Ahahahahahaha...Isssssss, koji lik...
Uzbuđuje ga zvuk slanja nečega preko blututaAhahahahahahaha
To ti je k'o ono...Mama viče: "Safeteeeee...zove te neki Low battery. Već četvrti put."
Ne kuzim ovo gore uopce...
Sto se tice datuma, ja racunam onaj sto je xlr gore rekao, znaci negdje pocetkom 4. mj.
Iako, teoretski moze i prije sto se mene tice...![]()
Ahahahahahaha...Isssssss, koji lik...
Uzbuđuje ga zvuk slanja nečega preko blututaAhahahahahahaha
To ti je k'o ono...Mama viče: "Safeteeeee...zove te neki Low battery. Već četvrti put."
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
kad se vidimo?
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Kad se ide pit ljudi? A? A?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Kad u Iranu procvjetaju ljubičice![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hoće li sada biti neko okupljanje. Pošto će sada biti štrajkovi i to sve... A i sada je onaj maxi pub "preuređen" u neki meksički stil...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
aha... NOT!
jbt, rodbinu si ne zovem, kaj si vi umisljate?
mozemo se oduzimat prije svadbe i nakon svadbe. na svadbi se bome nebum oduzimala, a onda sebicno ne zelim niti forumasima na istoj dopustiti oduzimanjetak da je najbezbolnije rijesenje ne imat forumase na svadbi
izuzev iksa. al on, kako je krenuo planirati put zagreba, stigne tu mozda za moju 10 godisnjicu braka. mozda. prije za 25
apropo cuganja u dogledno vrijeme, meni ovaj vikend bas ne pase jer mi je subota od ranog jutra krcata obvezama, tak da se ne mogu bas ubit vecer prije. a ubijem se svaki putlol
tak da sam ja vise za recimo onaj tamo vikend, 15.5. ?? a i placa ce sjest do tad vec![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Fuj diskriminacija! Zasto je xlr iznimka?
(Retoricko pitanje inace...)
Sto se tice ovog vikenda, ni meni ne pase jer sam na Velebitu u pet i sub, ako se i vratim u sub u normalno vrijeme, vec imam dogovorene druge pijanke...![]()
Zadnji uredio La_LuNa : 06-05-2009 u 17:28 Razlog: skuzi, rav, slucajno sam umjesto Quote opalila uredi :)
zato kaj je iks jedini kvalificiran za ulogu striperaja ne volim retoricka pitanja
daklem, kome pase petak 15.5.? ili subota 16., mada mislim da nam je uvijek vecini bolje sjedao petak??
ajmo, izjasnite se![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Aha, pa sto ne kazes da je poslovno.
Meni pase i pet i sub (15. i 16.), kako god vecini pase...
15.5.
nevidim zašto ne...
bolje petak nego subota...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Na koncu konaca - jel se vi okupljate i di i kada ????
Aj dajte neki prijedlog di i kada - nešto konkretno![]()
nja.... nja..... njaaaaaaaaaaaaaaa
meni iz Rijeke ajd ok al ovi iz osijeka hmmm sumnjam a da dodem na 2-3 sata ne isplati mi se jedino da se organiziramo mi koliko nas je iz RI
Poštovani!
Sutra od 19:00 pa dalje (nebitno) meni odgovara da popijemo piće u zlatnom međedu ilitiga pivnici. Pretpostavljam da ste se tamo (ako se dobro sjećam) okupljali.
Ja sam jako kratko (po dvije minute dnevno) na forumu,pa samo mogu uletit i vidjet sta smo ustanovili.
Dakle,svim zainteresiranim kolegama forumašima predlazem da se nademo na piću sutra na gore navedenoj lokaciji. Reko sam da mi od 19:00 pa dalje sve odgovara,pa se sami dogovorite jer me nece bit tu do sutra u 18:00. Znaci ja dolazim na forum nakratko i pogledam kad vam odgovara i tad tamo dolazim s jednim frendom. Drugacije ne mogu nikako jer sam vremenski ogranicen za bolju organizaciju.
Ajmo lagano:
1. Smuchac
2.
Ufff... Ja racunao s nedjeljom, kako si originalno spomenuo.
Sutra sam cijeli dan (bar do 19) na Velesajmu, a poslije toga idem na brucosijadu FER-a. Dakle nema me cijeli dan.
Jbg...![]()
da, i ja racunala s nedjeljom.. nije jos sto posto ziher, al moguce da sam i ja zauzeta sutra :/
Smuchach, kako stojiš sa nedjeljom???
ajde, ako je ikako moguće da prebacimo to za nedjelju...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Alo ekipa,ovdje idiot...
Zajebo sam i sebe i vas. Plan je bio za nedjelju,al sam krivo zapisao-napisao... :budala:
Dakle sutra a ne veceras...
Izvinjavam se jos jednom...![]()
Uf, kad ti dodjem pa te izvinem...![]()
Ajd ne brusi vec se pojavi a ne ko ovo ljeto...
Ustanovite termin kako sam naveo gore...![]()
Heh, ja sam sutra isto na ZV vecinu dana, poslije imam neke poslice za obavit, i onda sam uglavnom free... Recimo oko/poslije 20h? Ne vjerujem da cu stic prije...
hmmmm...k večeru bi i zagorec mogel dojti![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks