a kaj vam ja nisam dovoljna wb-ić?![]()
a kaj vam ja nisam dovoljna wb-ić?![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
pa jesi, ne bi ja tražio dalje da ti nisi prva...
ali treba nas sve izdržat andrea...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Sve 5, al Andrea samo priča. Kad je trebalo doći, bila je bubana jadna. Pa je, od bolest, zaružila s frendicama.
To se u mom kvartu zove "izdaja".
A tko izda.....
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hear, hear!! you tell that girl...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma zapit se treba u svakom slučaju![]()
ah ato je mislila ko ojeva kao ko pjeva u originalu ja sam mislio ko pjeva the moment.
kaj nebi ovi postovi trebali ići pod aftermath?
i dali će biti uskrsn party za zekom?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
I hope
a iz zeke nek iskoči ... isto ko u BigBrotheru . ona spodoba
i ima kaj novo?
a nikaj sve je po starom osim što se ti opet nisi po ko zna
koji put pojavila na okupljanju a svi te silno očekujemo...
i to raširenih ruku i raširenih nogu![]()
Nece ona ni doci,dok se ne pojavi i "strasni" PinociOIzvorno postao damgol
![]()
![]()
pa kad je slijedeće?
danas sam do deset na reviji
Ma tko te šiša, propustila si svoju priliku![]()
sljedeći sastanak organiziraš ti andrea...
znači sljedeći sastanak je - nikad?![]()
nikad ako ćemo nju čekatIzvorno postao bigboss
![]()
:/ da, i ja sam tako shvatio...
A onda nam VI i ne trebateIzvorno postao BlueDevil
![]()
![]()
![]()
Ma odnosilo se na Bigbossov post...
Pinochio lud , lud od ljubavi dapaće
pa doleti sim,možda Andreja čeka da ti dođeš na miting forumaša da bi se pojavila
ajd Pinocio, dokaži se andrei i dođi na slj sastanak (iako će andrea vjerojatno i onda biti bolesna, pa će morati s frendicama u ludnicu...)
Izvorno postao whiteboy
Opaaaa.... Ovo vec postaju provokativni postovi.....Izvorno postao Gruntovčan
![]()
Izvorno postao whiteboy
uuuuu..ovo peche..ajoooj
u Ludnici svi ozdrave ili polude,čini se...
za one koji neznaju konobari i konobaricu su prerušeni u medicinske sestre i bracu(STVARNO!imaju kute i šprice!) , zato je valdja isla tam u petak..
![]()
Pa ti dođi na meeting i dokaži suprotno.
tako je, dobrodošao si, naravno!![]()
Bookmarks