Mislim da je ovo vezano uz ploginove (koje moramo pronaci, a da su kompatibilni sa ovom verzijom foruma), tako da cim pronadjemo, vratiti ce se svi podaci koji su se i nekada ispisivali u svakome posti ispod avatara clana.
Sto se tice nacina "pamcenja" procitanih tema...biti ce promjenjeno (vjerujem vrlo skoro).
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
jel moguce promjeniti font za teme i podforume? Da bude bold crni, kao sto je prije bilo?
iPhone 5s 16 GB
Način "pamćenja" pročitanih tema je konačno promijenjen ili mi se čini?
EDIT: Hehe, u isto vrijeme...Hvala!
Sve vezano uz mobilnu verziju je evidentirano i prosljedjeno.
Nadam se da ce joker prvom prilikom dati i svoje misljenje oko izvedivosti svega predlozenoga.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
hm, jel se moze malo smanjiti ovaj okvir gdje su zahvale?![]()
p.s. pohvale na promjenu: Novi nacin pamcenja procitanih tema
Kod novih postova bi bilo dobro i ovo staviti...
Ta traka se inače uglavi na mjestu kad odemo s foruma i onda odvoji stare nepročitane teme od novih.Sljedeće teme nisu mijenjane od tvoj zadnjeg posjeta, ali sadrže nepročitane poruke.
Opa, vidim dobili smo nazad polja Lokacija, Mobitel i Operater lijevo u profilu...
@domy_os,
Mislim da bi to ipak bio malo prekomplicirano.
Koliko znam, to forum ne podrzava sam po sebi, znaci trebalo bi cackat i nadopunjivat, ili eventualno naci neki plugin...
To sam vidio na PCE-u i na još dosta drugih foruma, većina je na staroj verziji vBulletina pa ne vjerujem baš da svi imaju plug-inove...
Ne znam koliko je bitno, ali onaj gore banner opet smeta, ovaj puta je u pitanju prikaz na nižim rezolucijama ekrana, tipa 1024 x 768 pixela. Jednostavno se cijeli gornji dio ekrana razleti zbog tog bannera, a tekst ikona prelazi u novi red i onda se podvuče pod drugi element.
Jel se moze staviti "Označi forume pročitanima" pod "Brzi linkovi" ili tak negdje da nemoram svaki put stiskat "Sto je novo na forumu" i onda Oznaci..?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Imaš pod "Akcije na forumu".![]()
jel se ovo samo meni dogadja ili?
http://cafe.mobil.hr/threads/50762-S...l=1#post928325
Pretpostavljam,- zato da se uklopi.
Ovako izgleda kao neki bolesni![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nije da nismo vec i prije imali mijesanih zutih i zelenih (i rozih i plavih i svakakvih)... Ali ajd.
--><--
Zadnji uredio Bimbi : 12-05-2010 u 09:54
Šta ne možemo "ukrasti" neki phpbb smiley pack ili nešto slično, jel takvo što uopće postoji kao ponuđeno gotovo rješenje? Pitao sam jednu adminicu (da, to bi bila žena admin u jednome ...kao deterdžent) da mi pošalje smajlije s njenog foruma pa možda nađemo kakav štosan rolleyes ili nešto više.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks