Pogledaj na oficijalnoj nokijinoj stranici za update. Al mislim da nema nis za ovu regiju (RH) makar sam ja dobio mob iz njemacke, i tam je izasao 1 update.
jel ko uspio vidi sam da je dostupno i ima dosta poboljšanja ali nažalost za našu regiju ništa!??![]()
Pogledaj na oficijalnoj nokijinoj stranici za update. Al mislim da nema nis za ovu regiju (RH) makar sam ja dobio mob iz njemacke, i tam je izasao 1 update.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni sad na Nokiji kupljenoj u T-mobileu javlja da ima update...
edit: dakle Nokia Software Update mi pokazuje da update postoji (ali ne i sam mobitel, dakle nista od FOTA upgrade). upgrade je napravljen i sve aplikacije i sav sadrzaj su ostali na svom mjestu.
fotic je i dalje katastrofa![]()
Zadnji uredio spilja : 04-03-2009 u 14:32
da, novi firmware je gore.
meni ne uspjeva, u toku update mob se ugasi i updater javi da je izgubio vezu s mobom te da izvadim bateriju i kabel... pokušao mislim 4 puta već uvijek isto![]()
jesi promijenio profil na General? ne znam zasto je to potrebno napraviti, ali tako pise u uputama prilikom upgradea...
meni glupi windowsi 7 ne daju napravit update jer kao nisu kompatibilni s nokia update softwareom...
Evo i ja sam sada gledao( na Nokia stranici) i službeno je verzija 20.00.12 izašla za 5800XM iz T-mobila-a![]()
Zadnji uredio krisushark : 05-03-2009 u 11:40
Onda je li jos ko osim Spilje uspio napraviti update na Nokia 5800 XM iz T-coma?
Ima li kakvih vidljivih (osjetnih) razlika u softwareu?
Evo da javim, uspješno sam updateao na drugom pc-u.
Meni javlja da nema novih updateova. Kupljen u T-mobileu. Stavio na profili General. Može pomoć?
Kako mislite "novi update iz T-coma"?? Pa kaj nije za to zaduzena Nokija koja treba davat updateve za mobitele a ne operateri?? Ni meni ne nade nikakve nadopune, pokusao sam i preko NSU i preko moba (da mi sam potrazi update), ali nista nije naso.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma nema ništa.
Evo i ja sam maloprije napravio update softwarea...
Cim sam spojio mob na komp Nokia OVI mi je javio da postoji novi update i da li ga zelim pokrenuti... Naravno stavio sam ne i prvo napravio backup memorije mobitela.
Nakon toga pokrenuo sam Nokia Software updade i bez greske mi je update napravio...
Sve u svemu ima novih aplikacija, kao npr rijecnik, nove opcije su se pojavile u menijima. Cak se i tastatura promjenila za pisanje poruka. Cini mi se da je malko veca ili je to samo zbog promjenjenog fonta...
Onaj search link na pocetnom zaslonu sada napokon ima svoju funkciju...
A najvaznije od svega je sto je Touch Screen dosta osjetljiviji...
Listanje menija i imenika je puno brze, a meni se cini da mi i mob dosta brze radi. Zumiranje slika, otvaranje programa, sve mi je barem duplo brze...
Sve u svemu pre zadovoljan sam...
Eto to su moji prvi dojmovi...![]()
Meni opet javlja da nema.
Ma nemoguce da nama javlja da ima a tebi ne...
Spoji mob na kompjutor, odaberi opciju PC SUITE kad te pita...
Pokreni Nokia Software updater i onda probaj...
Jer mislin da je bitno da stavis opciju pc suite...
Ako to ne uspije upisi *#0000# i vidi sto ti javi... Mozda si vec na novom softwareu...
P.s. Zaboravio sam spomenuti da se od sada moze i prednja kamera koristiti za slike i video. Kada se otvori kamera ides na opcije (ne na meni) i tamo je sada opcija "koristi pomocni fotoaparat" Bas je cool![]()
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
potipsujem nemesisov review...5800 s novim softwareom leeeeeti...a pisanje poruka je milina na qwerty...sve u svemu...predobro
život je kratak...okus traje....
Pa dobro koja je verzija ta na koju ste upgradeali? v11 ili v20?
Bookmarks