lol da to je i kod mene izgleda da im je server zadužen za to pao. ništa, čekat sinko čekat
Eto, napravio update.
No, imam problem- već
Znači napravio sam update i restartao se iPhone i sada je prikazano ono da moram spojiti s iTunes- om.
I spojim i prepozna iPhone te mi gore piše Accesing iTunes Store i onda se pokaže ovo što vidite na slici gore.
A imam normalan internet- trenutno sam na MSN- u i surfam najnormalnije.
Pa, da li netko zna u čemu je problem.
FREAKed- i tebi se isto ovo pokazuje?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
lol da to je i kod mene izgleda da im je server zadužen za to pao. ništa, čekat sinko čekat
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
pa daj si promjeni nick u nostradamus, ovaj ti ionak nema smisla![]()
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Ah, ja već mislio da se nešto sje****
Valjda će brzo to riješiti...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ovisi. Pad servera je ili kompletni blok zbog previše zahtjeva ili hardverski kvar od previše zahtjeva tj. pregrije se što uopće ne bi bilo čudno. Ja sam se već pomirio s tim da prije ponoći nemam aktiviran iphone. Ako uspiješ ajd postaj tu da ne selim sim karticu stalno vamo-tamo
Ja stvarno ne razumijem zašto svi moraju odmah prvi sat nakon izlaska imat novi FW! Nije li normalnije da ste pričekali dan-dva i zaobišli te probleme?!
digli se serveri, fiju
Eto, digli se i meni
Ostale i aplikacije sa Appuloa- a, ali se ugase čim ih otvorim.
Sve super brzo radi (definitivno brže nego kaga sam imao 2.2.1. sa JB- om), sviđa mi se ona pretraga- što je onako dostupna.
I najbitnije lijepo mi radi landscape tipkovnica kod pisanja poruka i napokon je tipkovnica na Hrvatsokm jeziku QWERTZ.![]()
Zadnji uredio georgy : 17-06-2009 u 22:13
se moze maknuti ono search iphone?
Dinamo rules!!!
da li se sad sa tim softverom moze snimati video?
i kad me ne vidis tu sam
Tudy Vama na usluzi
Moze li se sada koristiti bluetooth sa ostalim mobitelima i a-gps?
jeste li probali upariti putem BT-a sada iPhone sa nekim PC-ijem, GPS sensorom i sl....?
File transfer preko BT-a Apple nikada neće omogućiti. Niju u skladu s politikom kompanije. Koristite iBluetooth ako radi 3.0 softu.
je li ovo moguce????
http://www.njuskalo.hr/oglas501535
i kad me ne vidis tu sam
Tudy Vama na usluzi
Nije, izlazi prva serija tek sutra.
Jedino ako oglašavač ima rezervirano ili tako nešto...
Evo nakon 2 dana korištenja mogu primjetiti da baterija duže traje zbilja... s onim softom kad sam ga kupio i prčkao po njemu bateriju sam potrošio u svega par sati.. što se tice tog iBluetooth to nemogu naci u app store-u jel to za cydie-u?
★★★★★
evo mozda ja mogu pomovi pa pogledajte ovdje mozda nadete nesto korisno evo toliko od mene adam se da sam barem malo pomobao .
LP.
Bookmarks