iPhone 3G
iPhone 3GS
A gle T-suxi nece kako izgleda dopustiti da se iPhone 3G Koristi kao modem sto ce biti moguce sa OS 3.0 a meni je to SUX jer mi je to super stvar kad idem na put lijepo Uparim iPhone sa Laptopom i surfam do mile volje
Sa 3GS ce se to moc jer ipak je to t-sux ali kad vec imam njihovi Tarifu onda cu ih do kraja iskoristit ali 3GS cim izade idem po njega u TRST pa kud puklo da puklo![]()
sam pricekajte malo i prodavat ce se i kao i aktulani 3G za oko 2000kn...u pocetku naravno ce ekipa bubnut cjenu od prek 3800, pa nece nitko htjet kupit...pa ce padat svaki tjedan...kao i sa aktulanim 3g...
uzeci u obzir da su 3G i to jos bijeli 16gb za 1800kn vec sada...
pusti covjeka na miru, vidis da neke osnovne stvarni ne razlikuje.
ne znam zasto se uopce obazirete na njega, ima izgleda neki iPhone kompleks.
ja sam se odlucio ne vezati za t-mobile niti pod razno, pogotovo sad kad se pojavio 3.0 unlock. malo jos skupim i uzet cu 3G preko oglasnika ili od nekog od frendova tko ce produljivati ugovor s t-comom.![]()
Zadnji uredio SrKi : 18-06-2009 u 00:49
iPhone 3G - 2000 kn
iPhone 3Gs - očekivano oko 4000
Da li je 3Gs toliko bolji, odnosno da li AutoFokus i GPS vrijede 2000 kn (dakako tu je i RAM i CPU, ali iovako nitko nema zamjerki na brzinu). Trenutno je ispativiji 3G, ali valja pričekati još malo do dolaska 3Gs, možda i njemu počne cijena drastično padati, a u tom slučaju se svakako isplati uzeti 3Gs![]()
pa nisam rekao da ce odmah kostat 2000kn, al ak se strpite bit ce...
a za ovo 2700kn...LOL
evo ti c/p jednog oglasa s foruma...
tak da nemoj izmisljavat price od 2700kn, jer nitko s imalo pameti nebi toliko dao...Izvorno postao Astralis
a 3gs ce naravno u pocetku kostat uzasno puno, uzmimo u obzir da 16gb u t-mobile ponudi ako zelimo uzet samo uredaj bez tarife je 7200kn...a cjene po oglasnicima su 3x manje. 3Gs ce s vremenom, dakle vjerovatno do kraja godine, ili proljece sljedece godine biti na oko 3000kn.
i obicni iphone je u pocetku kostao po 500-600 eura a cak nije bio ni tvornicki otkljucan...pa eto sada vidimo koliko kostaju...
Pozdrav
Bookmarks