da ali kod ovih symbian 3 ima garminov koji je besplatan ( igrao sam se sa n95 pa probavao i to )
a sto se tice reviewa svaka cast
..gps ko GPS je, besplatan je...ali Nokia koristi tzv. A-GPS, koji puno brže radi tj. pronalazi satelite ali zato troši nešto malčice internet prometa...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da ali kod ovih symbian 3 ima garminov koji je besplatan ( igrao sam se sa n95 pa probavao i to )
a sto se tice reviewa svaka cast
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Sad imam oko 1 mjesec 6220c,imal sam srecu da sam ga u T-mobilu dobil cistoga bez njihovoh glupih primjesa.
Mob je cisto solidan.
Lose su mu dosta tipke osobito ove dvije gornje upravljacke.
Kamera nije bog zna kaj fizicki je malo slika veca od N73 i nekaj malo bolja zbog Xenon bljeskalice i to je to jedino je puno brza (mislim na mob).
Baterija izdrzi po 2 do 3 dana ali ako ide na Komp isl 1 do 1.5 dana max.
Niti pomislit da je veci zaslon ili osvetljenje pola snage ili vise.
Navigacija dobra spaja se na net da dobije prije sve informacije o mjestu boravka no nije nuzno spajanje,ispocetka treba malo vise toga.
No to nije strasno kupis za 15 kn 10 mb i to traje ovisi po potrebi.
Jos nedavno si moral kod nasih predragih operatera za 10 mb dat malo bogatstvo.![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
ja sam zadovoljan mobitelom kupljen 11,12,08 kad je bila akcija da se dobije besplatna navigacija!! ja ju slabo koristim,jedino možda da su tipke bolje napravili !!!
zanima me koja memory kartica ide u njega i do kolko gigabajta!!!!
Ja sam stavio od 8 gb i radi bez problema. Meni je na njemu blic bas super. Ima i red-eye removal i super osvjetljava. Puno je bolja od recimo 3LED-ice na N95 8GB
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
kolko si platio 8gb i gdje ako nije tajna!!
imam ovaj mob. i iskreno zadovoljan sam.Izrada mobitela je jako loša,tj. nikakva.
Da li znate kako uključiti A-GPS??
Bez A-GPS-a do 5 min. mi treba da uhvati satelit.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
hvala!
Znaš li možda koliko uzima novaca dok nađe satelit??(t-mobile)
dali netko od vas ima nekakvih problema sa mobitelom.....meni u zadnje virijeme se brzo isprazni baterija sam od sebe se ugasi,trokira jednostavno,pali se da izvadim memory stick...neznam šta mu je,.,
Možda ti je memorijska kartica oštećena. To je boljka ako imaš neke stvari koje ti se učitavaju sa memorijske kartice...Probaj backupirat i formatirat memorijsku karticu.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
de momoriska mi je puna od 1 gb,navigacia,slike,sms,videa muzika....razmišljam o kupnji 4gb ali mogučnosti su takve da ništa od toga...
imam jedno pitanje za vlasnike ovog mobitela,prije oko tri mjeseca sam čačkao po mobitelu od rođaka i vidim tamo lifetimer 6000 h,bilo mi malo čudno,al hajd.Od prije sedam dana takav mobitel je i kod mene,star dva mjeseca i broji 1500 h(na onom *#92702689#).Zapamtim to obavim poziv od 20 sec. i ponovo provjerim,kad on dodo cijeli sat.Jel i kod vas tako i može li se to kako popraviti,ne želim da kad budem prodavo ovaj mob neko kaže da ima npr.10 000sati.
@zix upravu si 100% ja imam ovaj telefon tri (3) dana i sada provjerim pise 0000114:00 cega???
ja sam se u to uvjerio ,i onda kad sam ga tipu prodavao on gleda ,a ja se smijem,kaže frajer to su nekakvi tjedni ,dani ,pojma nemam ,meni više liči na minute ili čak sekunde...Probaj obaviti razgovor od recimo 20 sec,pisat će ti 0000115:00
Bookmarks