Eto...
Najava je za 17.6. da će biti "available worldwide" ali podijelili su developerima na WWDC, pa je odmah procurilo. Čitao sam, gledao, bilo je drž-ne daj da li treba biti registrirani dev iPhone ili ne, i na kraju sam napravio stvar - i sve radi. Zatim je i kolega napravio isto - i sve radi.
Firmware je 230mb, ako netko ima neki prostor (ne bih RS, ne volim ga), rado ću ga podijeliti s ostalima, kao i upute koje bih stavio uz sam firmware.
Radi se ne o beti nego o pravoj, realnoj verziji, koja će biti distribuirana normalno od 17.6.
Potrebito:
- računalo
- OS 3.0 (samo za iPhone 3G) (link1-Rapidshare-thanx to sheep1501) (link2-filedropper)
- data kabel
- iTunes 8.2 ( link )
- 10ak minuta vremena
Nema kemije, nema kerefeka, sve radi normalno osim što tokom flashanja treba isključit konekciju na net. Kad se instalira OS 3.0 onda se vrati net, da se aktivira (kao i kad ste ga kupili), i to je sva mudrost.
VAŽNA NAPOMENA:
Ne stavljajte OS 3.0 na iPhone koji je otključavan i/ili nije na T-mobile mreži. SuperSIM, Jailbreak i softwerski unlock NE RADE na OS 3.0.
Znači, stvar radi ISKLJUČIVO na tvornički otključanom iPhoneu ili na onom kupljenom u T-mobile dućanu te koji radi na T-mobile mreži. Ostali NEĆE RADITI.

Odgovori uz citat
, ja sam već probao betu tako da mi je ostao taj baseband i sve radi najnormalnije, nije mi se niko žalio da sam nedostupan i nisam nikad dobio tko-je-zvao ili takve kerefeke. Jedina stvar koju niko ne spominje je da sam vidio negdje warning ako se koristi gm da bi se lako moglo ostat zauvijek na tom i onda neće bit moguće updateat na službeni soft. naravno to će kad tad neko rješit al još se razmišljam stavit il ne

Bookmarks