moj muz voli iksa jer je skuzio da iks zna kuhati. ja ne znam.iks ce nam biti kucna pomocnicatak da i moj muz voli iksa. osim ako mu rucak zagori, u tom slucaju ne znam
@malena, a kaj fali borongaju?! zadnja dva okupljanja su bila tam, ak moze doc Ico iz luckog..
ma fak det, ak moze doc iks iz pule, mozda cak i hcsc iz rijeke..
i da, imas tam oooogroman parking
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Threesome? Šibom po gujici? mmmm .... sve bolje od boljeg.......
Poligamija, poliandrija, pliamorija.........današnja mladost.........ma kud ide ovaj svijet.....
Vidim da smo pomalo offtopic, otvaram temu -> Forumski trachevi (ko koga i ko bi koga i ko nebi i bi al ne smije reć itd.)
ROFLMAO xD
@Luna: Pa znam i ja kuhati - jest da ćete svaki drugi dan jest palačinke, ali kaj sad, svaki treći piletinu, ribu i tjesteninu sa tunjevinom, ali kaj sadZnači imam i ja šanse
@Luna: Pa generalno ne fali ništa, ali je to ekstra 7 stanica tramvajem i slušanja priča starih baki, kako je uspjela oteti mjesto baki na štapu od 82 godine ili kako Bosancima nije mjesto u tramvaju, kao ni psima (u tome se djelomično slažem). A ako je sretnik pa ide autom - to je još 10 minuta vožnje kroz prometno najsj***niji dio grada gdje će sigurno ljudi vrištat kad vide ženu za volanom i izazivat kaos i gdje će ti uzvišena kćer neke Gospe pokušati prodati knjigu sa njezinom autobiografijom koja govori o njezinom iskustvu "čišćenja" od Sodomo-Gomorskih požuda, ili gdje će biti izletavanja na raskrižje pod nekakvim glupim okolnostima i onda krivit pješaka koji je upravo prelazio zebru kad se dogodio sudar...no uglavnom, dovoljno da bilo tko dobije živčani slom
Za mene ni ne morate sumnjatiJa ću doći kad god bilo, ako se ne poklapa sa tri bitne stvari - Ciscom, poslom i drugom ekipom...
Petak seems reasonable, ali slobodan sam tek od 20:30. Neke subote isto tako dobro pašu - još da netko napravi tulum, još bolje
Frend i njegova ženica mi dolaze od 6-10.3. pa računajte da je taj vikend rezerviran za njega. Od 20.-22.3. idem u Istru na sajam geekova napit se pa je i to out-of-question...Ali opet...dva su vikenda tu, pa nadajmo se da baš tad X-ić ne bude htio doći (vjerujem da bi to onda bilo iz čiste zlobe, a ne iz nužde)...
Naravno, nema me ni ako dobijem posao - a to će sigurno biti neko radno vrijeme 8-18h, ali to nije ni tako bed...
Meni najbolje paše onaj vikend od 13.-15. pa eto sad si vi mislite![]()
Zadnji uredio T-Maca : 28-02-2009 u 10:16
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa to je logično - threesome i orgijanje su produkti sodome i gomore, pa čak i da barem malo podržavaš, to si sigurno nešto malo gej. A jesu ti rekli koliko bi bio gay za MMF ili FMM kombinaciju?![]()
...ma DM bi htio biti samo na zagrijavanju dok se stvar ne uhoda a onda bi pustili i žensku osobu u sobu...
I da T-Maca onaj predposljednji post sam prestao čitati na pola jer me je naglo podsjetio na Outlook kalendar a ipak je danas subota![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Hahahahaha![]()
ma kakav MFM i sve ostale kombinacije s dva slova M. bezi. FMF, s tim da je i tu M mozda visak. a kamoli dva
te ket, zaboga, sta te pralo dok si pisao onaj post?lijepa ironija.
borongaj nije na kraj svijeta. sedamnajsticom na 15 min od trga.
okupljanje nije u spickovini gornjoj. nego na borongaju. kod stadiona.
ne kuzim ljude koji "grad" ogranicavaju na tri ulice oko trga!
nama koji jesmo iz spickovine donje zaista puno znaci sto smo na borongaju a ne u centru, jer ne moramo ovisiti o stoosamdeset kombinacija buseva, tramvaja i vlaka, jer, jbg, do naseg sela tramvaj ne vozi![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
gdje god se dogovorili, računam na nečiji prijevoz (ili pratnju) od doma stjepana radića do sastajališta gdje god to bilo. u tramvaju sam se zadnji put vozio '91 paaa ono. kakve sam sreće odveo bi me nazad u pulu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ti suti, za tebe se ja brinem. ak slucajno i dodjes usred radnog tjedna, bum te svercala u vrtic (jbg, morat cu ti pelene staviti, hranit te na bocicu i tak to)
al si osiguran![]()
hm znam okviran datum dolaska: 10.4.znam, znam, probat ću nešto drugo skemijati..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam totalni neutralac budem vam ja rekao gdje da se nađete i gotovo!
http://www.zagrebinfo.net/zagreb/noc...ld_friends_pub
I gotovo!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
da kaj fali na borongaju,ima za parkiranje full mesta,tramvaj pod nosom(cak se ni ja nisam zgubila,a i garmin nisam imala lol)![]()
...zaboli me samo da me ne napadnu vukovi jadnog pripitog pri povratku i sve OK...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Luna...prale me gole babe s Ferenginara
Iks...don't worry...ne'š se zgubit...to bumo mi sredili tj. baba Jan...Luna sredila![]()
Kak vam pase 13.3?
Pozdrav ljudi,posto vidim da se nitko u Hrvatskoj nije potrudio,eto ja cu razbit led i organizirati prvi meet vlasnika Nokia mobilnih telefona!lijepo se svi skupimo,odemo na cugu i tamo razmjenjujemo iskustva,ludo se zabavljamo,saljemo si stvari preko bluetootha i ic-a itd...nadam se vasem odazivu.Nokia ownerz team
Ne znam baš...
Vidiš da se i forumaši općenito rijetko skupljaju.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
...ne razumijem čemu ova tema kada postoji - okupljanje forumaša ...i zašto baš Nokia meet?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da, to smo svi skužili...
Shogun, kao sto je i wild boy rekao, tema o okupljanju forumasa vec postoji, stoga tebe spajam ovdje.
nema potrebe za otvaranjem novih tema za svaki "klan".
e a sta kazeze ljudi onak svi dozemo sa njokama nekamo i saljemo si stvari prek tuthablua ja ne mogu ni zamislit kak bi to strava bilo cim pomislim na ton odmah se uzbudim
Bookmarks