema nigdje vec gotov layout za povecana slova (bar ne ovdje na forumu) jer ljudi uglavnom traze smanjivanje slova (da stane vise sadrzaja), ali ugrubo to se radi tako da se iz telefona ili firmwarea izvuce datoteka /tpa/system/layout/layout.xml, promijeni se po zelji i vrati se nazad na isto mjesto u telefonu. Dakle, mozes potraziti ovdje ili po internetu vec gotovi layout koji povecava font, ili ga mozes izraditi sam (layout.xml je obicna XML datoteka, pa ako se imalo kuzis u to, ne bi trebao biti problem).
Ok probaću potražiti layout
pozdrav svima htio bih vas pitati ako mi ikako mozete pomoci imam SE K800i i neradi mi cam... kad skliznem prema dolje poklopac od kamere pokaze mi se na display-u onak ona kamera i cayber shot i pise ' izvršava se program,ugasite ga,a zatim upalite kameru' ?? sto se to dogodilo..nerazumijem...ako netko mozda zna kako da to popravim molim vas javite te..stvarno mi je bed zbog tog.....hvala vam puno..
molim vas ako mi nekomoze pomoci problem je o mojoj kameri na SE-u K800i kad odklopim poklopac od kamaere pise mi 'IZVRŠAVA SE PROGRAM,ZATVORITE GA,A ZATIM POKRENITE KAMERU' sto je to..nerazumijem...moze li mi itko pomoci ?????? hvla vam unaprijed...!!
oprostite sto sam 2 puta poslao.nije mi se vidjelo da sam poslao prvi puta..ugl ako mozete pomoci pomozite.!!
Zadnji uredio imaticx : 10-09-2009 u 07:34
Bookmarks