eto baš sam je nabavio prije par dana ali još je nisam instalirao...
Je li netko probao ovu igricu? Ja sam ju nabaio i opasna mi je.
Radnja je u Berlinu krajem 2 svj rata a igra se u ulozi snajperista.
Meni je luda jer me podsjeća na "Enemy at the gates" film. Grafika mi je dobra makar za neke današnje standarde loša ali meni je draže da su teksture dobre nego da je puna svjetlosnih efekata. Grafika podsječa na Mafiju ili Hidden & Dangerous 2.
Snajpanje je realno. Na pucanje utječe i gravitacija i vjetar i otkucaji srca ali opet nije preteško s svim tim faktorima (koji se mogu i isključiti). Kada nekoga upucate iz daljine onda kamera slijedi metak, kao u Max Paynu kad snajper koristiš.
Od oružja ima svačega, od jurišnih pušaka (vrijede samo na blizinu), pištolja s prigušivačem (možeš ga i tako) do bazukice (pa udri po tenku) i granata (jako korisne kada zagusti).
Misije su raznolike i jako duge, podijeljene na poglavlja.
eto baš sam je nabavio prije par dana ali još je nisam instalirao...
Jao ovo je igra za mene, volim te sa snajperima.... moram to nabaviti..
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kako to da još nisi? Ja sam uz nju nabavio i black & white 2 i iako je i ta igra odlična još je nisam puno dirao.
Izvorno postao whiteboy
samo reci magičnu riječ![]()
a jel ima to di za skinut ? mislim jel skido vec neko?
OK: "magičnu riječ"....Izvorno postao damgol
Ajd majstore čujemo se....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
imam je i nije mi baš dobra.
zzop.
evo ja maloprije instalirao i zaigrao
i igra je stvarno ok jedina zamjerka na grafiku
šteta što nije malo bolja.....
Ovisi kakve igre voliš XTTX.
Dosta je spora ako ju ideš igrati na pravi način. ja sam sada pri kraju i stvarno mi je ispala iznenađenje. I MP je poprilično interesantan ako je server dobro poštiman.
volim takve igre samo bi bilo bolje da je igra u prvom licu a ne ovak
zzop.
To sam i ja pomislio. Iako volim iz trećeg lica više engo prvog za ovu igru bi daleko više pasao prvo lice. Ali taka bi i lošija grafika lošije izgledala.![]()
![]()
Bookmarks