Prikazujem rezultate 1 do 25 od 912

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bas sam htio pokrenut pitanje ovog sa Hrvatskim jezikom. Skinuo sam sve sto treba i uradio kako treba medjutim prilikom instalacije kad dodje do jednog dijela gdje se pojavljuje (usb to phone i create port) tako nesto (ne da mi se ponavljat postupak da vidim tocno), stane i ne ide dalje ma koliko cekao. Nakon tog sam iskljucio telefon i dvaput ga resetirao. Sad ima HR jezik ali kod paljena moba mi se pojavljuje ikona telefona sa usklicnikom, sto znaci da nesto nije u redu. Da li je itko upoznat sa ovim problemom i moze li itko pomoci. Sve sam napravio kako pise.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao alanford11 Pregledaj post
    Bas sam htio pokrenut pitanje ovog sa Hrvatskim jezikom. Skinuo sam sve sto treba i uradio kako treba medjutim prilikom instalacije kad dodje do jednog dijela gdje se pojavljuje (usb to phone i create port) tako nesto (ne da mi se ponavljat postupak da vidim tocno), stane i ne ide dalje ma koliko cekao. Nakon tog sam iskljucio telefon i dvaput ga resetirao. Sad ima HR jezik ali kod paljena moba mi se pojavljuje ikona telefona sa usklicnikom, sto znaci da nesto nije u redu. Da li je itko upoznat sa ovim problemom i moze li itko pomoci. Sve sam napravio kako pise.
    jesi napravio hard reset mobitela?

ako nisi napravi pa ces onda vidjet jel ima, inace za bilo kakvo prckanje po mobitelu preporuca se da imate windows xp a ne vistu te takoder da iskljucite sve usb uredaje iz kompa(bas ih istekate)

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    SAMSUNG GALAXY S4
    Operater
    T-MOB
    Bodovi
    3.837
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.837, Nivo: 14
    Bodovi: 3.837, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao alanford11 Pregledaj post
    flešao si samo PDA dio softvera,moraš ponovit postupak al ti MORA samsung modem driver bit instaliran prije flešanja
    ako si driver instalirao probaj ga odinstalirat pa instalirat ponovo,isključi sve ostale uređaje iz USB portova,probaj drugi USB port, nije niš strašnog to se i meni bilo prvi put dogodilo

Slične teme

1. iPhone - pitanja i odgovori
    By .El Nino. in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 1287
    Posljednji post: 27-11-2010, 19:05
  2. [6233/6234] review i pitanja/odgovori
    By robee in forum Nokia
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 10-12-2007, 16:10

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme