Sto se tice kamere, ne vrijedi ti ni 3 ili vise mpx (vjeruj, i sa 2 mpx se mogu dobiti vrlo upotrebljive slike), losije slike su rezultat nedostatka AF-a, a to se na Walkman telefonima po svemu sudeci nece tako skoro promijeniti...![]()
imam taj mob pol godine... i nije se nikaj shebalo.... nije klimav, nije pukla tipka.... nikaj... isto mi je u pink varijanti, kupljen u t-mobile-u....... preferiram onaj bijelo narancasti ali nije ga bilo..... dizajn mu je super, ona kontrola za mjenjanje pjesama (ono drzis walkman tipku i malo ga protreses pa se pjesma promijeni) mi je super..... jedino kamera mu je ubi boze... sta u njega nisu stavili bar od 3 mpx..... ok je i 2 mpx ali video je nikakve kvalitete.... uz njega imam i nokiu n95 (ne 8 gb, neg onu obicnu... pozadina mu je zlatne boje)... nokia mi je najbolji mob koji sam do sad imala, planiram si uzet iPhone.... ali zadovoljna sam i s ovim w mobom.... solidan je..... i najljepsi kojeg imam.....
nemam potpis! ;)
Sto se tice kamere, ne vrijedi ti ni 3 ili vise mpx (vjeruj, i sa 2 mpx se mogu dobiti vrlo upotrebljive slike), losije slike su rezultat nedostatka AF-a, a to se na Walkman telefonima po svemu sudeci nece tako skoro promijeniti...![]()
Kak da namjestim da svjetlo sa strane ostane kako ja odaberem? Stalno se vraca na zeleno koju god temu odaberem
Mislim da to moraš odraditi u temama ali kroz uređenje teme tj moraš urediti temu na PCu i tada ju prebaciti u mobitel.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Znam se koristit tim theme makerima, problem je bio sto na W580 postoji neki bug (side lights bug) koji uvijek vraca defaultno svijetlo bez obzira na temu. Rijesio sam to tak da sam stavio flash temu jer izgleda da ga onaj flash file tijera da bude svijetlo od teme a ne defaultno.
kak radi ova opcija shake it??? kaj trebam ukljucit? prije mi je radilo, ali niasm to isprobavala sto god i sad nece
pa kak?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
@ Ivan not noob, da te ispravim, i ja sam stalno tako mislio, ali shake naprijed = pjesma desno, shake nazad = pjesma lijevo.
koliko kosta promjena tipkovnice na w580 i gdje se to u zg moze napravit!??
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
to bi ti trebalo ici pod garanciju,a po mom misljenju i bez garancije jer je to za mene tvornicka greska
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
vrati soft![]()
For the hoven lands...
Jel zna netko neki dobar tutorijal za rastavljanje kompletnog mobitela?
a da pogledas u ovoj temi?
btw. tema je u sticky-ju
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Jel jos nekome zvuk u slusalici dosta tih? U zatvorenoj prostoriji na max. se ok cuje, ali da sam vani nebi nista cuo... Ima li nacin da se to popravi?
Naravno da ima, druga kaustika, pitaj u firmware podforurmu.
Da li zna tko ima li još koji mob osim w580i finess funkciju?
W710.
BTW, kriva tema.
pozz u zadnjih tjedan dana imam problem sa slušalicom naime dok razgovaram čujem 'distorziju' u slušalici i to me lagano pocelo nervirat, postoji neko rješenje osim servisa?
@xtr3m3,
Obavezno procitati pravila foruma, koristiti pretrazivanje, te ne otvarati bespotrebno nove teme ako prikladna vec postoji.
ovako imam problem, za fckn prvi maj mi je mob pao u more uz obalu bio je u moru nekih 10ak sekundi izvadim ga brzo isperem sa slatkom vodom i stavim ga susit i sad, pali se sve, svjetle donje tipke, ali ne svjetli gornji dio mobitela, tj gornji klizni dio, ni tipke ni ekran ne svijetli, ekran sam po sebi radi, jer onako na suncu se vidi da je upaljen i moze se u izbornik i sve samo sta ne svijetli kao ni ostatak tipki za walkman i onih dioda sa strane sta mjenjaju boje...otvorio sam ga tako da sam maknuo gonju maskicu i posusio sa fenom malo ekran i mobitel ali bez efekta...molio bi za neke savjete i to i dali bi mogo uvalit pod garanciju (buduci da je mob star 9 mjeseci) nekako da mi to srede? nazalost mjenjo sam i software (sto vjerovatno znaci i prekid garancije) ali zelim cuti vase savjete najprije
help!!!
i thanks unaprijed
Bookmarks