iphone ima svoji nedostataka a ovdje nije mjesto da se o tom raspravlja
Gle imao sam dosada vise od jednog uredaja sa TS tipkovnicom i niti na jednom jedinom tipkovnica nereagira tolko cisto i dobro kao na iPhonu a da negovorim da je na HTC koji sam takoder imao tipkovnica cisti SHIT i kao cijeli TS jer nereagira na dodir kako treba.
isto tako molim te Koje to nedostatke ima iPhone?? ja nemam niti jedan osim FLASH-a
iphone ima svoji nedostataka a ovdje nije mjesto da se o tom raspravlja
ali ta dodatna qwerty bi dodatno povecala dimenzije i masu uredaja sto se u appleu to nemoze dogoditi. ali moras priznati da iphone ima najbolji ts za pisanje od svih ts-a.
Dinamo rules!!!
definitivno mu je najbolja ts tipkovnica ali se ne može mjeriti sa tipkovnicom od npr HTC TP ili Xperie,onaj osjecaj kad ti stisnes i ona "upadne unutra" to ts ne može on može dati vibraciju i sve al nije to to
nije mjesto za to al kad inzistiras
Nemogucnost pravljenja foldera,nema c/p,MMS i video(to se može rijesiti al isto ne doalzi u originalu),bluetooth,kamera je bez bljeskalice i male rezoluciju za njegovu cijenu itd itd.
sve sto si naveo iPhon ima ama bas sve nije bitno na koj nacin nego da ima i nije nikakav problem to staviti na njega. Sjecam se kad je Nokia N95 izasla pa su svui poludjeli o onom programu za zaokretanje moba a mob ima ugraden u sebi Akcelator i nitko nije reko ni rijec radi toga.
Ali svi su poceli pametovat kad je izaso iPhon tipa nema ovo nema ono.
MMS se njedino jos u Europi koristi a po americi i japano 0% jer je jeftinije poslat Mailom.
Cijena i nije skupa kad pogledas malo koje je realna cijena iPhona u Americi a to da se cijena u Europi digla do nebesa o tome necu uopce diskutirat.
A TS jos nitko nije izbacio nesto toliko jednostavno kao i cijeli MENI telefona tocno se zna di je sta i netreba ti nikakva UPUTSTVA od 100 stranica da nades samo dio di da promjenis Jezik u telefonu a kamoli nesto drugo.
Nemoj me krivo shvatiti nisam OLUDENI APPLE konzumator ali dok dode nesto tipa iPhone na trziste potrajat ce jos jako jako dugo te od TS pa do menia....
Ako nisi primjetio imam i ja iPhone i mogu se pomirit sa nedostatcima i definitivno necu uzet njegovog nasljednika ako uopce bude jer osim menia je sve komplicirano doslovno sve meni sluzi samo za internet preko wifia i za igre a koji su to programi za pravljenje foldera i za cp uostalom kad netko mobitel plati u operatera oko 7000kn bez pretplate ocekiva da ima sve a ne da jos moras ubacivat program za napravit obican folder
kako sereš to je nevjerojatno,svi su se slozili da je ts dobar i tipkovnica solidna ali nije više od toga,i sad ideš,zato što si zaljubljen u jebeni iphone, svima tuvit u glavu kako je to jako dobar uređaj
platit nešto 7000 i reć da je omjer cijene u amera i tu solidan je čista glupost,očito se ima viška para
apple je izdao uređaj zbog kojega ćemo napokon imati i od konkurencije nešto novo,al ima nedostaraka,a nekima je i qwerty jedna od njih,meni nije toliko no kad ovak počneš o tome kako je dobar i sve...za tu lovu ne baš
Lol...pa niti jedan mob ne vrijedi 7k kuna,ma niti 4k kuna...
Alu ovaj komentar da je prekompliciran-ipak nazalost mislim da je do tebe..
Ts tipkovnica je naravno najbolja od svih ts mobova tocka![]()
Gle ne Vrijedam ja tebe tako nemoj ni ti mene tipa SERONJA i ostalo.
kao prvo Mob jedino u Ovoj Drzavi kosta 7000 KUNA u italiji ga imas UNLOCKANOG bez UGOVORA za 3500.- KUNA i jos dobijes GARANCIJU iz ducana.
Nemoj previse pametovati o necemo o cemu neznas. To sto ja imam viska para to je moja stvar imam 31 godinu i radim od svoje 14 i sve sto imam i sve sto sam postigao sam si sam Kupio a ne MAMA i TATA kao nekima.
Alo! Svi na loptu i pročitam li još jednu uvredljivu, svi ćete na hlađenje.
u redu,činjenica je da sad ovo odlazi u bezpotrebni offtopic pa ću eto,mirno zaključiti ovim komentarom,da se ne pretjera
hear hear
upravo tako - neke stvari osnovni su trademark iStvari i kao takve vjerojatno zauvijek sa nama, u nekom svom obliku
multitouch interface u multikeytouch interface prije - tipkanje po zaslonu tj. po zraku 5 milimetara iznad zaslona - to vjerojatno prije nego qwerty u iPhone-u...![]()
iPhone=usability class of its own... I'm lovin' it
zdušno se nadam kako će iPhone i u svojoj 10 generaciji ostati monolitni blok bez ijednog pokretnog dijela, gotovo nijedne tipke, baš kao sada... sturdy, sleek, fancy, glossy...
kakva qwerty tipkovnica...
kome treba nek koristi drugi uređaj ili nek traži dodatne accessories i to poštekava na iPhone...
sam za sebe je zakon, kakva tipkovnica, kakav stylus... i ja tu i tamo pogriješim tapping po slovima al što onda, ispravim... bilo što napišem dvaput brže nego na ijednom mobitelu sa T9/iPaqu sa stylusom do sada
iPhone=usability class of its own... I'm lovin' it
kako predvidjam da ce iphoneu sada dodati dobru kameru i izbaciti to kao novi model, i drasticnije ce promijeniti dizajn nego iphone/iphone 3G![]()
a kao na forumima se počelo vrtiti da bi kao to moglo biti sigurno,zajedno sa novim 3.0 OSx-om i da će doći još nekoliko novina,samo se pitam hoće li springboard biti imalo izmijenjen
Za sad Iphone jedini ima privilegiju spram drugih TS mobova bas zbog ovakvog zaslona.
Probao sam ga bio par puta u T.centru i sad kupio prije par dana iskljucivo jer mi tarifa odgovara,mob je nakon tjedan dana ispunio moja ocekivanja (jednostavno)...
Promjenio sam 10ak TS mobova nijedan ne moze ovakvom zaslonu parirati.
Iphone nije kompliciran vec je suprotno.
Iphone treba i nekaj drugo u ponudi,npr ta tipkovnica pa tko voli nek izvoli.
Iphone treba jacu kameru i multimediju njegov klasicni mp3 player je jad spram Symbiana.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
iPod na iPhone je uvjerljivo najbolji mp3 program na svim telefonima u svakom svom segmentu. ocito se nisi previse upoznao sa njim kad nesto tako mozes izjaviti.![]()
pa prema testiranjima iphone ima najbolju kvalitetu zvuka od svih mobova. skoro isto kao i ipod touch.
Dinamo rules!!!
Settings -> iPod -> EQ
Ima jedan od najboljih mp3 playera...upoznaj se malo bolje sa dotičnim uređajem hefe
Ja sam godinama koristio UIQ i klasični symbian, kao i WM uređaje...upravo mi se stoga tako lako priviknuti na ovu jednostavnost korištenja iPhone-a.
To je tako...Jednostavno![]()
@Wisher
Ok EQ ali to nije nikaj spram Symbiana.
Da Iphone je jednostavan pa i pre jednostavan tako da mi ga je i tjedan dana bilo preko dosta.
Sa druge strane nedostajalo mi je najvise sinkronizacija Notesa (ima dodatnih gluposti za kupit) i opet za neke osnovne stvari Word isl treba imat Wlan na Pc-u pa naravno i program.
Najbolja stvar na Iphone-u je kaj sam isprobal (Browser i zaslon).
Crackanje je pak pre komplicirano i preglomazno za skidanje sa neta zato sam ga se resil.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks