Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 78
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao sto rekoh iPhone BATTERY timer neradi sasdvim tocno i to ce ti potvrditi vise njih na MacKorisniku samo da si malo bolje procitao i sve bi znao.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
    Kao sto rekoh iPhone BATTERY timer neradi sasdvim tocno i to ce ti potvrditi vise njih na MacKorisniku samo da si malo bolje procitao i sve bi znao.
    Dobro, ali kakve to veze ima kada i sam znam da sam ga prije više od 3 dana skinuo sa punjača, i do pravljenja screenshota nije bio na ništa spajan? Bez obzira na timer.
    Kako god okreneš, poprilično nas ima fino vrijeme rada uređaja na bateriji. U čemu je problem ne znam. Ali razlika se osjeća još više nakon obavljenog JB-a.
    Objasnite vi to kako hoćete.
    Ja velim da negdje postoji problem u cijeloj proceduri. To se ne može opovrgnuti.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Wisher Pregledaj post
    Ovako, inače ne namjeravam dokazivati svoje tvrdnje jer obično kad nešto kažem tako jest. Nemam bezveze titulu magistra. Radim ozbiljan posao u ozbiljnoj kompaniji, i nemam namjeru ovdje se svađati s teenagerima i većinom korisnika koji su po opsegu općeg znanja ispod mene. Inače ne bih odgovarao ovako ovdje, ali kada mi dvojica-trojica korisnika ovdje kažu da ne vjeruju, ispada da lažem, što smatram osobnom uvredom.
    Jako bitno za raspravu o iPhoneu i njegovoj bateriji. Mislim, sta jedan magistar i covjek sa tako sirokim opsegom opceg znanja uopce radi tu na forumu i raspravlja s djecom, kad radi u tako ozbiljnoj kompaniji, sigurno tamo ima kompetentnije osobe za raspravu.

Ovako, koliko ja vidim, usage ti je 3 sata, a stand by 3 dana. sa prostom racunicom (ti tvrdis da ga sa koristenjem 3 sata dnevno natjeras da radi 3 dana) dolazimo do kontradikcije, jer bi onda usage trebao biti 9 sata u stand byu od 3 dana.
    Objasni mi to malo, ipak si magistar, tako da ne vjerujem da ce ti biti ikakav problem.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    srki molim te citaj malo. Dosta mi je takvih provokacija. Rekao sam da sam ga u ovome periodu koristio sat vremena dnevno. A inace ga koristim po 3 sata dnevno.
    A za titulu me ne vrijedjaj, pogotovo ne na ovaj nacin.
    To sam izjavio upravo da izbjegnem komentare ovakvih kao sto si ti, koji ne znaju kominicirati niti citati kako treba.
    Već da mi se uključe u raspravu inteligentniji ljudi koji znaju zbrojiti 2 i 2 kad nešto kažem.
    Jer upravo oni izbjegavaju takve rasprave kad vide kakve se osobe javljaju, i sa kakvim komentarima.
    Zadnji uredio Wisher : 15-05-2009 u 13:06

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Žao mi je Wisher, ali korištenje ajfona po 1 sat/dan se uopće ne može nazvati korištenjem. To odudara od svih "normalnih" prosjeka vremenskog korištenja.
    To je kao kad neki igrač ima prosjek od 40 koševa po tekmi, a odigrao je samo par tekmi u sezoni. Neće dobiti titulu za naj strijelca...

A ne mogu da se ne osvrnem na ovo o magisteriju...
    Mislim da ni tebi neke razine znanja nisu dovoljno razvijene kada pišeš takve gluposti po forumu i onda očekuješ da te ljudi ne počnu sprdati.
    Hell Yea! Momentalno si me naživcirao tom prepotentnom izjavom i naravno da ću ti odgovoriti jer imam pravo na to (govorim u ime prosječnog tupog korisnika ovog foruma).

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @God's Servant na tvoj komentar neću niti odgovarati. I sam znaš očito gdje tvoje komentare svrstavam

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wisher to sto ti imas MAGISTAR me uopce nezanima mozes bit i Predsjednik cijeloga svijeta ali to neznaci da ti vjerujemo.

Tvoje koristenje uredajem smatram da je manje od svakog prosjekla i po tvom nacinu koristenja bi i meni i svima nama iPhone izdrzao i 10 dana a kamoli 4 kao sto ti tvrdis u tvom Prvom Postu sa slikicom koliko ti drzi baterija imas Usage 4 Sata u 2 dana ???? hej ja ga Koristim 4 sata na dan i to minimalno.
    odprilike 1,5 - 2 sata razgovora, SMS poruka oko 10, Surfanje webom neznam ni ja kolliko ali podosta, Mailovi i jos stosta i to je Koristenje a ne to sto ti zoves KORISTENJE ???

po meni je to PRESERAVANJE Tipa i JA IMAM iPhone pa znam bolje nego ostali.
    Tvoja trvrdnja da ti Baterija izdrzi 4 Dana je ok ali ako se koristis uredajem 1 sat na dan onda ok ali to se nenaziva koristenjem nego FRAJERISANJEM.

I jos jednom Pusti to Hvalisanje tipa " Nemam bezveze titulu magistra " to ostavi za nekog drugog isto tako tvoje provokacije tipa svadanje sa teenagerima.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Wisher Pregledaj post
    srki molim te citaj malo. Dosta mi je takvih provokacija. Rekao sam da sam ga u ovome periodu koristio sat vremena dnevno. A inace ga koristim po 3 sata dnevno.
    A za titulu me ne vrijedjaj, pogotovo ne na ovaj nacin.
    To sam izjavio upravo da izbjegnem komentare ovakvih kao sto si ti, koji ne znaju kominicirati niti citati kako treba.
    Već da mi se uključe u raspravu inteligentniji ljudi koji znaju zbrojiti 2 i 2 kad nešto kažem.
    Jer upravo oni izbjegavaju takve rasprave kad vide kakve se osobe javljaju, i sa kakvim komentarima.
    kao prvi, uz svo duzno postovanje tebi kao osobi i "intelektualcu", smijesan si.

kao drugo, nemas ti sto izbjegavati tude komentare, ovo je javni forum i svatko ima pravo komentirati dok se god drzi topica. ako ti se komentar ne svida, to je iskljucivo tvoj problem. kao osoba koja ima visoku strucnu spremu si valjda toliko mogao nauciti tokom svog skolovanja i interakcije sa ljudima. ja osobno to nisam vidio niti jedan los i zlonamjeran komentar, osim tvog, jer si ocito neodgojen i gledas ljude s visoka, jer mislis da imas pravo na to radi pisljive titule. e pa nemas. samo isticanje te titule te cini jos jadnijim, jer se vidi da ti ocito fali samopouzdanja i da ti je povrijeden ego koji nadoknaduje taj mr. sc. prije tvog imena.

e sad, da se vratimo ON TOPIC, dosta poznanika i prijatelja/prijateljica posjeduje iPhone, posjedovao sam ga i ja, i uz bilo kakvo normalno koristenje (surfanje, zvanje, SMS, mail, malo muzike) nema sanse da traje vise do 48 sati koristenja bez gasenja po noci. mozda je tvoj iPhone izuzetak, mozda ti nekako drugacije tempiras koristenje i ostalo, u to necu ulaziti. ja ne tvrdim da ti lazes, fakeas rezultate, nego iskljucivo kazem kakvo ja iskustvo imam sa iPhoneom. to govorim o JB i ne-JB iPhoneima.

u svakom slucaju, ja ne bih JB iPhone, ne vidim osobno nikakvu potrebu, pogotovo sad kad je 3.0 pred vratima. imao sam par sitnijih problema dok je bio JBan, nista strasno.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @wisher, stari mislim da si ovo ipak malo previše ozbiljno shvatio... uzmi zraka malo jer te nitko ovdje ne napada, ne pravi budalu i ne znam što već je samo doista teško povjerovati da bat traje četiri dana. OK, ako tebi traje onda u redu, ja ti vjerujem nakon onog gore screena ali mislim da zbilja nema potrebe za iznošenjem osobnih titula, tipa magisterij, doktorat i sl, ali nemreš tak čovječe jer ispada da si ti ovdje jedini kao fora, full obrazovan i cool a svi ostali ovce.. NHF

BTW, pratim ja zbivanja na mackorisniku i nisam baš uočio da nekome baterija traje dulje od 2 dana.
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvi i zadnji puta upozoravam da vodite civiliziranu raspravu. Svatko tko se ogluši nakon ovog upozorenja imat će priliku se hladiti.

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je stvar u ovom "usage time". Meni je večeras između 21 i 22h bljesnulo da je baterija na 20%, ono prvo upozorenje. Sad (23:36) gledam, vidim da je usage 9h, 20min a standby je 2days, 14hrs. S tim da je bio na USB spojen pola sata jučer predvečer. Da nije, krepao bi dosad.
    JB sigurno skrati trajanje baterije, to smo valjda svi zaključili. Možda ne drastično, ali skrati. I naravno, ostaje samo pitanje kome treba JB pa će pregrist kraću bateriju, a kome JB ne znači toliko koliko tih nekoliko sati baterije više.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, napravio sam i ja jailbreak.
    Ali, nisam gledao koliko mi baterija traje.
    Druga stvar me muči, što god instaliram iz Cydie, javlja neki error i ne uspije instalirati do kraja.
    Error glasi:
    1 Half-Installed Pakage
    When the shell scripts associated with packages fail, they are left in a bad state known as either half-configured or half-installed. These errors don't go away and instead continue to cause issues. These scripts can be deleted and the pacages forcibly removed.
    Jel to moguće da je jailbreak "krivo sjeo" ili ima nešto što sam prvo trebao instalirati?
    Naime, nakon jailbreak- a mi se mobitel dosta dugo palio (kojih 5-10 minuta, nakon onog ananasa i configuriranja nečeg vezanog za jailbreak).
    Jel to normalno ili... (inače, sve sam izbrisao prije jailbreak- a)?
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy Pregledaj post
    Evo, napravio sam i ja jailbreak.
    Ali, nisam gledao koliko mi baterija traje.
    Druga stvar me muči, što god instaliram iz Cydie, javlja neki error i ne uspije instalirati do kraja.
    Error glasi:

Jel to moguće da je jailbreak "krivo sjeo" ili ima nešto što sam prvo trebao instalirati?
    Naime, nakon jailbreak- a mi se mobitel dosta dugo palio (kojih 5-10 minuta, nakon onog ananasa i configuriranja nečeg vezanog za jailbreak).
    Jel to normalno ili... (inače, sve sam izbrisao prije jailbreak- a)?

Normalno je da se nakon JB iPhone pali malo duze ali nikako 5-10 minuta. Sa cime si ga JB i jesi li tocno sljedio Uputstva JB-a??

a to sto ti javlja ERROR iz Cydie toaj problem mi je zasada Nepoznat. Postoji mogucnost da si nesto zabrljo
    Zadnji uredio viperpitbull : 16-05-2009 u 09:49

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Napravio sam JB sa QUICKPWN (Codename "Pwnmetheus") 2.2.5-2.
    I koristio (skinuo) sam iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw.
    Sve sam napravio kako treba (kako piše), jer u protivnom ne bi mogao dovršiti.

Ne znam, par puta sam probao ponovno- ali uvijek isto.
    Danas ću još ostaviti- pa ću sutra možda napraviti restore.
    Radio sam JB najviše radi igrica , a pošto ih ne mogu instalirati (a niti sam našao neke dobre)- onda mi ni ne treba
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy Pregledaj post
    Napravio sam JB sa QUICKPWN (Codename "Pwnmetheus") 2.2.5-2.
    I koristio (skinuo) sam iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw.
    Sve sam napravio kako treba (kako piše), jer u protivnom ne bi mogao dovršiti.

Ne znam, par puta sam probao ponovno- ali uvijek isto.
    Danas ću još ostaviti- pa ću sutra možda napraviti restore.
    Radio sam JB najviše radi igrica , a pošto ih ne mogu instalirati (a niti sam našao neke dobre)- onda mi ni ne treba
    Restoraj Uredaj i onda ponovno JB. ISP file skini sa http://www.quickpwn.com/
    a kaj se tice igrica imas ih pun internet na t... tako da neznam sta trazis tocno . Navedi par igrica koje te zanimaju pa ti javim gdje ih imas za nac

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.945
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.945, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ej ljudi zanima me koji je najbolji program za direktnu izmjenu podataka izmedju kompa i iphone-a? ono da vidim koje sve file-ove imam na mobu i da jednostavno prebacujem a mozda i sortiram po njemu
    JABUKA jaTelefon

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao orozinho Pregledaj post
    ej ljudi zanima me koji je najbolji program za direktnu izmjenu podataka izmedju kompa i iphone-a? ono da vidim koje sve file-ove imam na mobu i da jednostavno prebacujem a mozda i sortiram po njemu
    iFunBox skini i to je to

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.945
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iFunBox skini i to je to
    predpostavljam da znas bar 2-3 stranice sa aplikacijama i igrama za iphone.
    btw kako izbrisati programe koji nisu instalirani prek cydije? ja sad probao preko ifunbox-a ali mi je ostao shortcut na iphone-u.

THX
    Zadnji uredio orozinho : 16-05-2009 u 21:34
    JABUKA jaTelefon

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    predpostavljam da znas bar 2-3 stranice sa aplikacijama i igrama za iphone.
    btw kako izbrisati programe koji nisu instalirani prek cydije? ja sad probao preko ifunbox-a ali mi je ostao shortcut na iphone-u.

THX
    Aplikacije koje nisu instalirane preko Cydije jednostavno drzi prst na bilo kojoj IKONI dok se nepocnu trest onda ce ti se pojaviti mali x u desnom kutu i jednostavno stisnestaj x i to je to.

kaj se tice Igrica da znam nekoliko stranica sa Crackanim igricama ali treba ti jos jdan Program iz Cydije da bi se mogao njima koristiti

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

THX
    Drzis dugo dok se ne pocnu tresti i onda stisneš ''x''.

Preporuka za aplikaciju cydelete koja brise sve apps na način kao da su iz app storea, kao dodatak ovome tu je i iFile koji sluzi za ulazak u sistemske datoteke telefona pa se tamo iz download foldera mogu obrisati downloadane aplikacije da ne zauzimaju prostor.
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.945
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aplikacije koje nisu instalirane preko Cydije jednostavno drzi prst na bilo kojoj IKONI dok se nepocnu trest onda ce ti se pojaviti mali x u desnom kutu i jednostavno stisnestaj x i to je to.

kaj se tice Igrica da znam nekoliko stranica sa Crackanim igricama ali treba ti jos jdan Program iz Cydije da bi se mogao njima koristiti
    pa nema veze skinut cu. samo ti napisi kako se zove program i daj link za igre
    JABUKA jaTelefon

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.945
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo imam i ja sad problem. samo odjedan puta mi se pojavilo ''No service'' i sad ne mogu ni zvat niti ista sa iphne.imam vip karticu unutra sa super simom i da stvar bude jos bolja zaglavila se i ne mogu je ni izvaditi.
    JABUKA jaTelefon

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zvuči kao da se pomaknulo nešto pa nema kontakta. A to što se ne da izvući govori samo u prilog... Samo ne gubi živce nego polako to izvuci van
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.945
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ne znam koji vrag. Uglavnom uspio sam izvuci i ponovno sam jedva uspio dobit mrezu na vipu ali opet sutradan isto. Bit ce da je malo s*bana super sim. Jel netko zna kada ce se moci firmware 02.30.03 moci otkljucati softverski?
    JABUKA jaTelefon

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, da napišem točno problem koji imam nakon JB- a.
    Probao par puta- uvijek isto.
    Na drugom forumu nitko ne zna u čemu je problem, pa će tu možda netko znat
    ------------------------------------------------------------------------------
    Napravio sam JB na iPhone- u 3G i imam ikone Cydie i Installera na mobitelu.
    Koristio sam QuickPwn-225-2 i iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw.

Problem se javlja kod instaliranja bilo čega pomoću Cydie (uglavnom, svrha JB- a mi je da imam cijele igrice ).
    Kada počne instalacija, skine se aplikacija i piše sljedeće:
    Code:
    1 Half-Installed Pakage
    subprocess post-installation script returned error exit status 1
    Te se to ubrzo zatvori i piše sljedeće:
    Code:
    1 Half-Installed Pakage
    When the shell scripts associated with packages fail, they are left in a bad state known as either half-configured or half-installed. These errors don't go away and instead continue to cause issues. These scripts can be deleted and the pacages forcibly removed.
    I onda mogu birati da li želim izbrisati to do pola instalirano ili želim privremeno ignorirati.

I tako za svaku aplikaciju ili igricu.
    A iz Installera sve normalno radi, tj. sve se normalno instalira i radi.

A mislim da sam dobro napravio JB (da nisam, ne bih mogao dovršiti cijeli postupak).
    Evo, ovako sam radio:
    Prvo restore pomoću iTunes- a.
    Zatim skinuo firmware (gorenavedeni) sa http://www.quickpwn.com/.
    Spojio mobitel, next, next, next, kada mi piše držim 5 sekundi home tipku, nakon toga (još uvijek držim home tipku) stisnem i power tipku i držim ih 10 sekundi, a zatim otpustim power tipku (home još uvijek držim pritisnutu) i tako kojih 20 sekundi držim home tipku dok ne piše da se sad iPhone priprema za JB.
    Kada završi (piše da se čeka da se iPhone restarta u nekakvom JB modu), čekam da se upali normalno i onda ga iskopčam iz USB- a.

Eto, ako netko zna u čemu je problem...neka predloži rješenje, pa ću probati.

Da, imam iPhone v2.2.1. 8gb, kupljen 9.5.2009 u T-comu, kodiran na T-com (ne treba mi unlock).

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [N73] Problemi nakon nadogradnje softvera
    By GT-R in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 24-03-2009, 22:06
  2. [5700] nakon pada ne radi tipkovnica (i drugi problemi)
    By .:Kristijan:. in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 30-06-2008, 19:32
  3. [N95] problemi sa N-gage nakon update-a softa
    By dgrgic37 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 01-05-2008, 16:38
  4. Problemi sa igrama nakon formatiranja
    By Master^sega in forum Aplikacije
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 01-10-2006, 12:52

Bookmarks