Pa imamo i mi šprice...
Istina, neki one endomuscularne, drugi one endovenozne...neki braunile čak![]()
Pa imamo i mi šprice...
Istina, neki one endomuscularne, drugi one endovenozne...neki braunile čak![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ljudi moji uskrs je sve bliže i bliže!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Da, fakat. Bliži se Uskrs, a time i predzadnje skijanje u sezoni
A kaj bumo za Uskrs? Hoće neka piva past?
Pa mogla bi...ali zašto samo jedna?
![]()
OK, nekoliko piva. Pa razumijemo se
Trebali bi se naći, da si čestitamo. I ponijet jaja, naravno![]()
Da, onda se možemo i tucatis jajima naravno, ipak je to običaj
![]()
Svako svakog s jajima? Pa kome zadnjem jaja ostanu čitava, pobjedio je... Tako, ne?
![]()
![]()
![]()
Tako nekako![]()
onda je dogovoreno. Sad samo da se još ekipe javi (jer ti i ja sami imamo premalo jaja a da bi to bilo zanimljivo), i da dogovorimo mjesto i vrijeme okršaja.
I Kad Se Vidimo?![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Što se mene tiče - anytime, any place. Otvoren sam za sve varijante![]()
Sad si prva kada se tucanje spominje?![]()
prva će bit i koja će pobjeć od dolaska kad dogovor i padne...
ja također otvoren za sve varijante, osim kad je neki dobar koncert u gradu. dakle, mogli bi nekaj složit... pa javite gdje bi išli, kad bi išli i ostale finese... moj prijedlog je neki pub/pivnica nešto, da je normalna (čitaj pitka, ne tuborg) piva normalne cijene i ugodne atmosfere... kak je ispal maxi zadnji put? jel to okej mjesto za druženja, pa da vrijedi ponovit?
Što se mene tiće ja rađe idem na neku svadbu u Pančevo nego ponovno u Maxi. eto tak je ispal (bar s moje strane).Izvorno postao zappan
dobar grah daleko se čuje
Opa! Braveheart!!!
Slutim opaku repliku - ne u vidu ispravka netočnog navoda, već u vidu prsta u oko, šibica među nožnim prstima i feferona u nosu :Evil:
hmm... http://www.zagreb-touristinfo.hr/?id=100&l=e&nav=nav6 daje popis pubova i pivnica između ostalog... eto, prijedlozi dobrodošli...
opet ćeš je otjerati perveru jedan![]()
Meni sve paše. Eventualno mrvicu manje oni koji imaju problema s parkingom (Deželićev prilaz, recimo, ne djeluje ko da ima parking neki). Ali nema ni to neke veze - ja sam za SVE!!!
![]()
hm... je zgodna ideja ona 'u svakom pubu pivu' al to funkcionira u dublinu di je pub do puba, a ne u zg di je jedan na 4 kvarta i kusur...
@damgol - misliš da je moj utjecaj presudan? ak je tak, onda samo mogu zahvalit na komplimentu ako smatraš da ja na andreu mogu utjecati sam toliko jako i to ovak prek foruma... sve mi je sad neugodno, crvenim se sav![]()
možda je tvoj utjecaj i presudan, s obzirom da koliko sam već ovdje nikad mi se nisi obratio, naprotiv morala sam se dobro potruditi da mi pomogneš u nekim stvarima....tako da zappan....ovo je dobar početak....Izvorno postao zappan
![]()
petak?![]()
mogu doći jedino ak se nađete oko 8
kasnije sam zauzeta....![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
sorry care mislio sam na onaj gog-ov post![]()
Da, fakat
Ispalo je da si Zappanu uvalio kajlu a čovjek je samo predložio pubove
LoLčInA
Ovo će te koštat koju hmeljušu, rekao bih...![]()
![]()
ma ima se para kad me supersport časti![]()
ja nemrem nikako do poslije uskrsa - ispit sljedeći tjedan...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kada bolje razmislim meni bi pasalo posije 15.04... ma u biti tko ga j.... ionako nebum u petak evećer učio![]()
Bookmarks