Evo, vako: prije par mjeseci kad je poceo pljusak ja sam razgovarao i otvarao kišobran, te mi je mob ispao sa negdje, 160 cm (bio mi je na uhu) direktno na kamen.
Prekinuo se poziv, kada me je osoba zvala opet, kaže da je mob. isključen, zove opet, i onda radi.
Nakon toga, svaki put kad zovem mi je pisalo "Način preusmjeravanja uključen".
I, nije više prikazivao info o čeliji.

OK, navikao sam se na to, ali ono što mi se u nedjelju dogodilo, to je nepodnošljivo:
Dao sam frendu i on se igrao sa mobom, neznam što je radio, ali mi je reko da se blokso. Ja pitam kaj je, on mi kaže da je ono dolje okretanje okrenuto za 1 poziciju na krivo. Ugasim pa upalim mob. (jer mi se događalo da mi ostane izbornik galerija okrenut) i opet isto, opet ugasim, opet isto.
Više neznam šta da radim:
Normalno mob. okrenut: Kamera
Kamera: ništa
Videopoziv: music player
Music player: ništa

I kada okrenem mob. onda mi više tipkovnica ne radi, pa moram ugasit/upalit da bi opet mogla mi tipkovnica radit.

Jel znate što da radim? Dal da uplodam software, pa vidim kaj bude, ili da otforum odma na servis? Oce prihvatit servis s obzirom da ima vidljive ogrebotine i udarce (to je onaj jedan pad na kamen) Ili mislite da je bolje da to pokrijem nekom naljepnicom, a ono od ekrana su ključevi zgrebli