ONE X & Sensation & Desire by HTC
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Mogu. I ne moraju. Sa postapidom mi se nikad nije dogodilo. Sa prepaidom prije - mnogo puta. A isto tako, mogu iskoristiti taj back up u novčaniku, pa ga zaboraviti zamijeniti i eto vraga. Meni te "akcije" nisu dovoljne da bih stavio prepaid ispred postapida.
Ma, ... Ja si osobno imam uvijek na računu dovoljno love; obnavljam kad mi ostane 100-150kn, tako da nema šanse da dođem do nule.
Ali svejedno, mislim da ću na pretplatu ić, ...
Već dva dana ne mogu dobiti 333, kaže da pristup biranom broju privremeno nije moguć. A ne mogu provjeriti koliko imam love na računu jer kad utipkam *130# ,svaki put mi samo poništi unos i gotovo (to je do mobitela, koliko sam shvatio), ...
![]()
niti meni 333 ne radi, a na *130# normalno provjeravam racun.
nazovi SZK na broj 444 i tamo prati upute. preko tog govornog automata možeš saznati o novim punudama a ujedno i stanje računa!! jest da trebaš skoro minutu i pol čekati dok dođeš do stanja računa za sad ti je to jedini način.
imao sam isti problem prije jedno god i pol do 2 godinepa se sječam da mi je za ovo netko bio reko, sad sam provjerio i još se može preko 444.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
OPREZ! kad se prebacis na tele2, izmedu vaseg broja i onoga gratis nije besplatno dok se ne aktivira! Dobro da sam skuzio, nitko nije rekao!
SMS je u banani samo meni ili ?
.
.
PRORADILO OKO 12 I NAVALILE PORUKE KAO LUDE......
.
.
Zadnji uredio kokibj : 13-04-2009 u 12:42 Razlog: RIJESENO
ONE X & Sensation & Desire by HTC
SMS meni radi najnormalnije.
Meni nije radio neko kratko vrijeme i sad sam dobio sve poruke, izgleda da je krenulo.
i meni jutros nije htio poslat poruku pa sam sad pogledao i sad su sve poslane. automatski pokušava poslat ponovno nakon minute.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Meni je SMS u banani već duži period, cca 2 mjeseca. Dolazni SMS-ovi mi znaju kasnit po nekoliko sati i više u tom periodu. Kad uhvatim vremena, zovem SZK da im očitam bukvicu.
Nisam danas primijetio baš nikakvih problema s SMS-om.
to i mne zanima
Što se tiče SMS parkinga. Da li je tko imao problema s plaćanjem istoga, a da se NE nalazi u zg-u ili tak velikim gradovima. Na prijavu problema SZK, rekli su da imaju možda problema s serverom. Ali, mislim, tko još "puši" takve fore?
Pozz
Već je pisano o tome. U Kutini ne radi više uopće, odnosno, koncesionar je skinuo Tele2 sa liste operatera s kojim se može plaćati parking SMS porukom.
U Zadru sam 3 put plaćao parking i sve prošlo u redu i jako brzo.
ja sam imao problema sa parkingom...prije jedno 2 mjeseca....''teta'' na szk mi je rekla da sam trebao sacekati 10-15 sekundi da mi vrate poruku da je placen parking...te ako se poruka ne vrati da onda uplatim kovanicama prakiranje....??!!...pa cemu onda imaju sms parking??!!!...da im bude ko reklama...trebali bi reci da da imaju to ko fol...pa ako upali parkiranje -mozda upali....kaznu parkiranja sam naravno morao platit....''teta'' na szk mi je rekla da ce mi vratiti novac od sms parkinga(naravno da nisu)...ali kaznu da platim sam....stroia e finita....
Meni se isto u zadnje vrijeme događaju problemi sa parkingom.Pošaljem SMS i onda dugo čekam povratni SMS.Jednom sam poslao tri poruke i ništa.kad sam nazvao SZK rekli su mi da sustav preopterećen i da budem strpljiv......Koja glupost.Pa onaj kontrolor na parkingu neće biti srtpljiv.![]()
Dobio sam na jedan broj poruku tipa "nadopati racun sa 50kn do 16.4. i dobit ce 100 sms-ova", taj broj bas i ne koristim precesto i ne dopunjujem ga.
Izgleda da je i Tele2 poceo navoditi korisnike da obnove stare kartice!![]()
Bookmarks