Odlicno, imam 200 firmware, ako su to stvarno jedine razlike onda mi je tak svejedno![]()
mislim da se to meni dešavalo prvih dana, od kad sam ga kupio, ali sam ga već nakon par dana update-ao i od onda sve 5.
HC4L
To sa satom sam i ja primjetio. makar imam onu V200 verziju softa na mobitelu ...
možda je neki bug
Ali kada sam uključio ono "pulsiranje" navi tipke i kada stisnem da vidim koliko je sati, tada mi normalno pokaže, bez da sat kasni.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I kod mene je v200, ali što god probao, sat se nikad ne updejta ako je powersaver na none...
Ako koristiš taj breathing light i powersaver none - onda nećeš ni vidjeti sat u standby-u osim ako ne klikneš navi tipku - a u tom slučaju i meni pokazuje točno vrijeme jer se sat refreša. Ma joj, komplikakice
Možda updejtam na v210 na kraju..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kod mene je v210.21.006. Jeste radili koji put update? Kao što velim meni se to dešavalo da mi se sat nije refrešo samo kad sam ga kupio ali sam ubrzo nakon toga napravio update, ovo je već drugi.
powersaver postavljen na 70sek i breathing light je off
HC4L
U početku sam imao v110 mislim - sve je radilo. Počelo je zezat nakon updejta na v200 izgleda.. osim ako neki rog to nije zdrmao, a sumnjam.
Stavite cclockBolje se vidi od originalnog sata, ima i datum, dan u tjednu, stanje signala i baterije, pokazuje ikonu za neprocitane poruke i neodgovorene pozive, pokazuje bluetooth ikonu ako je ukljucen...
Ja sam namjestio bijela slova na crnoj pozadini i odlicno se vidi bez osvjetljenja, nisam primjetio da mi zdere bateriju, a breathing light mi blinka samo kad imam neki propusteni poziv ili poruku
Jedno blesavo pitanje, ali dali zna itko dali postoji neka verzija Handy Shell-a koja se ne gasi kad se pokrene pritiskom na crveni gumb/slusalicu. Jel super mi je Shell, no kada slucajno pritisnem crveni gumb on nestane i to me nervira.
Ima ko kakva rjesenja?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Program se integrira u postavke telefona
Tools --> Settings --> General --> Personalisation --> Themes --> Power Saver
sory, ne koristim hr izbornik
Tamo obiljezis cclock, inace cclock ne mora biti pokrenut kao program
Ako si to sve napravio, a opet nece, vjerojatno treba reboot mobitela
Hvala, nisam ni znao za ovaj program
Evo ovako - u Shell-u idi na - Options --> Settings --> Keys --> Red key cycle
i makni kvacicu sa "Active Standby", neka samo Shell bude obiljezen
Sad se vise ne mozes prebacivati iz Shella u obicni standby sa crvenom slusalicom
Ali mozes preko tipke Menu uci u menu, pa back
ili (vjerojatno, nisam jos probao) staviti shortcut za obicni standby ili menu
A kad si u standardnom standby-u, sa crvenom slusalicom se mozes prebaciti u Shell![]()
Zadnji uredio HCSC : 03-05-2009 u 17:51 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
Pozz moze jedno malo pitanjce. Zanima me dali se može na E71 stavit da slika kontakta prilikom poziva bude veča. Ovo sad je dosta sitno pa mi nekako nije recimo upotrbljivo probavo sam mijenjat postavke ali slika uvijek iste velićine, ako netko ima kakvu ideju zahvaljujem. i moze li mali linkic za dotični program cclock![]()
Zadnji uredio kikas051 : 05-05-2009 u 22:17
ovdje je cclock - http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=155
a za prikazivanje slike pozivatelja koristim, odnosno koristio sam "Best FSCaller"
moze prikazivati sliku pozivatelja, prikazuje i kod primljenog sms-a, a moze i prikazat sliku kontakta kojeg ti zoves
skinuo sam s neta hello0x 1.03 signed i kada zelim instalirati s memorijske kartice mobitel kaze 'nemate potreban pristup programu'....
ima tko kakvu ideju kako da instaliram hellloOx ??
Hvala kolega na linkicu, Ma nije problem dodao sam ja slikicu ali je malena pa mi nije fora, radije bi da je veca da se moze na prvi pogled vidit
Jedno pitaje za vlasnike E71. je li moguće isključiti zvonjavu pritiskom na jedan gumb. Recimo ulazim u ordinaciju kod doktora i trebam namjestiti da mi mob ne zvoni, već samo da ostane vibracija. Je li moguće to napraviti a da ne idem u profile? Hvala!
Pritisneš dugo # za prebacivanje iz trenutnog profila na Silent. Čisto informativno, dugim pritiskom na * pališ/gasiš BT![]()
pozzz
zasto ne mogu staviti melodiju na svaku osobu posebno nego tek preko skupine koju napravim i onda ubacim kontakte i za tu skupinu mogu odrediti melodiju posebno
ima li rijesenje verzija zadnja 200 ali i prijasnja nije imala tu mogucnost
NOKIA E71
U imeniku moras prvo otvoriti kontakt (ne ici na edit, nego open), onda options i 6. stavka je ringing tone![]()
da ne otvaram novu temu.
zanima me u mobisu updejtanje fw
i jel oni stave zadnji mogući preko product coda
ili zadnji postojeći fw?
unaprijed hvala
c25->s25->m35->s35->8250->s45->m55->s55->s65->6270->n70->n73->e65->e61i
Dali postoji neki alternativni snimac tj dali sa nekim drugim programom mogu snimati filmove?Jer kada snimam film fali mi zvuk na kraju a slika ide normalno...na 10 min mi fali 45 sek zvuka. U Mobis sam ga nosio ali mi ga ne zele zamjeniti tako da...
Pitanje za Nokiu E 71. Kako download-ovati dictionary. Odnosno kad izaberemo jezik i poćnemo download-ovati, otvori nam se prozor u koji ne mogu ući i spustit se na dno da apply. Hvala na odgovoru!
A odakle skidas jezike?
Ja sam skinio sa: http://europe.nokia.com/A4680276
Instalira se kao svaka druga aplikacija
Hvala, uspio sam. Izgleda da je bio neki problem do mreže ili čega već..
E jedno pitanje.
Ovako, kada koristim mobitel u "Izvanmrežno" (bez SIM) kartice nemogu se spojit na WLAN mrežu. Tj. ne nađe mi nikakve WLAN mreže makar ih ima. No kada ubacim SIM karticu nađe mi sve mreže i spaja se istog trena. E sad, dali postoji nešto pod postavkama da se prebaci da se može u "Izvanmrežno" spajat na internet putem WLAN-a??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks