ma avatari su manje vise dovoljno veliki,meni su samo banneri u signatureu zelja![]()
ma avatari su manje vise dovoljno veliki,meni su samo banneri u signatureu zelja![]()
Ne do bog...
Inace, sto se tice mog gornjeg komentara, to bi mozda stvarno mogao biti kontra-argument (pre)velikim avatarima. Naime, istina da je rezolucija 800x600 na racunalima uglavnom stvar proslosti, no ovaj forum je ipak prvenstveno orijentiran na mobilne tehnologije, te je cinjenica da mu mnogi cesto pristupaju preko mobitela ili slicnog mobilnog uredjaja (evo i ja upravo), a oni ipak imaju uglavnom ogranicenu rezoluciju prikaza, cesto znatno manju od spomenutih 800x600.
Zapravo, po meni, umjesto na vece avatare (koji su ionako marginalno bitni ovdje) ili na sig bannere (skroz nebitni i IMHO nepotrebni), bolje je uloziti trud u izradu (ili trazenje povoljnog vB plugina) za alternativan, lightweight "pogled" na forum, prilagodjeniji takvim mobilnim uredjajima. Ono, spartanski jednostavan, oslobodjen pretjerane sminke, ali ipak funkcionalan. Da, znam, postoji Opera Mini, Opera Mobile i stajaznam sta jos, ali ruku na srce, to ne radi bas na svim uredjajima, a i IMHO bilo bi odlicno imati verziju koju vecina built-in klijenata u mobitelima moze progutati bez problema, pa da nema potrebe za 3rd-party dodacima.
Eto, moje 2lp.![]()
Bookmarks