Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bokyz Pregledaj post
    pa ako cu bas cjepidlacit...mozemo s pjesmom otic na istu stranicu na koju sam isao i kada sam si rezao muziku za iphone, odrezat si 30 sec, downloadat normalno u mp3 formatu i prebacit preko bluetootha na mobitel iste sekunde. ne moram mjenjat extenzije, nemoram spajat s kablovima mobitel, nemoram ucitavat u itunes pjesme.

opet je jednostavnije kako god okrenes.

bar priznaj sad onda da iphone barem u tim "blesavim" stvarima je puno klompiciraniji od nokie, SE ili samsung.

pa kao sto rekoh tvoje znanje o iPhonu je katastrofalno meni je iPhone spojen kad god trebam sa kompom bez ijednok KABLA jer mi netreba imam bezicnu mrezu na Laptopu sa kojom mi je iPhone spojen tako da sve mogu jednostavno rijesiti.

problem je u tome, sto bi prebacio si melodiju s svog 19' prijenosnika, koji ima ugraden bluetooth...samo ******, s iphone mi treba jos dodatno i kabel za to, jer nemogu prebacit bezicno. dok s nokiom, SE ili samsungom mogu to bezicno kad god zelim i s udaljenosti od 20m valjda...

e i sad si kupujem 20' laptop...jel vjerujes u to ili ti takoder moram dat specifikacije i od njega takoder? samo reci, nije problem.

jos jednom velim BEZICNO spajanje Laptopa i iPhona radi savrseno bez ikakvog USB kabla

aha...jednostavnije ti je upisivat postavke za mail, umetat attachmente, podesit servere i bla bla...nego jednostavno slikat sliku, stisnut "send" i odmah salje.
    Postavke za mail se rijese za 2minute, podesiti server WTF ????

a i ******, postoji problem sto kao sto sam rekao svi oko mene su prodali taj jako odlican mobitel iphone, pa sada nemaju mail, nego imaju samo mms, pa moram slat mms-om.

a sada kada ti imas 20 godina, ti je jednostavnije spajat i nosit kablove sa sobom, nego se spojit bezicno preko bluetootha? bas...
    pa ocigledno za to tvoje drustvo nijeiPhone ili se kao i ti neznate koristiti sa njime ah da meni je 31Godina i u svijetu mobilne tehnologije sam od samog POCETKA

ne znam samo zasto onda svaki kvalitetniji laptop dolazi s ugradenim bluetooth modulom, ako je to vec umiruca tehnologija i koriste je samo ekipa izmedu 14-19 godina, a takva ekipa vecinom nema 10 000kn koliko je potrebno za kvalitetan i dobar laptop.
    Zamisli imam MacBookk Pro i isto imam Bluetooth na njemu sto bi znacilo sta po tebi?? Hej Bluetooth nije izmisljen da se njime salju slikice i Melodije. nego za masu drugih stvari ali tebi to sluzi samo za slanje MELODIJA i SLIKICA BRAVO

to ti je jedini argument da samo "djeca" koriste jos mms i bluetooth? vec sam cuo to negdje prije...cek da se sjetim...
    ah da...takoder kod jednog iphone vlasnika, koji je htio da mu posaljem melodiju sa svog mobitela, pa kada sam mu rekao da upali bluetooth jer rekao da ne moze...pa je poceo pljuvat da ko jos salje bluetoothom i otisao doma uvrijeden...i bez melodije koju je htio.
    kao stzo rekoh BLUETOOTH nesluzi samo za Prijenos Slikica i Glazbe. a MMS sam dosada koristio 10 puta u zivotu jer jer SRANJE kao PRVO ogranicen si velicinom poruke, kao Drugo PRESKUPO.

sta ce meni molim te i500 tarifa i 5 gb prometa za taj mobitel koji sam koristio 2 mjeseca? mislis da sam toliko glup da ga uzimam na i500 tarifu?

ja imam flex tarifu, 1000kn. zbog toga sam ga dobio za 1 kn, a ako imas flex tarifu ne mozes imat istodobno ukljucenu i neku od itarifa za iphone. ako ne vjerujes slobodno nazovi t-mobile provjerit. jedino sto sam mogao je ukljucit za 75kn mjesecno 512 MB...sto sam tek naknadno napravio, nakon sto mi je za mjesec dana uzeo 500kn na racunu zbog ukljucene tarife 5kn za 100kB, jer je to jedina tarifa koju sam mogao imat uzet zbog flex teama. tek naknadno su mi javili da postoji mogucnost za tih 512 mb i 75kn mjesecno prometa.
    To je tvoja Greska a ne od iPhona posto si rekao da ti je iPhone skinuo 500KN

a gdje sam ja napisao da radim u t-mobile? rekao sam da RADIM za njih, sto ujedino moze znacit da mozda radim u zasebnoj firmi koja obavlja neke radove za t-mobile. jel ti to palo napamet mozda?

i svejedno, da i imam 1 000 000kn mjesecno placu, sta je zabranjeno stedit mozda? sta kada netko ima slucajno vecu placu od 3000kn, odmah mora biti raspinik i ne pazit gdje trosi svoje novce? glupsot

pa ti se K... da znas sve te direktore i ostalo

pa tebe se nije...meni je... ja na kartici imam uvijek najvaznije brojeve, i opet ko bi rekao...zbog jednostavnosti. jer kada kupim si novi mobitel, odmah ga otvorim stavim karticu i odmah pricam. ne moras palit kompjuter, spajat mobitel, radit sinkronizacije kontakata i svega.

SIM eject tool. LOL. kao sto sam rekao. ne mozes ni karticu izvadit samo s rukama. bas jednostavnost.
    ti si jedini kojeg znam a da cuva brojeve na SIM kartici Hey to je glupost kakve nema jer kao prvo na Uredaju mozes memorirati PUUUNO vise brojeva i ne samo to nego i Mailove, i Adrese, i dodatne brojeve sto svaki Poslovni Covjek cijeni jer inace bi imao u Imeniku po 3-4 broja od nekoga te Poslovni, Privatni, Pa poslovni mail, Privatni Mail Broj Firme pa onda di jos adresu da upise???

Meni nije nistza jasno kod tebe jer pises nista osim GLUPOSTI

a kaj se tice tvog Laptopa hey nitko ali nijedan MANAGER kojeg znam ili DIREKTOR neke Firme a znam ih JAKO JAKO puno nenosi 19" laptop sa sobom jer mu NETREBA jednostavno ni za prezentaciju ni za nista jer je jednostavno pretezak i nespretno ga je nositi

vecina Firmi ima ili LCD ili PLASMA TV-je ili Projektore na koje se spojis BEZ problema sa Laptopom cak i onim od 13" zato ajde malo pamet u glavu
    Zadnji uredio viperpitbull : 15-06-2009 u 13:50

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale
    By Ifrit in forum Mobil Internet c@fé