Pa da, u 10 mjesecu kad sam kupovao X1 (mislim da je 10. bio ili početak 11, ali nebitno), naslutio sam da bi na X1 u dućanima mogao sačekati i do pola godine, predviđenja su bila donekle točna, X1 se službeno pojavio tek 3 mjeseca kasnije, tako da je sam ga uzeo na crno i po povoljnijoj cijeni neg što ga se našlo u trgovinama po dolasku.
znaci izlizani poklopac moze ici pod garanciju? Posto sam ja u t-mobile kupio 30.1. i poklopac izgleda kao da ga imam godinama a ne 5mj.
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Evo nakon par dana korištenja TF3D ROM-a mogu reći:
1. Kamera je očajno rješena, postoje 2 kamere od koje obje svako malo zaštekaju, pa ne mrdaju, pa nemoš slikat,... jedan veliki bug koji će vjerojatno ubrzo biti rješen...
2. Baterija traje max 20 sati.
3. Fluidnost je nakon par sati netragom nestala, moram restartat mobitel svaki dan da bi bio fluidniji...
Zaključak: Možda bi trebali pustiti da se razvija dalje, u odnosu na prošli mjesec, ROM je bolji, brži, bogatiji nekoliko puta, tako da ću ga isprobat za mjesec dana opet, do tada odoh isprobat WM 6.5![]()
Bookmarks