Join Today

Vidi rezultate ankete: Dolazite li na sastanak forumaša?

Glasači
8. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Naravno, to se ne smije propustiti...

4 50,00%
  • Bih rado, ali mi datum ne odgovara...

1 12,50%
  • Ma da se ne bih još svama i uživo družio...

0 0%
  • Ova anketa je glupa...

0 0%
  • Došao bih, ali nemam kako...

3 37,50%
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 3035

Threaded View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ROFLMAO xD

@Luna: Pa znam i ja kuhati - jest da ćete svaki drugi dan jest palačinke, ali kaj sad, svaki treći piletinu, ribu i tjesteninu sa tunjevinom, ali kaj sad Znači imam i ja šanse
    @Luna: Pa generalno ne fali ništa, ali je to ekstra 7 stanica tramvajem i slušanja priča starih baki, kako je uspjela oteti mjesto baki na štapu od 82 godine ili kako Bosancima nije mjesto u tramvaju, kao ni psima (u tome se djelomično slažem ). A ako je sretnik pa ide autom - to je još 10 minuta vožnje kroz prometno najsj***niji dio grada gdje će sigurno ljudi vrištat kad vide ženu za volanom i izazivat kaos i gdje će ti uzvišena kćer neke Gospe pokušati prodati knjigu sa njezinom autobiografijom koja govori o njezinom iskustvu "čišćenja" od Sodomo-Gomorskih požuda, ili gdje će biti izletavanja na raskrižje pod nekakvim glupim okolnostima i onda krivit pješaka koji je upravo prelazio zebru kad se dogodio sudar...no uglavnom, dovoljno da bilo tko dobije živčani slom

Za mene ni ne morate sumnjati Ja ću doći kad god bilo, ako se ne poklapa sa tri bitne stvari - Ciscom, poslom i drugom ekipom...
    Petak seems reasonable, ali slobodan sam tek od 20:30. Neke subote isto tako dobro pašu - još da netko napravi tulum, još bolje
    Frend i njegova ženica mi dolaze od 6-10.3. pa računajte da je taj vikend rezerviran za njega. Od 20.-22.3. idem u Istru na sajam geekova napit se pa je i to out-of-question...Ali opet...dva su vikenda tu, pa nadajmo se da baš tad X-ić ne bude htio doći (vjerujem da bi to onda bilo iz čiste zlobe, a ne iz nužde)...
    Naravno, nema me ni ako dobijem posao - a to će sigurno biti neko radno vrijeme 8-18h, ali to nije ni tako bed...
    Meni najbolje paše onaj vikend od 13.-15. pa eto sad si vi mislite
    Zadnji uredio T-Maca : 28-02-2009 u 10:16
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Slične teme

1. Okupljanje forumaša - vol II
    By Zyex in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 115
    Posljednji post: 07-05-2015, 10:46
  2. Ideja - okupljanje forumaša u Rijeci
    By God's Servant in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 42
    Posljednji post: 17-12-2009, 23:07