pa kao sto rekoh tvoje znanje o iPhonu je katastrofalnomeni je iPhone spojen kad god trebam sa kompom bez ijednok KABLA jer mi netreba imam bezicnu mrezu na Laptopu sa kojom mi je iPhone spojen tako da sve mogu jednostavno rijesiti.
jos jednom velim BEZICNO spajanje Laptopa i iPhona radi savrseno bez ikakvog USB kabla
Postavke za mail se rijese za 2minute, podesiti server WTF ????
pa ocigledno za to tvoje drustvo nijeiPhone ili se kao i ti neznate koristiti sa njimeah da meni je 31Godina i u svijetu mobilne tehnologije sam od samog POCETKA
Zamisli imam MacBookk Pro i isto imam Bluetooth na njemu sto bi znacilo sta po tebi?? Hej Bluetooth nije izmisljen da se njime salju slikice i Melodije. nego za masu drugih stvari ali tebi to sluzi samo za slanje MELODIJA i SLIKICABRAVO
kao stzo rekoh BLUETOOTH nesluzi samo za Prijenos Slikica i Glazbe. a MMS sam dosada koristio 10 puta u zivotu jer jer SRANJE kao PRVO ogranicen si velicinom poruke, kao Drugo PRESKUPO.
To je tvoja Greska a ne od iPhona posto si rekao da ti je iPhone skinuo 500KN
pa ti se K... da znas sve te direktore i ostalo![]()
ti si jedini kojeg znam a da cuva brojeve na SIM karticiHey to je glupost kakve nema jer kao prvo na Uredaju mozes memorirati PUUUNO vise brojeva i ne samo to nego i Mailove, i Adrese, i dodatne brojeve sto svaki Poslovni Covjek cijeni jer inace bi imao u Imeniku po 3-4 broja od nekoga te Poslovni, Privatni, Pa poslovni mail, Privatni Mail Broj Firme pa onda di jos adresu da upise???
Meni nije nistza jasno kod tebe jer pises nista osim GLUPOSTI![]()
a kaj se tice tvog Laptopa hey nitko ali nijedan MANAGER kojeg znam ili DIREKTOR neke Firme a znam ih JAKO JAKO puno nenosi 19" laptop sa sobom jer mu NETREBA jednostavno ni za prezentaciju ni za nistajer je jednostavno pretezak i nespretno ga je nositi
vecina Firmi ima ili LCD ili PLASMA TV-je ili Projektore na koje se spojis BEZ problema sa Laptopom cak i onim od 13" zato ajde malo pamet u glavu![]()

meni je iPhone spojen kad god trebam sa kompom bez ijednok KABLA jer mi netreba imam bezicnu mrezu na Laptopu sa kojom mi je iPhone spojen tako da sve mogu jednostavno rijesiti.
Odgovori uz citat
Bookmarks