Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 295

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    GALAXY S3
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.555
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.555, Nivo: 20
    Bodovi: 7.555, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao user_name Pregledaj post
    Nisam ja nikoga mislio uvrijediti,a ako sam nekoga uvrijedio ispricavam se!!
    U najavama N96ice se pricalo da ce imati slabiju bateriju i opet ste se odlucili i kupili N96!
    Cinjenica je da baterija ne traje dugo i sta sad,svako ko ima N96 mora pisati o tome da baterija ne traje i da je to smece od telefona zbog toga??? Zasto ste kupili uredjaj o kojem se znalo da ce imat takvu bateriju???
    Do sada sam imao skoro sve nokije N series i na niti jednoj mi nije baterija trajala drasticno vise nego na 96 tako da sam vec navikao na to i preslo mi je u naviku navecer upiknut punjac u mob!!!Ne vidim u tome neki VELIKI problem!!
    Sve ok. "user name" ali kazes da si ih imao skoro sve, jesi imao izmedu ostakog n73 ili n80, pa od ovih novijih n95 8gb.sve imaju solidnu bateriju, i onda kupis naj elitniji model kad ono losa baterija. samo to mi mislimo da nije u redu.

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao z1010 Pregledaj post
    Sve ok. "user name" ali kazes da si ih imao skoro sve, jesi imao izmedu ostakog n73 ili n80, pa od ovih novijih n95 8gb.sve imaju solidnu bateriju, i onda kupis naj elitniji model kad ono losa baterija. samo to mi mislimo da nije u redu.
    N73 sam imao na kratko,mozda mjesec dana , 95 sam prodavao prije sto su sluzbeno dosle u prodaju al nisam ih koristio pretjerano a n80 jos uvijek koristim kao drugi telefon, al na n80 baterija bas i nije za pohvalu. nakon mjesec dana upotrebe kupio sam jos jednu bateriju za rezervu al opet kazem navikao sam sa N series na svakodnevno punjenje tako da toga moraju bit svjesni svi korisnici tih uredjaja. Tragedija bi bila da ne izdrzi niti cjeli dan al ovako se da prec preko toga!!!!

= Citat = Izvorno postao n96 special Pregledaj post
    Di ima za kupit ta baterija?Ako ne ulazi naknap uzimam ju 100 posto...
    Ja nisam pokusavao ugradit tu bateriju, citao sam na jednom talijanskom forumu da secki stavljaju tu bateriju a i lik na youtube imas video pa pogledaj!
    Navodno se malo nabubri poklopac al kazem ja nisam pokusavao nego samo sam prenesao iskustva sa drugog foruma!!!
    Zadnji uredio Ico : 25-01-2009 u 00:41 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. G800 [Korisnički review]
    By therrlu in forum Samsung
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 17-10-2009, 18:00
  2. [6120] Korisnički review
    By SEGA in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 261
    Posljednji post: 19-03-2009, 23:10
  3. [E65] Korisnički review
    By Symbian in forum Symbian S60 3rd edition