čuj,ipak je to WALKMAN a ne cybershot
čuj,ipak je to WALKMAN a ne cybershot
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
evo ima u intelkomu sivi... cijena 2399kn
http://www.intelkom.hr/do_pdf.php?act=cjenik.pdf
isplati se dati 400kn vise za njega u odnosu na s500
Zadnji uredio ravilov : 26-08-2007 u 04:36
----------Sony Ericsson----------
jel ko kupio ovaj mobitel da nam kaze kakav je????
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
hehe,neznam,to su očito prije radili,najvjerojatnije će i w910i imati tako,a opet možda i ne,uglavnom šta ti to sad tolko smeta,nit ne gubiš nit ne dobivaš niš?
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
mislim da se ne isplati kupit njega zbog specs neg zbog dizajna ima se i w850 i w810(+af) i tako svi pa sve ovisi o dizajnu radije kupim jeftiniji kad su svi praktički isti osim ove shake it funkcije...
Kupio sam jucer doticni mob i to samo zato sto je prokleto lijep
Inace ne volim SE, no nakon T610, P990i i K800i cini se da je ovaj dovoljno dobar.
1) Ne pratim bas scenu pa jel mi moze netko reci sto sve mogu prilagoditi kod njega i kako? Govorim o moddanju, a ne o ugradenim opcijama.
2) Kako se moze ugasiti zvuk kamere?
3) Kako se moze namjestiti da odredenoj Java aplikaciji uvijek dopusti pristup internetu?
4) Na koji nacin funkcionira ugradeni pedometar?
5) Koliko dugo bi mu trebala trajati baterija?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sa gsm arene, baterija stand by 370h, a razgovor 8h,
zvuk kamere vjerojatno mozes ugasit da slikas u stisanom, ili da napravis prazan file cammerashutter.3gp, i preko xs++-a ubacis u mob
vjerojatno imas u uputstvima kako se koristiCode:Most interesting is that it includes a pedometer that can track steps walked and ran, speed, distance, and calories burned.
za ono da aplikaciji uvijek dopusti pristup internetu napravi upgrade seus-om
za modding ne znam, mob je relativno nov, pogledaj na se-nse.com, na forumu, trebas nac s kojim je mobom w580 kompatibilqan, tj. kojem je najslicniji
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
zvuk kamere mozes samo ugasit ako slikavas u 'bez šumnom'.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Kakva je tipkovnica, citam da puca slicno kao i s500, kakav je zvuk?
sad ce se svim curama mob jos vise svidati....i metroseksualcima...
metro pink
![]()
Zadnji uredio pero1985 : 11-09-2007 u 11:51
Imam par pitanja u vezi W580..... namjenjena nekome tko ga ima....
1. Kakvi ti je klizni mehanizam?? dal je čvrst,klimav?
2. Zašto poruke u mapi PRIMLJENO nisu poredane po vremenu primitka,kronološki nego neki poredak koji niti ne razumijem..... npr. dobim poruku,ne pročitam ju kada mi se onaj prozorčić otvori nego poslije idem u primljenu poštu i NIJE prva po redu nego neki poredak glup,negdje na sredini popisa poruka mi je i moram tražiti svaki puta,a imam 50 poruka i sad ju ti nađi koja nije pročitana,katastrofa. To mi je najveća moguća glupost kaj su mogli napraviti. Užas
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
ja sam si naručila ovaj mob, trebao bi doći sutra,preksutra...zanima me dali su na ovom mobu riješili problem s tipkama??....i dali se fotografira preko cijelog ekrana ili, onako, ko na starim SE?ja sam ga platila 2500kn sa dvogodišnjom garancijom...bez garancije nebi uzela ni luda, bas zbog tipka...
koji mobitel je glasniji: W580 ili K810???
po meni je k810!
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Najglasniji telefon po meni je W550(onaj zakretni,to mi cura ima)e šta se taj telefon dere...., a ovaj moj W580 nije skoro ništa tiši od njega....doduše malo je,ali se "dere" isto....
imal sam prije W810 i on je bio tih.....tih.....tih.... W580 je duplo glasniji od njega. za K810 neznam...
E gdje da vidim u kojem je tjednu proizveden W580??
Zadnji uredio ravilov : 02-10-2007 u 14:07
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sad ga ima u hg spotu za 2059kn...
rospaya ajd napravi review neki posto ti imas taj mob....
Evo ja jučer dobila mobitel...tipke su full ok, čvrste, nema problema s pucanjem...ak koja tipka pukne znat cete...
meni je puklla jedna tipka...
Bookmarks