red bull?
ajmo vako, next sunday, 18h, zlatni medo na savskoj? (moze i petak, i subota, al racunam si da nekako nedjeljom ljudi ipak imaju njamanje planova u obliku izlazaka i drugih obveza)
(a za karlovac ja kujem neke druge planove)
red bull?
ajmo vako, next sunday, 18h, zlatni medo na savskoj? (moze i petak, i subota, al racunam si da nekako nedjeljom ljudi ipak imaju njamanje planova u obliku izlazaka i drugih obveza)
(a za karlovac ja kujem neke druge planove)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Tako nesto![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ohohoho, jel se to neki meet spominje?
neki dugovi se moraju riješiti...
(prepoznat će se dužnici)
ja jedino nedjeljom mogu, tako da bi mi pasala nedjelja...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kad zahladi ta terasa je potpuno zatvorena i (donekle) grijana, pa ne bi trebao biti problem da smo i cijelo vrijeme tamo.
Meni se nedjelja cini OK.
Da, zaboravio sam da imaju onu malu terasu.
I kaj na kraju?
Nitko se ne javlja. Treba postavit fiksni datum i ko želi doć nek se javi.
Meni, bi također kao i Sljaki najbolje odgovarao početak prosinca, al ako bude ranije pokušat ću svakako doć.
Ja bi htio doc, sam neznam kak... A brijem da bi mi trebala i osobna -.-' morao bi na vlak i sto cuda...![]()
One day, sky went blue...
Zašto bi te zaustavljali, fico?
Do 23 smiješ biti, a poslije bi valjda bio s nekim od nas u društvu (a svi smo stariji od 16- ako netko ne laže... Luna mi je sumnjiva, mislim da je ona zapravo 2 srednje i izmišlja pola toga što piše).
U vlaku te valjda neće zaustavljati policija
A, od kolodvora u Ivaniću do doma vjerojatno nemaš više od 2 kilometra...
Meni paše termin.
Jedino ako se baš nešto izjalovi- tj. ne stignem napisati neki elaborat za školuAli, budem se potrudio.
Znači:
Sljaka?
Luna
Cionn
cvita?
bbbrljo
yager?
ravilov
fico?
georgy
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja bi drage volje dosel,
samo da mogu ovaj vikend...
sljedeci puta kad se skupljamo, obavezno sam prisutan...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Meni pase, samo kud bas pivnica...
Izgledat ce smijesno, svi sa kriglom pive, a ja sa sokicem![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nećeš biti sam- i ja živim zdravim životom
Budemo od jabuke uzeli- da ne izgledamo k'o crne ovce![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pa, napisala je Luna- 18 (sati) na dalje.
ja 50 % dolazim.. (nisam siguran da li za vikend idem doma u hercegovinu)
cvita
Oce li vise to okupljanje??
Polako mi se puni kalendar sa mutavim testovima >.<
kolko god ja hitler bila, nazalost, dolazak vikenda kad se meni/nama to hoce me jos uvijek ne slusa.
jbg, probala sam natjerati nedjelju da ranije dodje, kaze da nece.
sta da joj radim![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ha, mislim, lako ja dojdem, al se ja po zagrebu snalazim ko... Ma sta ja znam kak visetak da bi onda neko trebo doc PO mene, na kraju me odpratit do kolodvora, i rec na koj vlak... Uvjek sam sa nekime iso u ZG, tak da se bas i ne snalazim
![]()
One day, sky went blue...
Krajnje ti je vrijeme onda da se pocnes snalazit. Lijepo dodjes dovoljno rano tako da se stignes i izgubit i nac...![]()
Bookmarks