Izvorno postao
tony.tony
Ista stvar sa šumom snimljenog videa događa se kod mene.Uzeo sam n-96 23.12.08 i utvrdio kvar(produljenje pretplate).Tražio sam novi aparat od trgovca i dobio ga,ali zamjenjeni aparat je bio sa istom greškom. Nakon toga trgovac me šalje u Mobis i kaže da mi novi aparat ne može dati da je to greška softwera.Nosim mob.poslije Nove godine u Mobis i ostavljam ga u servis.Nakon 4 dana dobivam poruku da je mob.gotov.Uzimam mob i pred servisom skužim da je kvar ostao isti.Vraćam ga natrag u servis i ponovno ostavljam.Nakon toga servis ostavlja poruku da je greška u softweru i da uzmem mob.dok ne dođe isti .Odlazim u servis i tamo mi kažu da u Nokiji znaju za problem i da će softwer dobiti za cca 10 dana.Dolazim nakon 10 dana opet ništa. Zovem u međuvremenu Nokia-care i oni kažu da je novi softwer izašao 15.01.09 i da je uobicajno da se kvar otklanja u 5 radnih dana,4 vraćanja mob. u servis s istom greškom dobivanja novog.Sve lijepo krasno preko telefona ali u servisu nisu dobili novi softwer.Tražim od srvisa novi mob.jer vidim da rješenja nemaju,normalno da nedaju.Nude mob.da ga uzmem na korištenje i da će zvati kad dobe novi softwer.Ostavljam ga dalje u servisu jer za te novce želim ispravan aparat nadajući se da će kvar biti brže otklonjen.Sada je 01.02.09 aparat nije popravljen do kada čekati?????
Bookmarks