Bit ću što kraći...
Imao sam mobitel N95 (kvario se pet puta i slan je u Mobis) koji su mi izgubili prilikom dostavez iz Mobis Electronic u VIP, tvrtka "Zum ekspres". Od VIP-a sam dobio novi mobitel N96, koji je bio neispravan a zatim drugi novi N96 opet neispravan. VIP ga je poslao u Mobis Electronic da se utvrdi o čemu se radi... nakon čega je Mobis provjerio i utvrdio da se radi o šumu priliom snimanja ali vratili su mi mobitel uz komentar da je sve ispravno ali da je "nejasan šum prilikom video snimanja". A na šum videa koji je vrlo izrazit prilikom snimanja i reprodukcije sam se i žalio i tražio da otklone grešku.

Mome strpljenju je došao kraj, budući da već 4 mjeseca čekam da mi nadoknade izgubljeni mobitel, za koji mi sada daju novi ali neispravan i uz ovakav komentar Mobis-a, odlučio sam kupiti drugi mobitel kojim ću se koristiti a podići istovremeno privatnu tužbu ukoliko mi na moj zahtjev ne vrate novac u zamjenu za neispravnu N96.

Molim sve one koji imaju N96, da mi prije podizanja privatne tužbe protiv VIP-a i Mobis Electronic-a napišu da li su primjetili pojačani šum prilikom snimanja i reprodukcije videa na svojim mobitelima. To mi je svakako bitno da znam radi li se o serijskoj greški kod moga mobitela i netko mi je želio i želi podvaliti, radi li se o greški na svim mobitelima koji su uvezeni u RH ili takav snimak zaista mora biti (u što sam duboko uvjeren da je nemoguće).

Unaprijed hvala svima koji mi žele pomoći...

z.