ne znam zasto ljudi ne kupuju bijeli iphone. meni je puno ljepsi od crnog i jos k tome vrlo mali broj ljudi ga ima. i cini mi se da manje ostavlja packe odostraga i manje se ogrebotine vide
iPhone 3G
iPhone 3GS
ne znam zasto ljudi ne kupuju bijeli iphone. meni je puno ljepsi od crnog i jos k tome vrlo mali broj ljudi ga ima. i cini mi se da manje ostavlja packe odostraga i manje se ogrebotine vide
Dinamo rules!!!
jer uživo nije tako lijep, prevelik je kontrast bijele pozadine i crnog prednjeg dijela. Ja sam jaaaaako želio bijeli ali tog trenutka kad sam ga vidio uživo kod jednog poznanika sam zaključio da iako je posebniji crni je otmjeniji. Bijeli mi jednostavno ne paše. Ali stvar ukusa
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Slažem se, crni je ipak ljepši, bar meni, da je cijeli bijeli možda bi bio bolji...
@viperpitbull
Eh, nisam pitao jel tvornički ili je taj ys, ali ne vidim baš razlike. Već se na internetu pojavio 3.0 YS, i samo je pitanje dana kad će bit i taj sa zakrpama krekiran. Očekujem da će nakon izlaska zakrpa u roku od 3 tjedna max. biti u potpunosti krekan kako bi se reklo
velike su razlike izmedu Tvornicki otkljucanih i onih koji su Softwerski ali o tome bi bila jedna jako duga prica.
Kaj se tice da je najavljen Unlock za 3.0 to se zna i prije nego je izasao OS 3.0 da DEV tim vec ima spreman Unlock i JB za njega i zato je APPLE bio lijepo tako dobar i pustio ovaj 3.0 van sa istim basebandom kao na BETA 5 inacici sto bi znacilo da spremaju nesto gadno i vjerujem da ce u vrlo skoro vrijeme izbacit novi UPDATE i da se onda nece moci unlockat a kamoli u roku 3 ejednavjeruj mi mission impossible
![]()
Bookmarks