Jel Omnia ima Pocket PC ?
Kaj je to uopće ?
Šta stime dobijem ?
Jel to slično kao i ngang na nokijama ili je to sasvim drugo ?
tako je...
za Garmin: i900 Omnia FAQ, a za ostalo, a tako i igrice od pomoći: Download linkovi za PocketPC (Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije -NOVO), ili čitat post malo, ima.
HC4L
Jel Omnia ima Pocket PC ?
Kaj je to uopće ?
Šta stime dobijem ?
Jel to slično kao i ngang na nokijama ili je to sasvim drugo ?
ček,daj mi reci da se šališ???
http://hr.wikipedia.org/wiki/Pocket_PC
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Mogujamalo upisala sam red prvih brojeva prhvatio mi je.nadam se da je to to.puno ti hvala,stvarno je odlčan!!!
da i? ali model omnia 10gb ne postoji. Čisto da ne se ne okome svi na njega iako moram priznat da mu je pitanje impresivno glupo ali eto, mora od nekud počet
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Svakome se dogodi!
Si Labo Lebo Sui!
e dok udem u Main Menu,Settings,System pa Memory tamo mi pise memorija od " Storage " i " Program " , e sada memorija od Storage mi je puna ( skroz ) i stalno mi javlja da je memorija od Storage kriticna da obrisem neke failove, nemogu ni poruke primat...a sta god obrisem memorija je i dalje puna! jel netko zna u cemu je problem? tj. da mi kaze kako da uzem u tu Storage memory i da obrisem neke failove? bio bi jako zahvalan na odgovoru!
[QUOTE=Srednjaci;865288]e dok udem u Main Menu,Settings,System pa Memory tamo mi pise memorija od " Storage " i " Program " , e sada memorija od Storage mi je puna ( skroz ) i stalno mi javlja da je memorija od Storage kriticna da obrisem neke failove, nemogu ni poruke primat...a sta god obrisem memorija je i dalje puna! jel netko zna u cemu je problem? tj. da mi kaze kako da uzem u tu Storage memory i da obrisem neke failove? bio bi jako zahvalan na odgovoru![/QU
To ti je glavna memorija uređaja sto znaci da one stvari koje bas ne moraju ici tamo stavljas na my storage..vec ti je objasnjeno u ovoj temi..
Si Labo Lebo Sui!
E to ti je kad odes pod file explorer i onda biras izmedu My device,My storage ili onaj Bluetooth FTP. Ti odes pod My device. Ajd molim!
Si Labo Lebo Sui!
Ljudi,imam problema sa wi-fi kojeg uopce ne mogu pokrenut i nemogu gledat filmice na youtubeu(javlja mi da je nemoguce pokrenut film sa trenutacnim postavkama) dok na ostale stranice mogu bez problema..ako tko zna rjesenje bio bih mu zahvalan da javi..
Si Labo Lebo Sui!
Skino sam tu igricu i instaliro u My Storage, i kada zelim pokrenuti igricu pise mi:Bienvenue dans le processus d`activation de Asphalt 4 : Elite Racin.
L`assistant vous guidera dans les differentes etapes du processus d` activation de Asphalt 4 : Elite Racin sur votre Telephone mobile.
i onda kao odgovor imam ponedeno:
Annuler ili Continuer
i sta god da stisem ponovo mi se to prikaze...
jel netko zna u cemu je problem? jel mozda zato sto trebam obrisati ovaj av.exe ? ali ga nemogu nigdje nac taj folder, ako ima bilo tko neko rijesenje neka javi! hvala!
pa ukucaš onaj kod kad ti istekne, imaš na stranici prije popis kodova...
kad koristim taj mobile shell i uđem u menu gdje su mi programi poredani redoslijedom što se zadnje koristilo i ako želim npr. pokrenuti igricu javlja mi ''Please insert storage card where Monopoly was installed and try again'' što znači da moram ići u ''Java'' i od tamo pokrenut igricu. A kad se ne koristi taj mobile shell onda je sve ok. Mislim super je shell ali zakaj mora tak kenjavit?? Čak se i zna javit problem da mi kaže da mi je storage pun, a nije hm...
Zadnji uredio plavusha : 15-05-2009 u 18:59
Blonds have more fun
Jel se može namjestiti da me pita smije li se spojiti na gprs/edge ?
Trazim Pomoc kako na moju Omnia da namestim GPRS i MMS ,tacno hocu reci sta sve treba da uradim da bi koristio Internet i MMS ,dakle imam seting od operatora ali gde nis meni treba da se podesi da bi koristi ,,,
Dok se spojim na internet ( youtube ) i pustim bilo koj video zvuk je ocajan, nekako sve susti i jednostavno se nemoze slusati, jel je tako i kod vas?
Bookmarks