a jel imaš org soft ili neki mp probaj P2K advanced editor i tam imaš opciju video i naštimaš kolko oćeš mb da snima
Jel izvedivo snimati duze od minute i pol? Naime, kupio sam memorijsku karticu od 1 gige i kad zelim snimati izbaci mi insufficient storage space on device sto je nemoguce jer imam praznu memorijsku karticu. Karticu sam vadio van pa stavljao natrag, formatirao ju i nista. Sve sto sam uspio je ubacit neke seemove da mi podeseno pod video lenght:mms ( umjesto maksimum) snima oko jedne minute. Kad prebacim na maksimum nece mi nikako snimati izbacujuci navedenu poruku s pocetka odlomka.Trazio sam po forumima i nigdje da iskopam kako snimati duze, odnosno proprocionalno s kolicinom memorije...a vjerujem da mora biti nekako izvedivo.![]()
a jel imaš org soft ili neki mp probaj P2K advanced editor i tam imaš opciju video i naštimaš kolko oćeš mb da snima
|\/|0T0r0La
LeaderGL Flex Editor to jako brzo i efikasno riješava...
Imam org soft, a u p2k ae mi ne dopusta da upisem vise od 13 mb limita![]()
Skinuo sam taj program, verziju 10.4, otisao u normal mode i na video i mms length..tamo sam upisao maksimume koji su mi vec ponudeni, restartao telefon i nista. Mozda sam negdje pogrijesio u koracima? Btw, verzija nema ponuden K1, mozda je i to razlog?
Mislim da 10.7 ima K1, ali koliko sam probao isto tako ne radi videolength. Izgleda da su nešto mijenjali![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Problem sam rjesio za sada barem djelomicno. Naime, skinuo sam moddani Mp s najnovijim flashom i flexom i osim poboljsanih perfomansa dobio sam i 5 minuta snimanja. Vjerujem da moze jos vise..ako ko u meduvremenu shvati..refresh it![]()
Bookmarks