Treba mi link za MITs Wizard3.0. Ima li netko?? Moze i na PM.
jedna od najboljih:
Asphalt Racing HD+ 1.12 for OMNIA
fullscreen WQVGA, accelerometer control
http://www.megaupload.com/fr/?d=1L80JL4X
obriši av.exe u instalacijskom folderu nakon instalacije i vozi mishko!!!
ENJOY![]()
Treba mi link za MITs Wizard3.0. Ima li netko?? Moze i na PM.
e jel moze jos par igrica koje se mogu u igrati u dvoje(ne multiplyer nego na jednom mobu)
hvala
Pa zar stvarno od ovoliko strucnjaka nitko nema MITs Wizard 3????
Ne mogu da vjerujem..
a zato kad nitko ne voli gotovane, a trebalo je samo malo potražiti po guglu
http://www.mediafire.com/download.php?ms5is9f8mzy
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
HAHAHA trazio i nasao, svejedno hvala.
Za sve vas koji nemate hrvatski meni na omniji imate na stranici od europa tradea postupak kako ga staviti i instalacioni paket za skinut. nisam probao jer moja omnia ima već hrvatski meni, no piše da instalacija traje desetak minuta.. uživajte
Jel ima netko nekakav link gdje bi mogao skinuti nekakav brojač poruka i brojač dužine poziva... Sve sam pretražio ali bezuspješno... bio bih vam jako zahvalan
Pozdrav
Da li je tko isprobao instalirati HRV jezik sa Europatrade stranica, da li je to novi ROM ili samo prijevod, može li se vratiti Englesk jezik ako se provede dotični postupak
I pitanje za FREAKed-a jel može link za iContakt optimiziran da ne zamrzne Omniu
Hvala
Pozdrav
Zadnji uredio florjan : 14-02-2009 u 18:49
icontact uzmi ovu verziju, meni je dosta bolja od orginala
iContact Burt Edition 6.4.5
http://truburt.net/
Bas sam htio pokrenut pitanje ovog sa Hrvatskim jezikom. Skinuo sam sve sto treba i uradio kako treba medjutim prilikom instalacije kad dodje do jednog dijela gdje se pojavljuje (usb to phone i create port) tako nesto (ne da mi se ponavljat postupak da vidim tocno), stane i ne ide dalje ma koliko cekao. Nakon tog sam iskljucio telefon i dvaput ga resetirao. Sad ima HR jezik ali kod paljena moba mi se pojavljuje ikona telefona sa usklicnikom, sto znaci da nesto nije u redu. Da li je itko upoznat sa ovim problemom i moze li itko pomoci. Sve sam napravio kako pise.
flešao si samo PDA dio softvera,moraš ponovit postupak al ti MORA samsung modem driver bit instaliran prije flešanja
ako si driver instalirao probaj ga odinstalirat pa instalirat ponovo,isključi sve ostale uređaje iz USB portova,probaj drugi USB port, nije niš strašnog to se i meni bilo prvi put dogodilo
Machak puno hvala,uspio sam. Problem je bio u samsung modem driveru. Sad je sve ok.
Jel netko zna kako da u donjoj lijevoj strani moba stavim imenik umjesto telefona koji mi je sada tu??
P.S. danas mi se pojavila ikona i u njoj je pisalo da se ne moze izvršiti taskscheduler. Jel netko upoznat sa tim??
Zadnji uredio alanford11 : 17-02-2009 u 18:04
po defaultu kod WM ne možeš promijeniti left&right SOFT KAYS, za takvo što ti je potrebna neka dodatna app. ima ih par. npr. probaj sa, SoftKey Applet
kak postaviti ubačene pjesme kao melodiju zvona?
Blonds have more fun
znači imaš pjesmu u telefonu, označiš ja i otvoriti će ti se padajući izbornik (ekvivalent desnog klika na PC-u) i u padajućem izborniku odabereš Set As Ringtone.
ili pjesmu snimiš/prebaciš na mem.telefona pod Windows - Rings - te odeš Start - Settings - TAB Personal - odabereš Sound&Notifications i u TAB-u Notifications si izabereš odabranu pjemu za ringtone.
jel postoji neki programčić kaj da mogu narihtat da mi izvješće bude tiho... on sam da se pojavi... sad mi zvoni isto ko i poruka i to me živcira...
ovo veče pijem sve što teče
Bookmarks