Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 49

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Nokia n95 8G
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy n-96 problem video

Ista stvar sa šumom snimljenog videa događa se kod mene.Uzeo sam n-96 23.12.08 i utvrdio kvar(produljenje pretplate).Tražio sam novi aparat od trgovca i dobio ga,ali zamjenjeni aparat je bio sa istom greškom. Nakon toga trgovac me šalje u Mobis i kaže da mi novi aparat ne može dati da je to greška softwera.Nosim mob.poslije Nove godine u Mobis i ostavljam ga u servis.Nakon 4 dana dobivam poruku da je mob.gotov.Uzimam mob i pred servisom skužim da je kvar ostao isti.Vraćam ga natrag u servis i ponovno ostavljam.Nakon toga servis ostavlja poruku da je greška u softweru i da uzmem mob.dok ne dođe isti .Odlazim u servis i tamo mi kažu da u Nokiji znaju za problem i da će softwer dobiti za cca 10 dana.Dolazim nakon 10 dana opet ništa. Zovem u međuvremenu Nokia-care i oni kažu da je novi softwer izašao 15.01.09 i da je uobicajno da se kvar otklanja u 5 radnih dana,4 vraćanja mob. u servis s istom greškom dobivanja novog.Sve lijepo krasno preko telefona ali u servisu nisu dobili novi softwer.Tražim od srvisa novi mob.jer vidim da rješenja nemaju,normalno da nedaju.Nude mob.da ga uzmem na korištenje i da će zvati kad dobe novi softwer.Ostavljam ga dalje u servisu jer za te novce želim ispravan aparat nadajući se da će kvar biti brže otklonjen.Sada je 01.02.09 aparat nije popravljen do kada čekati?????

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tony.tony Pregledaj post
    Ista stvar sa šumom snimljenog videa događa se kod mene.Uzeo sam n-96 23.12.08 i utvrdio kvar(produljenje pretplate).Tražio sam novi aparat od trgovca i dobio ga,ali zamjenjeni aparat je bio sa istom greškom. Nakon toga trgovac me šalje u Mobis i kaže da mi novi aparat ne može dati da je to greška softwera.Nosim mob.poslije Nove godine u Mobis i ostavljam ga u servis.Nakon 4 dana dobivam poruku da je mob.gotov.Uzimam mob i pred servisom skužim da je kvar ostao isti.Vraćam ga natrag u servis i ponovno ostavljam.Nakon toga servis ostavlja poruku da je greška u softweru i da uzmem mob.dok ne dođe isti .Odlazim u servis i tamo mi kažu da u Nokiji znaju za problem i da će softwer dobiti za cca 10 dana.Dolazim nakon 10 dana opet ništa. Zovem u međuvremenu Nokia-care i oni kažu da je novi softwer izašao 15.01.09 i da je uobicajno da se kvar otklanja u 5 radnih dana,4 vraćanja mob. u servis s istom greškom dobivanja novog.Sve lijepo krasno preko telefona ali u servisu nisu dobili novi softwer.Tražim od srvisa novi mob.jer vidim da rješenja nemaju,normalno da nedaju.Nude mob.da ga uzmem na korištenje i da će zvati kad dobe novi softwer.Ostavljam ga dalje u servisu jer za te novce želim ispravan aparat nadajući se da će kvar biti brže otklonjen.Sada je 01.02.09 aparat nije popravljen do kada čekati?????
    30.1.09 Sam i ja moju N96-icu pokupio sa servisa i rekli da za cca. 2 tjedna dobivaju taj novi soft. Uglavnom u servisu su napravili isto sto sam i ja mogo uz malo truda i cca. 1h vremena. Hardreset moba i formatiranje. Vrlo ne profesionalno od strane mobisa. Jos cu malo cekat pa idem u reklamaciju uredjaja i trazit cu t-mobile da mi da drugi uredjaj u slucaju da se problem ne rijesi.

Ali smijesno je to, sto se jedino kod uredjaja kupljenih u RH, pojavljuje da glupa greska. Uredjaj kupljen u Italiji (Veneciji da budem precizan), nema takve greske, cak je po mome misljenju brzi od N96-ice iz RH.

Evo ljudi jucer (2.2.2009) je bilo na emisiji Potrosacki kod reportaza u vezi defektnih uredjaja iz mobisa te kakve su sanse da zamjenite uredjaj za drugi ili da dobijete novac nazad.
    Zadnji uredio -->Cionn<-- : 03-02-2009 u 14:01

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. K1- duzina video snimanja? ( video length)
    By Iuris in forum Općenito
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 01-03-2007, 17:24
  2. 3gp video
    By nevidljivi in forum Općenito
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-12-2006, 15:32
  3. S-video
    By Šile in forum Stolna računala
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 18-03-2006, 00:07
  4. c72 i video