Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 72

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.278, Nivo: 24
    Bodovi: 10.278, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
    e da ti imas iPod TOUCH onda bi znao da je tipkanje po iPhono iliti iTouchu jednostavno da nemoze bit.
    Tko god ima iPhone je odusevljen tipkovnicom i puno lakse se tipka nego na Hardverskoj tipkovnici cak i naslijepo pisem Poruke po iPhonu jer je jednostavno i nikada nisam imao problema sa nekim greskama u tipkanju jer jednostavno TIPKOVNICA radi savrseno DOBRO.

A kaj se tice ovih slikica to su samo neki ljudi pustili svoju mastu jer APPLE nece izbaciti mobitel sa Hardwerskom tipkovnicom i to su vec par puta rekli jer je NEPOTREBNA. isto tako po netu ima vec jedno 20 razlicitih modela kako bi novi iPhon mogao izgledati al da ce imati hardwersku tipkovnicu su sanse manje od 0,000001%
    ja baš i nisam pročitao da je svatko oduševljen tipkovnicom...niti nije,fanatik zaluđen appleom će preći preko svakog nedostatka,ili će ga i hvaliti,ali objektivno gledajući,toliko TS uređaja ima bolje riješenu tipkovnicu nego iphone/touch,a ja svoj touch koristim punih 6 mjeseci,nešto više i eto,mislio sam da ću se naviknuti ali npr kada želim stisnuti i nebrojeno puta mi se dogodi da stisnem o stoga nema smisla hvaliti ju kada nije previše bajna,dobra je,ali ništa impresivno niti dovoljno dobro da zamiujeni qwerty

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blek_hrcak Pregledaj post
    ja baš i nisam pročitao da je svatko oduševljen tipkovnicom...niti nije,fanatik zaluđen appleom će preći preko svakog nedostatka,ili će ga i hvaliti,ali objektivno gledajući,toliko TS uređaja ima bolje riješenu tipkovnicu nego iphone/touch,a ja svoj touch koristim punih 6 mjeseci,nešto više i eto,mislio sam da ću se naviknuti ali npr kada želim stisnuti i nebrojeno puta mi se dogodi da stisnem o stoga nema smisla hvaliti ju kada nije previše bajna,dobra je,ali ništa impresivno niti dovoljno dobro da zamiujeni qwerty
    Gle imao sam dosada vise od jednog uredaja sa TS tipkovnicom i niti na jednom jedinom tipkovnica nereagira tolko cisto i dobro kao na iPhonu a da negovorim da je na HTC koji sam takoder imao tipkovnica cisti SHIT i kao cijeli TS jer nereagira na dodir kako treba.

isto tako molim te Koje to nedostatke ima iPhone?? ja nemam niti jedan osim FLASH-a

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    iPhone 3GS 32GB,N95 8gb
    Operater
    T-Mobile,Tele2
    Godina
    32
    Bodovi
    7.463
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.463, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone ima svoji nedostataka a ovdje nije mjesto da se o tom raspravlja
    MILAN IS THE BEST!!!!!!!!!ROSSONERO!!!!!!!!

http://www.red-gsm.net/index.php

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao drama Pregledaj post
    iphone ima svoji nedostataka a ovdje nije mjesto da se o tom raspravlja
    pa navedi mi nedostatke ???

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali ta dodatna qwerty bi dodatno povecala dimenzije i masu uredaja sto se u appleu to nemoze dogoditi. ali moras priznati da iphone ima najbolji ts za pisanje od svih ts-a.
    Dinamo rules!!!

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    iPhone 3GS 32GB,N95 8gb
    Operater
    T-Mobile,Tele2
    Godina
    32
    Bodovi
    7.463
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    definitivno mu je najbolja ts tipkovnica ali se ne može mjeriti sa tipkovnicom od npr HTC TP ili Xperie,onaj osjecaj kad ti stisnes i ona "upadne unutra" to ts ne može on može dati vibraciju i sve al nije to to

nije mjesto za to al kad inzistiras

Nemogucnost pravljenja foldera,nema c/p,MMS i video(to se može rijesiti al isto ne doalzi u originalu),bluetooth,kamera je bez bljeskalice i male rezoluciju za njegovu cijenu itd itd.
    MILAN IS THE BEST!!!!!!!!!ROSSONERO!!!!!!!!

http://www.red-gsm.net/index.php

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao drama Pregledaj post
    definitivno mu je najbolja ts tipkovnica ali se ne može mjeriti sa tipkovnicom od npr HTC TP ili Xperie,onaj osjecaj kad ti stisnes i ona "upadne unutra" to ts ne može on može dati vibraciju i sve al nije to to

nije mjesto za to al kad inzistiras

Nemogucnost pravljenja foldera,nema c/p,MMS i video(to se može rijesiti al isto ne doalzi u originalu),bluetooth,kamera je bez bljeskalice i male rezoluciju za njegovu cijenu itd itd.
    sve sto si naveo iPhon ima ama bas sve nije bitno na koj nacin nego da ima i nije nikakav problem to staviti na njega. Sjecam se kad je Nokia N95 izasla pa su svui poludjeli o onom programu za zaokretanje moba a mob ima ugraden u sebi Akcelator i nitko nije reko ni rijec radi toga.
    Ali svi su poceli pametovat kad je izaso iPhon tipa nema ovo nema ono.
    MMS se njedino jos u Europi koristi a po americi i japano 0% jer je jeftinije poslat Mailom.

Cijena i nije skupa kad pogledas malo koje je realna cijena iPhona u Americi a to da se cijena u Europi digla do nebesa o tome necu uopce diskutirat.
    A TS jos nitko nije izbacio nesto toliko jednostavno kao i cijeli MENI telefona tocno se zna di je sta i netreba ti nikakva UPUTSTVA od 100 stranica da nades samo dio di da promjenis Jezik u telefonu a kamoli nesto drugo.

Nemoj me krivo shvatiti nisam OLUDENI APPLE konzumator ali dok dode nesto tipa iPhone na trziste potrajat ce jos jako jako dugo te od TS pa do menia....

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Motorolin iphone - glasine
    By GoGs in forum Motorola
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 16-12-2008, 17:38
  2. X, X2, Freelancer, Elite itd.
    By V3rt!g(o) in forum Igre
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 13-06-2006, 20:33
  3. sniper elite torrent
    By hypnotized.zg in forum Igre