Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 239

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako imam problem, za fckn prvi maj mi je mob pao u more uz obalu bio je u moru nekih 10ak sekundi izvadim ga brzo isperem sa slatkom vodom i stavim ga susit i sad, pali se sve, svjetle donje tipke, ali ne svjetli gornji dio mobitela, tj gornji klizni dio, ni tipke ni ekran ne svijetli, ekran sam po sebi radi, jer onako na suncu se vidi da je upaljen i moze se u izbornik i sve samo sta ne svijetli kao ni ostatak tipki za walkman i onih dioda sa strane sta mjenjaju boje...otvorio sam ga tako da sam maknuo gonju maskicu i posusio sa fenom malo ekran i mobitel ali bez efekta...molio bi za neke savjete i to i dali bi mogo uvalit pod garanciju (buduci da je mob star 9 mjeseci) nekako da mi to srede? nazalost mjenjo sam i software (sto vjerovatno znaci i prekid garancije) ali zelim cuti vase savjete najprije

help!!!

i thanks unaprijed

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xtr3m3 Pregledaj post
    ovako imam problem, za fckn prvi maj mi je mob pao u more uz obalu bio je u moru nekih 10ak sekundi izvadim ga brzo isperem sa slatkom vodom i stavim ga susit i sad, pali se sve, svjetle donje tipke, ali ne svjetli gornji dio mobitela, tj gornji klizni dio, ni tipke ni ekran ne svijetli, ekran sam po sebi radi, jer onako na suncu se vidi da je upaljen i moze se u izbornik i sve samo sta ne svijetli kao ni ostatak tipki za walkman i onih dioda sa strane sta mjenjaju boje...otvorio sam ga tako da sam maknuo gonju maskicu i posusio sa fenom malo ekran i mobitel ali bez efekta...molio bi za neke savjete i to i dali bi mogo uvalit pod garanciju (buduci da je mob star 9 mjeseci) nekako da mi to srede? nazalost mjenjo sam i software (sto vjerovatno znaci i prekid garancije) ali zelim cuti vase savjete najprije

help!!!

i thanks unaprijed
    Koliko ja znam naljepnica na bateriji (pokraj kontakata), pocrveni ili dobije rozu boju u dodiru s vodom. Ako je nema ili je pocrvenila ili ima rozu boju (kajgod) garancija ne vrijedi.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slinky Pregledaj post
    Koliko ja znam naljepnica na bateriji (pokraj kontakata), pocrveni ili dobije rozu boju u dodiru s vodom. Ako je nema ili je pocrvenila ili ima rozu boju (kajgod) garancija ne vrijedi.
    da pocrvenjela je majku joj, bas sam si mislio da to radi kao neki indigo na vodu...procito sam na netu da riza dobro vuce vlagu pa sam mob zatuko u rižu xD pa cu ga pustit dan da vidim kako ce se ponasat, znaci mob radi i sve samo ne svjetli ekran i gornji dio moba, ajmo rec da je polufunkcionalan...jebemti more

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson W580 - Intelkom
    By pero1985 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 25-08-2007, 15:29
  2. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  3. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža