Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 912

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Omnia, U700
    Operater
    t-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao EagleONE Pregledaj post
    zna itko ovo za memoriju??

a sto se tice zvuka meni treba samo da se cuje kad zvoni i sms jel se moze sve ostalo ugasiti?

i iako sam namjestao u onom meniju zvuk za slusalice moram priznat da se i dalje slabo cuje kad slusam mp3 iako je sve na najjace
    ovaj problem sa zvukom...a da probate ovo

*#0002*28346#
    utipkaš to kao da biraš broj i otvara se secret menu za podešavanje glasnoće. Ima puno opcija ja to ne kužim (žensko sam a k tome se ne kužim u te decibele :O).... probajte

Ja sam nešto pomrdala u spbmobile shellu, zbrisala sam ono recrocontacts i sad mi se ne otvara niti jedan Contacts, Telefon itd otkuda mogu zvati :OOO), šta da radi, htjela bih skroz zbrisati taj mobile shell i sve njegove dodatke pa ponovo staviti. Bojim se to raditi kroz ''pretraživač datoteka'' jer onda pola datoteka ostavim ili da ne zbrišem nešto što ne smijem. Što bi se desilo sa soft resetom i gdje je to????
    Blonds have more fun

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo našo sam ovo za zvuk:

Boost the Omnia volume:

I've seen a lot of people asking how they can boost their volume of their headsets or when watching a movie through the loud speaker (its very low). Even ringtones are effected by this. So I thought I better finally register and post my findings for other I900 owners.

Its quite simple and does not require a hard rest.
    In the phone keypad type: *#0002*28346#
    You will then have a screen pop up called audio control util.
    How to change the loudspeaker volume for ringtones, movies, mp3s etc
    Click menu, normal then handset (the first one, Phones headset/loudspeaker) Here you can change:

Speaker volume: SPK(02) -db is less volume, I have set this to -1.5db (level)
    Digital-to-analog: DAC(0C) This effects the overall volume of Mp3s, movies etc
    -both headset and loud speaker.
    I have set this to 0db.
    Radio Volume: RVOL

How to change the headset / earphones volume.

Click menu, normal then headset (the second one, Headphones) Here you can change:

Headphones volume: HP(02) -db is less volume +db is more volume, I have set this to 0db (level)
    Digital-to-analog: DAC(0C) This effects the overall volume of Mp3s, movies etc. I have set this to 0db.
    Radio Volume: RVOL

*You must click menu / apply for changes to take effect,
    *I recommend play a Mp3 launch the app, then apply the changes and set your prefered max volume.
    *Setting high levels could damage the loud speaker or your headphones, not to mention your hearing!.

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Samsung B5702
    Bodovi
    3.612
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.612, Nivo: 14
    Bodovi: 3.612, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

= Citat = Izvorno postao mrkva Pregledaj post
    Evo našo sam ovo za zvuk:

Boost the Omnia volume:

I've seen a lot of people asking how they can boost their volume of their headsets or when watching a movie through the loud speaker (its very low). Even ringtones are effected by this. So I thought I better finally register and post my findings for other I900 owners.

Its quite simple and does not require a hard rest.
    In the phone keypad type: *#0002*28346#
    .
    Ima li tko još kakvih spoznaja o mogućnostima porihtavanja npr. kontrasta ekrana - nešto kao što je ovo za zvuk?

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao plavusha Pregledaj post
    Ja sam nešto pomrdala u spbmobile shellu, zbrisala sam ono recrocontacts i sad mi se ne otvara niti jedan Contacts, Telefon itd otkuda mogu zvati :OOO), šta da radi, htjela bih skroz zbrisati taj mobile shell i sve njegove dodatke pa ponovo staviti. Bojim se to raditi kroz ''pretraživač datoteka'' jer onda pola datoteka ostavim ili da ne zbrišem nešto što ne smijem. Što bi se desilo sa soft resetom i gdje je to????
    soft resetom ne dobivaš ama baš ništa. A sada kako izbrisati spbmobile shell ideš: Start - Settings - TAB System - i nađeš Remove Programs, otvoriš potražiš između svih programa spbmobile shell označiš ga i Remove. A za to dal bi ti slučajno koja datoteka ostala od spbmobile shell to ćeš morati ručno, ako ista postoji, a i ne moraš ako ne nađeš.

A možeš i umjesto brisanja probati preko postojećeg spb shell-a usnimiti ponovo novi/stari spbmobile shell.
    HC4L

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iPhone - pitanja i odgovori
    By .El Nino. in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 1287
    Posljednji post: 27-11-2010, 19:05
  2. [6233/6234] review i pitanja/odgovori
    By robee in forum Nokia
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 10-12-2007, 16:10
  3. NAV4ALL: pitanja i odgovori