Pozdrav svima.
Kupujem novi mobitel i ono što želim od novoga jest da bude pouzdan, da ga mogu koristiti poslovno (poslikam možda jednu sliku mjesečno, muziku malo slušam, radio nikako) da ima dobar zvuk, dobar planer, da bateruju ne moram puniti svako popodne. Nisam prezahtjevan korisnik, najviše mob koristim za pozive, poruke, povremeno mail i rijetko internet.
Guglajući, nekako mi se najpogodniji čine modeli E66, E51 i SE G900 (tim redosljedom). Inače mi se znalo dogoditi da padne mob pa me ovaj E51 najviše privlači radi toga što nije klizni kao E66. Do sada su svi moji mobiteli bili SE i ovo bi mi bio prvi simbian.
E66 stiže kod mog operatera idući tjedan i na ugovor će biti povoljnije. Čitam da ima problema s kratkim trajanjem baterije, no možda su to problemi u počecima korištenja. Nigdje ne vidim komentare na SE G900.
Cijena poželjno do 2500.
Koji mob preporučujete od ovih i zašto? Jeste li koji isprobali? Nažalost u trogovinama imaju samo makete pa ne mogu dobiti kompletan dojam kako radi OS. Možda čak neki drugi model...
Hvala na pomoći.

.gif)

Bookmarks